Vakantiehuis La Reid max. 12 personen 5 huisdieren 5 slaapkamers #1
Vakantiehuis La Reid max. 12 personen 5 huisdieren 5 slaapkamers #2
Vakantiehuis La Reid max. 12 personen 5 huisdieren 5 slaapkamers #3
Vakantiehuis La Reid max. 12 personen 5 huisdieren 5 slaapkamers #4
Vakantiehuis La Reid max. 12 personen 5 huisdieren 5 slaapkamers #5
Vakantiehuis La Reid max. 12 personen 5 huisdieren 5 slaapkamers #6
Vakantiehuis La Reid max. 12 personen 5 huisdieren 5 slaapkamers #7
Vakantiehuis La Reid max. 12 personen 5 huisdieren 5 slaapkamers #8
Vakantiehuis La Reid max. 12 personen 5 huisdieren 5 slaapkamers #9
Vakantiehuis La Reid max. 12 personen 5 huisdieren 5 slaapkamers #10
Vakantiehuis La Reid max. 12 personen 5 huisdieren 5 slaapkamers #11
Vakantiehuis La Reid max. 12 personen 5 huisdieren 5 slaapkamers #12
Vakantiehuis La Reid max. 12 personen 5 huisdieren 5 slaapkamers #13
Vakantiehuis La Reid max. 12 personen 5 huisdieren 5 slaapkamers #14
Vakantiehuis La Reid max. 12 personen 5 huisdieren 5 slaapkamers #15
Vakantiehuis La Reid max. 12 personen 5 huisdieren 5 slaapkamers #16
Vakantiehuis La Reid max. 12 personen 5 huisdieren 5 slaapkamers #17
Vakantiehuis La Reid max. 12 personen 5 huisdieren 5 slaapkamers #18
Vakantiehuis La Reid max. 12 personen 5 huisdieren 5 slaapkamers #19
Vakantiehuis La Reid max. 12 personen 5 huisdieren 5 slaapkamers #20
Vakantiehuis La Reid max. 12 personen 5 huisdieren 5 slaapkamers #21
Vakantiehuis La Reid max. 12 personen 5 huisdieren 5 slaapkamers #22
Vakantiehuis La Reid max. 12 personen 5 huisdieren 5 slaapkamers #23
Vakantiehuis La Reid max. 12 personen 5 huisdieren 5 slaapkamers #24
Vakantiehuis La Reid max. 12 personen 5 huisdieren 5 slaapkamers #25
Vakantiehuis La Reid max. 12 personen 5 huisdieren 5 slaapkamers #26
Vakantiehuis La Reid max. 12 personen 5 huisdieren 5 slaapkamers #27
Vakantiehuis La Reid max. 12 personen 5 huisdieren 5 slaapkamers #28
Vakantiehuis La Reid max. 12 personen 5 huisdieren 5 slaapkamers #29
Vakantiehuis La Reid max. 12 personen 5 huisdieren 5 slaapkamers #30
Vakantiehuis La Reid max. 12 personen 5 huisdieren 5 slaapkamers #31
Vakantiehuis La Reid max. 12 personen 5 huisdieren 5 slaapkamers #32
Vakantiehuis La Reid max. 12 personen 5 huisdieren 5 slaapkamers #33
Vakantiehuis La Reid max. 12 personen 5 huisdieren 5 slaapkamers #34
Vakantiehuis La Reid max. 12 personen 5 huisdieren 5 slaapkamers #35
Vakantiehuis La Reid max. 12 personen 5 huisdieren 5 slaapkamers #36
Vakantiehuis La Reid max. 12 personen 5 huisdieren 5 slaapkamers #37
Vakantiehuis La Reid max. 12 personen 5 huisdieren 5 slaapkamers #38
Vakantiehuis La Reid max. 12 personen 5 huisdieren 5 slaapkamers #39
Vakantiehuis La Reid max. 12 personen 5 huisdieren 5 slaapkamers #40
Vakantiehuis La Reid max. 12 personen 5 huisdieren 5 slaapkamers #41
Vakantiehuis La Reid max. 12 personen 5 huisdieren 5 slaapkamers #42
Vakantiehuis La Reid max. 12 personen 5 huisdieren 5 slaapkamers #43
Vakantiehuis La Reid max. 12 personen 5 huisdieren 5 slaapkamers #44
Vakantiehuis La Reid max. 12 personen 5 huisdieren 5 slaapkamers #45
Vakantiehuis La Reid max. 12 personen 5 huisdieren 5 slaapkamers #46
7,4

Vakantiehuis La Reid

België ↬ Ardennen Luik ↬ eur-be-0006-36
12155

Beschrijving

Dit vrijstaande vakantiehuis staat in Theux in de Belgische Ardennen. De woning beschikt over 5 slaapkamers en is ideaal voor meerdere gezinnen. In de ruime tuin geniet je van de zon en op het overdekte terras vind je de gewenste verkoeling.

