Vakantiehuisverhuur.nl

Betaalbare vakantiehuizen
gemakkelijk en snel geboekt

14.000
vakantiehuizen
duizenden
beoordelingen
16
landen
Populaire landen
Frankrijk
3.339 vakantiehuizen
Vakantiehuizen in Frankrijk
Nederland
2.500 vakantiehuizen
Vakantiehuizen in Nederland
Italië
2.132 vakantiehuizen
Vakantiehuizen in Italië
België
1.567 vakantiehuizen
Vakantiehuizen in België
Oostenrijk
1.418 vakantiehuizen
Vakantiehuizen in Oostenrijk
Kroatië
1.392 vakantiehuizen
Vakantiehuizen in Kroatië
Spanje
871 vakantiehuizen
Vakantiehuizen in Spanje
Groot-Brittannië
504 vakantiehuizen
Vakantiehuizen in Groot-Brittannië
Duitsland
480 vakantiehuizen
Vakantiehuizen in Duitsland
Portugal
206 vakantiehuizen
Vakantiehuizen in Portugal
Vakantiethema's
iedereen mag mee
elke dag een frisse duik
heerlijk van de berg glijden
lekker op het strand

Huur uw vakantiehuis

Wilt u graag een vakantiehuis huren in de lente, zomer, herfst of winter? Het kan allemaal via Vakantiehuisverhuur, en dat op de mooiste locaties in ruim 19 Europese landen! Wij zijn de absolute specialist als het gaat om het verhuren van vakantiehuizen. Wat dacht u bijvoorbeeld van een vakantiehuis in de Franse Ardennen, of een prachtige villa met zwembad in het zuiden van Spanje? Vakantiehuizen huren doet u bij ons eveneens in de vorm van luxe vakantiehuizen, boerderijen, chalets, landhuizen en appartementen. Vind via deze website gemakkelijk en snel uw ideale vakantiehuis in bijvoorbeeld Nederland, België, Frankrijk, Italië, Duitsland, Spanje en Portugal. Voor u het weet staan de koffers klaar voor een heerlijke vakantie!

Mooie vakantiehuizen

Of u nu luxe vakantiehuizen huren wil, of juist een iets bescheidener onderkomen, het kan allemaal bij Vakantiehuisverhuur. In ons aanbod vindt u alles wat u nodig heeft tijdens uw ideale vakantie: zoekt u rust en ontspanning, of gaat u liever activiteiten ondernemen in de omgeving? Een vakantiehuisje huren is meestal de perfecte oplossing voor een veelzijdige vakantie. De meeste locaties hebben tenslotte meer te bieden dan wat u in één dag allemaal kunt doen en bekijken. Vanuit uw gehuurde vakantiewoning kunt u iedere dag op pad om te doen wat ú het liefst wil doen.

Hoe werkt het?

Vakantiehuisjes huren via Vakantiehuisverhuur is zeer eenvoudig. Op de website klikt u door naar het gebied van uw keuze, waarna u alle te huren vakantiehuisjes te zien krijgt. Op de pagina maakt u vervolgens uw voorkeuren duidelijk. Hoeveel slaapkamers heeft uw ideale woning, wilt u een huisdier meenemen, en moet er een zwembad zijn? Dit zijn slechts voorbeelden van de selecties die u kunt maken. Alleen de woningen die aan uw eisen voldoen, blijven over. Wij wensen u alvast een fijne vakantie!