Vakantiehuis Brisy-Gouvy max. 15 personen 1 huisdier 6 slaapkamers #1
Vakantiehuis Brisy-Gouvy max. 15 personen 1 huisdier 6 slaapkamers #2
Vakantiehuis Brisy-Gouvy max. 15 personen 1 huisdier 6 slaapkamers #3
Vakantiehuis Brisy-Gouvy max. 15 personen 1 huisdier 6 slaapkamers #4
Vakantiehuis Brisy-Gouvy max. 15 personen 1 huisdier 6 slaapkamers #5
Vakantiehuis Brisy-Gouvy max. 15 personen 1 huisdier 6 slaapkamers #6
Vakantiehuis Brisy-Gouvy max. 15 personen 1 huisdier 6 slaapkamers #7
Vakantiehuis Brisy-Gouvy max. 15 personen 1 huisdier 6 slaapkamers #8
Vakantiehuis Brisy-Gouvy max. 15 personen 1 huisdier 6 slaapkamers #9
Vakantiehuis Brisy-Gouvy max. 15 personen 1 huisdier 6 slaapkamers #10
Vakantiehuis Brisy-Gouvy max. 15 personen 1 huisdier 6 slaapkamers #11
Vakantiehuis Brisy-Gouvy max. 15 personen 1 huisdier 6 slaapkamers #12
Vakantiehuis Brisy-Gouvy max. 15 personen 1 huisdier 6 slaapkamers #13
Vakantiehuis Brisy-Gouvy max. 15 personen 1 huisdier 6 slaapkamers #14
Vakantiehuis Brisy-Gouvy max. 15 personen 1 huisdier 6 slaapkamers #15
Vakantiehuis Brisy-Gouvy max. 15 personen 1 huisdier 6 slaapkamers #16
Vakantiehuis Brisy-Gouvy max. 15 personen 1 huisdier 6 slaapkamers #17
Vakantiehuis Brisy-Gouvy max. 15 personen 1 huisdier 6 slaapkamers #18
Vakantiehuis Brisy-Gouvy max. 15 personen 1 huisdier 6 slaapkamers #19
Vakantiehuis Brisy-Gouvy max. 15 personen 1 huisdier 6 slaapkamers #20
Vakantiehuis Brisy-Gouvy max. 15 personen 1 huisdier 6 slaapkamers #21
Vakantiehuis Brisy-Gouvy max. 15 personen 1 huisdier 6 slaapkamers #22
Vakantiehuis Brisy-Gouvy max. 15 personen 1 huisdier 6 slaapkamers #23
Vakantiehuis Brisy-Gouvy max. 15 personen 1 huisdier 6 slaapkamers #24
Vakantiehuis Brisy-Gouvy max. 15 personen 1 huisdier 6 slaapkamers #25
Vakantiehuis Brisy-Gouvy max. 15 personen 1 huisdier 6 slaapkamers #26
Vakantiehuis Brisy-Gouvy max. 15 personen 1 huisdier 6 slaapkamers #27
Vakantiehuis Brisy-Gouvy max. 15 personen 1 huisdier 6 slaapkamers #28
Vakantiehuis Brisy-Gouvy max. 15 personen 1 huisdier 6 slaapkamers #29
Vakantiehuis Brisy-Gouvy max. 15 personen 1 huisdier 6 slaapkamers #30
7,3

Vakantiehuis Brisy-Gouvy

België ↬ Ardennen Luxemburg ↬ eur-be-6673-04
1516

Beschrijving

Deze gerestaureerde boerderij in België beschikt over een sauna en is gelegen in een landelijke omgeving. Er zijn 6 slaapkamers aanwezig die maar liefst 15 gasten kunnen accommoderen en je kunt je huisdier meenemen op vakantie. Dit is een geschikte optie voor families.

Start de dag met een gezonde wandeling door het bos, dat ongeveer 100 m van de accommodatie vandaan ligt. Je kunt de dagelijkse boodschappen halen bij de supermarkt 2.5 km verderop en het dichtstbijzijnde restaurantje vind je op 8 km van het verblijf.

