Vakantiehuis Durbuy max. 4 personen 2 slaapkamers #1Vakantiehuis Durbuy max. 4 personen 2 slaapkamers #2Vakantiehuis Durbuy max. 4 personen 2 slaapkamers #3Vakantiehuis Durbuy max. 4 personen 2 slaapkamers #4Vakantiehuis Durbuy max. 4 personen 2 slaapkamers #5Vakantiehuis Durbuy max. 4 personen 2 slaapkamers #6Vakantiehuis Durbuy max. 4 personen 2 slaapkamers #7Vakantiehuis Durbuy max. 4 personen 2 slaapkamers #8Vakantiehuis Durbuy max. 4 personen 2 slaapkamers #9Vakantiehuis Durbuy max. 4 personen 2 slaapkamers #10Vakantiehuis Durbuy max. 4 personen 2 slaapkamers #11Vakantiehuis Durbuy max. 4 personen 2 slaapkamers #12Vakantiehuis Durbuy max. 4 personen 2 slaapkamers #13Vakantiehuis Durbuy max. 4 personen 2 slaapkamers #14Vakantiehuis Durbuy max. 4 personen 2 slaapkamers #15
6,0

Vakantiehuis Durbuy

Ardennen Luxemburg, België

Gratis annuleren van boekingen in 2021 voorwaarden

Beschrijving

Dit chalet geniet een unieke locatie, omgeven door de natuur, met uitzicht op de Ourthe. Het is eenvoudig ontworpen en is bijzonder geschikt voor liefhebbers van rust. (Er is ook geen televisie). Het is toegankelijk via een bospad dat leidt naar een meander van de Ourthe, waar zich drie huisjes en een huis bevinden. (In de winter kan het moeilijk toegankelijk zijn, in geval van sneeuwval is het mogelijk om kosteloos te annuleren). Het chalet heeft een woonkamer met houtkachel, een woonkamer met een slaapbank, een open keuken, twee slaapkamers, een badkamer met douche en een apart toilet. Het terras is gedeeltelijk overdekt en biedt een prachtig uitzicht op de Ourthe. De weide tussen het huisje en de rivier is bereikbaar via een tourniquet. Het is mogelijk om in de buurt van de accommodatie te parkeren, maar er is geen tuin. Honden niet toegestaan.

Bijzonderheden
Houd er rekening mee dat in de meeste landen en/of regio’s COVID-19 maatregelen van kracht zijn. Wij adviseren u hiermee rekening te houden bij het boeken van uw vakantiehuis, aangezien een wijziging in de restricties in het algemeen geen geldige reden kan zijn om de boeking kosteloos te annuleren.

Huisindeling

Parterre
Woonkamer:
2-pers. slaapbank, kachel
Open keuken:
fornuis, oven, magnetron, afwasmachine, koelkast
Slaapkamer:
2-pers. bed
Slaapkamer:
stapelbed
Badkamer:
douche, wastafel, toilet
Algemeen
Terras
BBQ
Parking

Ligging

€ 383
vanaf 1 week