Door de centrale ligging van deze woning zijn alle mooie plekken van de Ardennen eenvoudig te bereiken. Spa en Durbuy zijn met de auto binnen een half uur te bereiken en een bezoek aan het Oostkantons, met het schitterende nationale park De Hoge Venen, is ook zeker aan te raden. Maak direct vanuit het huis de mooiste wandelingen door de bossen en de omliggende natuur. Ook leuk voor de honden!

De 2 badkamers, waarvan de ene aansluit op een slaapkamer, en de 3 toiletten maken dit huis erg geschikt voor een grotere groep. In de woonkamer zit je gezellig aan de open haard en in de tuin kun je gezellig barbecueën. De tuin biedt genoeg zonnige plekjes en vanuit de achtertuin kijk je uit over de velden.

Bijzonderheden
Deze woning wordt vanwege de rust niet verhuurd aan groepen jongeren
Reserveringen voor groepen of gezelschappen van personen onder de 18 jaar zijn niet toegestaan
Betreffende COVID-19: Gasten voor dit vakantiehuis worden alleen geaccepteerd als zij kunnen voldoen aan de Corona-maatregelen en -eisen zoals die door de lokale overheid worden gehanteerd. Aangezien de Corona-maatregelen in de loop der tijd veranderen, verzoeken wij u de maatregelen kort voor vertrek nogmaals te controleren.
Het organiseren van studentenfeesten, vrijgezellenfeesten, drinkpartijen in dit huis is verboden
Houd er rekening mee dat in de meeste landen en/of regio’s COVID-19 maatregelen van kracht zijn. Wij adviseren u hiermee rekening te houden bij het boeken van uw vakantiehuis, aangezien een wijziging in de restricties in het algemeen geen geldige reden kan zijn om de boeking kosteloos te annuleren.