De accommodatie is voorzien van een badkamer met onder andere een douche en een wastafel. Als je een avond niet uit eten wilt gaan, kun je zelf een heerlijk diner bereiden in de keuken. De tuin is ingericht met sfeervol tuinmeubilair en je kunt volledig tot rust komen in de sauna of jacuzzi (tegen betaling).

Met de auto kun je gemakkelijk reizen naar de verschillende plaatsen in de omgeving van het verblijf. Het centrum van Luxembourg ligt 14 km verderop.

Bijzonderheden
Deze woning wordt vanwege de rust niet verhuurd aan groepen jongeren
Het organiseren van studentenfeesten, vrijgezellenfeesten, drinkpartijen in dit huis is verboden
Houd er rekening mee dat in de meeste landen en/of regio’s COVID-19 maatregelen van kracht zijn. Wij adviseren u hiermee rekening te houden bij het boeken van uw vakantiehuis, aangezien een wijziging in de restricties in het algemeen geen geldige reden kan zijn om de boeking kosteloos te annuleren.

Tip van de eigenaar
sauna/jacuzzi op aanvraag tegen betaling
125 per week
75 per weekend/Lweekend/midweek

In de omgeving
 Stad op 5 km, op 14 km
 Bos/woud op 0.1 km
 Meer op 5 km
 Supermarkt op 2.5 km, op 8 km
 Restaurant op 8 km
 Skipiste op 18 km
 Toeristeninformatie (vvv) op 8 km
 Fietsverhuur op 8 km

Beschikbaarheid

Deel dit vakantiehuis op

Huisindeling

Parterre
Hal
Woonkamer:
hal (tv (kabel), open haard)
Woonkeuken:
oven, magnetron, afwasmachine
Op de 1e etage
Slaapkamer:
2-pers. bed
Slaapkamer:
1-pers. bed, stapelbed
Slaapkamer:
1-pers. bed, 2-pers. bed
Slaapkamer:
1-pers. bed, 2-pers. bed
Badkamer:
ligbad, douche, jacuzzi, wastafel, toilet
Op de 2e etage
Slaapkamer:
3x 1-pers. bed
Slaapkamer:
3x 1-pers. bed
Badkamer:
douche, wastafel, toilet
Souterrain
Zaal:
vergaderingen
Berging:
toilet, wasmachine
Algemeen
Sauna (tegen betaling)
Jacuzzi (tegen betaling)
Terras
Tuin (omheind)
Tuinmeubilair
BBQ
Jeu de boules baan
Tafeltennistafel
Kinderbed
Kinderstoel

Ligging

Beoordelingen

Mevr. Huizinga
4 dagen05-08-2019 - 09-08-2019
Bij aankomst was de schoonmaakster nog bezig, we konden daardoor niet in het huis. Erg onhandig met vermoeide kinderen. Er waren ongelooflijk veel vliegen in huis, ondanks blauwe lamp. Volgens de eigenaar inherent aan de landelijke omgeving, maar dit was echt smerig. Huis was groot, inrichting gedateerd, veel kapotte dingen, zoals lichtknopjes, deurklinken, lampen, enz. Het huis ligt prachtig, jammer van de rest.
Mevr. Blondeel
1 week19-07-2019 - 26-07-2019
Omgeving prachtig maar teveel vliegen
Dhr. Kilic
4 dagen15-07-2019 - 19-07-2019
Het vakantiehuis bevindt zich in een heel mooie locatie, aan de rand van een piepklein dorpje, in de volle natuur. Zeer rustig, groen en met vergezichten. Het huis is klassiek en is ook zo ongericht. Het heeft geen modern design, maar dat is niet erg, want sommigen hebben net liever klassiek, charmant of historisch. Alles is aanwezig en het is comfortabel. De inrichting van het huis is ideaal voor gezinnen met kinderen. Het vakantiehuis bestaat uit 2 delen Tchapé Mele en Sol Battire. Sol Battire is meer geschikt voor kinderen omdat je ze veel beter in de gaten kunt houden als ze in de tuin spelen. De inrichting van de slaapkamers is ook kindvriendelijker bij Sol Battire. Bij Tchapé Mele zijn de slaap en leefruimtes verspreid over 3 verdiepingen. Er is een sauna, jacuzzi en verschillende badkamers en WC's. De prijs-kwaliteitverhouding is heel goed. In de onmiddellijke buurt is er niet veel te beleven. Voor activiteiten en uitstappen moet je je minstens enkele kilometers verplaatsen. Maar als dat geen probleem is, dan is er in de buurt voldoende gelegenheden om een mooi vakantieprogramma te maken. Ook voor de dichtsbijzijnde supermarkt moet je je bijna 5 kilometer verplaatsen. Maar het voordeel van deze locatie is wel dat je heel rustig en teruggetrokken zit. Sommigen zijn net op zoek naar zulke ervaringen. Je vindt daar mentale rust. Het vakantiehuis ligt aan een kleine weg waar amper verkeer door komt. Voor natuur-belevenissen moet je je dan weer niet verplaatsen, want je zit er middenin. Er zijn heuvels met vergezichten, grote bossen, kleine riviertjes... allemaal vlak in de buurt of op wandelafstand. Het is wel aangeraden om de ramen en buitendeur gesloten te houden want anders komen best wel veel vliegen naar binnen. Er zijn in de omgeving enkele velden met koeien. Een vliegenmepper of -vanger is geen overbodige luxe. Maar als je op de ramen en deuren let, moet dat geen probleem zijn. Steekmuggen zijn dan weer helemaal afwezig in die buurt. Geen last van gehad. De tuin is ruim en is voorzien van voldoende banken en tafels, en het gazon is groot genoeg voor de kinderen om er te spelen. Er zijn speeltuigen aanwezig. Vanuit de keuken en leefruimte heb je heel grote ramen waarmee je een goed zicht hebt op de tuin en de omgeving. Geeft een veilig gevoel voor de kinderen. Er is ook een grote korf om vuur te maken en een BBQ-stel. De eigenaar van het gebouw vangt je goed op en introduceert je in het gebouw en de omgeving. Hij spreekt ook goed Nederlands. Een aardige man die het goed meent. Hij is geen commersant die het voor het geld doet. Integendeel. Hij is geboren in dat huis en is in dat dorp opgegroeid. Hij kan honderduit vertellen over het huis en de omgeving. Conclusie Het is zeker de moeite waard om dit huis te huren en te vertoeven in Brisy! Als ik kan kiezen tussen Tchapé Mele of Sol Battire, dan gaat mijn voorkeur uit voor Sol Battire wegens de indeling en het zicht op de tuin.
Mevr. Defever
4 dagen16-07-2018 - 20-07-2018
Ze waren nog aan het “poetsen” toen wij al een half uur op aan gegeven tijd in het huis konden, volle stinkende containers buiten en binnen waardoor we enorme overlast hadden van vliegen!!!! De containers en vuilniszakken zijn pas op donderdag opgehaald geweest. Het gras was zeker 20 cm lang,kapotte parasols zonder voet, barbecue was onhygiënis om te gebruiken ( echt smerig ), 1 van de 2 badkamers functioneerde niet!!! De werkende badkamer was ook maar half in orde ( o.a. kapotte douche kop!!! ) klerenkasten onbruikbaar, brandveiligheid niet in orde!! Elektriciteit was levensgevaarlijk, keuken onhygïënisch..... te veel om op te noemen. We hadden niks van privacy door omringde scouts kampen die in ons huisje water en electriciteits kwamen afnemen. Wasmaschine en toilet beneden was onbruikbaar. Gelukkige van het mooie weer en de vliegenvangers die we ZELF hebben gekocht, of we waren dezelfde dag terug naar huis vertrokken!!!