Tip van de eigenaar
Winter in de streek van de blauwe Ardennen, op 6januari kregen we 40cm in de tuin en dit gaat lang duren. . In dit prachtig gelegen FAMILIE HUIS vanaf 2 tot 12personen maximum ben je welkom met je familie bubble en ouders op een fantastisch locatie gelegen huis vlakbij Spa, Remouchamps en Aywaille maar weg van alle drukte. In de de bossen kan je de puurste lucht van Europa inademen zelfs in je eigen tuin van 1500m² en ervoor en erachter niets dan hoge venen. Achter huis is een kasteelroute waar je onderweg in de hoge venen regelmatig damherten, hinden en everzwijnen kan zien. Prachtig familiehuis niet voor parties met je vrienden maar wel ideaal om met de kinderen en honden een weekendje of vakantie te plannen in het hartje van de zuiverende Ardennen.weg vannalle zorgen van het dagelijkse leven. Momenten om te chillen in de prachtig aangelegde tuin, wandelen tussen de bossen van Spa, fietsen, duiken in steengroeven van Sprimont en la Gombe, kajakken of naar plopsa Coo te gaan. Prachtige boswandelinge in de buurt met de honden zijn troef die verderop in de rivier en watervalletjes kunnen zwemmen. De prachtige buiten en binnen zwembaden van Spa( Thermen),Theux en Aywaille zijn vlakbij om uw warme of koude dagen te animeren met glijbanen of U te verfrissen. De Nigelspo wandelrivier en waterval loopt op een paar kilimeters wandelen of met de auto van het huis. Perfect gelegen in de achtertuin van de hoge Venen en zeer centraal om te bereiken. Wi ter, lente, zomerseizoen en herfst kunnen geboekt worden want de omgeving en de tuin zijn er helemaal klaar voor. Internet gratis voor binnenuurtjes Proximus film tv met meer dan 200 HD Vlaamse en Nederlandstalige,200Franse en 100Engelse tv kanalen en duizenden muziek kanalen van over gans de wereld alsook tientallen baby en kinderkanalen met meerdere filmopties. NETFLIX FILMS met uw codes inloggen op de Procimus kan perfect op de nieuwe 56inch led tv. Handig voor binnendagen en avonden van gezelligheid met uw familie of vrienden. En een nieuwe spelletjestafel voor extra animatie.
Het huis is heerlijk warm en gezellig met haard(zelf pakketen hout meebrengen) en pelletvuur(gratis zakken pellets voorzien) voorjaar 2020 is Ardennes blue alweer hekemaal verfrist met ao nieuwe zetels,kamers, badkamer extra, toilet extra,
nieuwe matrassen en bedden, prachtige nieuwe tuinstoelen en de tuin volledig aangepakt enz . Na een jaartje in verhuur te zijn zijn alle foutjes aangepast en graag horen we van U welke vernieuwingen we telkens zouden kunnen doen. Klant moet zich thuis voelen in de familiewoonst die niet nieuw is maar wel.de.gezelligheid heeft om U helemaal.thuis te voelen. Dit is een uit de jaren 80 villa dus geen prefapbouw voor vakantieverhuur. Het huis is erg gezellig gemaakt met een warme
brandende pelletvuur bij aankomst bij de koudere dagen en gezellige gedekte tafel.. Het is erg centraal gelegen in het echte hartje van de Ardennen makkelijk te bereiken achter de heuvels.op.een paar minuten, dichtbij de hoge Venen van Spa, Remouchamps(grotten en wild adventurepark op 30min wandelafstand) en Aywaille(safari wildpark) oo 10min met de wagen. Je kan de leeuwen horen brullen als de wind onze kant oo komt. Er is een zeer goed restaurant op wandelafstand. Het is ideaal voor fietsers, wandelaars, ski of snowboard, mountain of sportbikers,formule 1 fans,gelegen dicht aan de redoute voor de wielerliefhebbers waar ook de tour de France en Luik Bastenaken Luik voorbij in de straat komt,en duikers die naar Sprimont of la Gombe gaan voor Steengroeven duiken(12min). Koken in de grote open keuken of lekker uit eten in een van de toprestaurants op wandelafstand aldaniet met een ster. De Menobu is vlakbij en ideaal als je een glaasje wil drinken of hotelgasten extra wil ontvangen. Mooie natuur en Spawater uit de kraan zijn bij de blauwe ardennes troef. De ideale citytrip naar Durbuy Luik, Aywaille, Remouchamps, Spa, Maastricht of Aachen...alles vlakbij maximum 30minuten rijden..heerlijk voor alle seizoenen. Sneeuw of zon... lente of herfsr...wolken of regen bij Ardennes blue valt er in de buurt altijd wel iets te beleven. De tuinman zorgt in de zomer voor een prachtige tuin die heraangelegd is en waar je heerlijk kan zitten op het voor of achterterras met prachtige begroeiingen. Bij de boerin een paar huizen verder kan je verse koeienmelk,kaas,vlees of een ijsje kopen aan goede Ardeense prijs en kwaliteit. Alvast word je warm verwelkomd door Mireille of Didi in Ardennes blue waar je elke dag van het jaar kan genieten. En wenst U de alles in formule bedlinnen/badhanddoeken/keukenhanddoeken dan betaal je voor alles samen 12eu pp per verblijf maar wel voor alle gasten geboekt. Bij Ardennes blue trachten we uw verblijf zo goed mogelijk te maken en dan zijn uw aanpassingen of verzoeken ook zeer welkom. Onze glimlach en onthaal zal U alvast verrassen. Laat ons de zomer van je leven geven. Zelf al gaat U 3 weken kan U nooit alles bezoeken wat in de buurt ligt. Tis puur genieten in Ardennes blue. Gaat er iets mis horen we graag onmiddelijk van je en staan de buurvrouw, de eigenaar en de klusjesman klaar voor je, das handig als toch iets niet zou werken. Tot snel...en wees vooral snel voor het verhuurd is...

In de omgeving
 Supermarkt op 1 km
 Bakker op 1 km
 Restaurant op 1 km

Beschikbaarheid

Deel dit vakantiehuis op

Huisindeling

Parterre
Hal
Keuken:
hal (kachel (pellet), fornuis (4 kookplaten, keramisch), koffiezetapparaat, oven, combimagnetron, afwasmachine, koelkast (, vriesvak))
Woon/eetkamer:
tv, open haard, dvd-speler
Slaapkamer met badkamer:
2-pers. bed (140 x 200 cm), douche, wastafel, wasmachine
Toilet
Op de 1e etage
Slaapkamer:
1-pers. bed (90 x 200 cm), 2-pers. bed (140 x 200 cm)
Slaapkamer:
1-pers. bed, 2-pers. bed (180 x 200 cm), wastafel
Slaapkamer:
2-pers. bed (140 x 200 cm)
Slaapkamer:
2x 2-pers. bed (140 x 200 cm, 160 x 200 cm)
Badkamer:
ligbad, douche, wastafel, toilet
Algemeen
Recreatieruimte
Garage
Carport
Streamingservice
Bar
Magnetron
Bad of douche
Massagedouche
Patio
Verwarming
Terras
Terras (overdekt)
Tuin
Fietsenberging
Tuinmeubilair
Ligbedden
BBQ
Parking
Ligstoelen
Parasol
Jeu de boules baan
Tafelvoetbal
Airhockey
Biljart
Kinderbed
Gezelschapsspellen