Daniels
2 dagen23-09-2016 - 25-09-2016
De advertentie was misleidend, want we zagen foto's van de tweede halft van het huis warin een ander gezin verbleef! Blijkbaar waren er twee delen en iedereen ziet alle foto's. Dat anderedeel was kindvriendelijker. De keuken was vrij miserabel en alle trappen kraakten luid. Het was erg geluiddoorlatend in het huis en de ruimten zoals de keuken waren krap. Met baby's of kleine kindjes was het er best wat onhandig want er was een trap om naar buiten te gaan en voor kleine kindjes ook gevaarlijk, want aan de tuin vanachter gaat het steil bergaf met prikkendraad beneden! Wel was er toevallig een leuke lege koeienweide bij waar we honkbalden. De eigenaar stond ineens in onze keuken in het midden van ons verblijf! Hadden wij niet afgesproken en vonden wij absoluut niet kunnen!!!
Dhr. Van Gent
4 dagen24-05-2017 - 28-05-2017
Andre is speciaal op een andere dag voor ons naar het huisje gekomen. Lag er prachtig bij in een zeer groene omgeving. Landelijk, maar faciliteiten op 10 minuten rijden.
Dhr. Holterman
2 dagen10-03-2017 - 12-03-2017
Het huis staat in een mooie omgeving. Vanuit de tuin heb je reeds een mooi uitzicht en kan je goed vertoeven als de zon schijnt. Er was een uitgebreide keuken uitrusting en er zijn meer dan genoeg kopjes, schoteltjes e.d. voor onze groep van 12 personen. Verder was het contact met de eigenaar heel plezierig.
Dhr. Van Riet
3 dagen09-12-2016 - 12-12-2016
Er heerst een huiselijke gezelligheid in dit verblijf, en het uitzicht over het prachtige glooiende landschap van de Ardennen versterkt dit gevoel nog.
Mevr. Feys
2 dagen04-11-2016 - 06-11-2016
De omgeving was heel rustig. Er zijn mogelijkheden om te wandelen. Het huis heeft wel dringend onderhoud nodig. Veel zaken werkten niet naar behoren of waten verouderd. Verhouding prijs-kwaliteit wel goed. Het huis is niet duur maar dat laat zich wel merken aan de accommodatie.
Dhr. Smeets
2 dagen14-10-2016 - 16-10-2016
Mooie omgeving. Gedateerde en tevens grote woning, maar van alle gemakken voorzien.
Dhr. Declercq
2 dagen16-01-2015 - 18-01-2015
Een prima huisje om een weekendje weg te gaan met een groep vrienden. De bedden en zetels zijn comfortabel en het is prima gelegen. Enige minpunten zijn dat het enkele uren duurt voor de living echt warm wordt in de living, en om een pot water te laten koken mag je ook een uurtje rekenen (elektrische vuren)
Dhr. Moerman
1 week25-07-2014 - 01-08-2014
We hebben het uitstekend naar ons zin gehad. Het weer speelde daaarin een grote rol. Bedden en sanitair waren goed. Zitelementen in woonkamer hadden hun beste tijd gehad, maar voor de enkele uren dat we er gebruik van maakten, was er wel mee leven. Verder een leuk en ruim huis. Jammer dat er zo veel vliegen waren, dat volgens de eigenaar het gevolg was van een aantal boerderijen in de direkte omgeving. Wel voor herhaling vatbaar.
Dhr. Biglari
1 week02-08-2013 - 09-08-2013
Het ging helemaal goed, zoals wij verwachten. omgeving was fantastisch om te wandelen. we hadden problemen met vliegen...
Mevr. Van Rossum
1 week09-08-2013 - 16-08-2013
Het huis is ruim, maar.... ons inziens voldoet het niet aan de eisen van Belvilla, zoals we die gewend zijn. Alles in huis kraakte, de trap, de deuren en de bedden. Bovendien is het erg gehorig, als er 's nachts een persoon wakker was, was de hele familie wakker. Er zijn veel vliegen, dat is logisch in een landelijke omgeving, maar er kon geen deur of raam open, er was geen enkele hor of vliegendeur om te luchten. Maar ook bij gesloten deuren en ramen zwermden de vliegen massaal naar binnen. De huiseigenaar is een vriendelijke man, die goed Nederlands probeert te spreken.

Annuleringsvoorwaarden

De volgende kosten worden in rekening gebracht bij het annuleren van uw boeking
  • Voor de annulering tot en met de 43ste dag voor de afgesproken aankomst: 0% van de reissom.
  • In geval van annulering van 42 tot en met 29 dagen voor aankomst: 40% van de reissom.
  • In geval van annulering van 28 tot en met de laatste dag voor de overeengekomen huurperiode 90% van de reissom.
  • 100% van het bedrag wordt in rekening gebracht voor latere annulering of niet-verschijnen.
€ 642
vanaf 1 week
Aanbiedingen en kortingcodes ontvangen?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang als eerste onze aanbiedingen en kortingcodes direct in je inbox