Ligging

Beoordelingen

Verboom
2 dagen22-10-2021 - 24-10-2021
Geen warm water en de vaatwasser kapot
Dhr. Stijn
1 week24-07-2020 - 31-07-2020
We werden goed ontvangen maar wat wel opviel dat het huis dringend aan renovatie toe is. Boven op onze slaapkamer was het bed gebroken en hebben we op matrassen op de grond moeten slapen, kleerkast valt bijna uit elkaar ramen zijn bijna kapot en lijsten hangen vast met spanbanden. Andere slaapkamer mochten ze niet op het bovenste bed liggen van stapelbed stond niet stabiel genoeg vertelde de congierge ons en zo verder.Raad belvilla aan om toch eens de foto's waar de mensen op voortgaan bij hun boeking te checken.
Dhr. De Graef
1 week17-07-2020 - 24-07-2020
Goed te vinden in een mooie omgeving. Jammer van de drukke baan maar in de tuin viel dit nog best mee
Mevr. Tytgat
2 dagen01-11-2019 - 03-11-2019
Zeer vriendelijk ontvangen door de eigenaar. Uitleg gekregen over verschillende activiteiten in de buurt. Zeer tof en gezellig huisje. Niet super modern, maar dat was zeker niet erg. Was zeer verzorgd en alles was aanwezig. Toffe omgeving, je hebt het gevoel dat het afgelegen ligt terwijl je eigenlijk niet ver van alles zit en langs een grote baan. Een echte aanrader voor grotere groepen. Wij hebben er van genoten!
Mevr. Tenzin
2 dagen16-07-2019 - 18-07-2019
Aankomst was heel goed en wij zijn goed verwelkomd. Omgeving en natuur waren pikobello.
Mevr. Perez
3 dagen02-05-2019 - 05-05-2019
We hebben een heel gezellig lang weekend doorgebracht in het huis met 12 personen. Het weer zat niet zo mee. We hebben zelfs sneeuw gehad en dat in mei. Het is een leuk huis maar wel toe aan modernisering. Er is geen centrale verwarming. Enkel een haard in de woonkamer met een lastige handleiding. Om deze reden een hele dag in de kou gezeten. Ook ligt het zeil op de bovenste heel erg slecht. Enorm veel bobbels. Bij een aantal bedden voel je echt de veren in je rug. De locatie en de grote tuin maken veel goed.
Dhr. Copermans
2 dagen10-05-2019 - 12-05-2019
De tafel was mooi gedekt en er was thee gemaakt. Ruime kamers, gezellige zitkamer. Ik de frigo was een compartiment voorzien als diepvries, maar dit was veel te klein.
Mevr. Callebaut
3 dagen01-11-2018 - 04-11-2018
Supertof ontvangst met lekkere verse pompoensoep en chocolademelk voor de kindjes. Huisnis centraal gelegen tussen alle stadjes waar veel te doen is.
Mevr. Bas
2 dagen05-10-2018 - 07-10-2018
De buurvrouw heeft ons heel vriendelijk ontvangen en een volledige rondleiding gegeven. Op het eerste zicht ziet het er een beetje verouderd uit, maar het was echt super proper. Boven op een van de kamers kraakte de vloer een beetje. En op de tweede grote kamer regende het binnen. Voor de rest was alles dik in orde ! Het mandje fruit en de thee die klaarstond toen we aankwamen was een leuk ontvangst !
Mevr. De Smet
4 dagen01-08-2018 - 05-08-2018
hallo, het was heel groot huis, zeker voldoende slaapplaatsen! het ligt langs grote baan maar daar merk je weinig van aangezien er een grote tuin bij is ideaal voor kinderen. de tuinmeubelen zijn wel aan vervanging toe omdat ze niet meer zo stabiel zijn. wij waren maar met 6 volwassenen en 2 kinderen maar moest het volledig bezet zijn zou er eigenlijk nog een badkamer bij moeten.we hebben wel leuke tijd gehad, veel uitstapjes dichtbij gedaan, zeker aanrader!

Annuleringsvoorwaarden

De volgende kosten worden in rekening gebracht bij het annuleren van uw boeking
  • Voor de annulering tot en met de 43ste dag voor de afgesproken aankomst: 0% van de reissom.
  • In geval van annulering van 42 tot en met 29 dagen voor aankomst: 40% van de reissom.
  • In geval van annulering van 28 tot en met de laatste dag voor de overeengekomen huurperiode 90% van de reissom.
  • 100% van het bedrag wordt in rekening gebracht voor latere annulering of niet-verschijnen.
€ 645
vanaf 1 week
Aanbiedingen en kortingcodes ontvangen?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang als eerste onze aanbiedingen en kortingcodes direct in je inbox