Vakantiehuis La Roche-en-Ardenne max. 4 personen 2 slaapkamers #1
Vakantiehuis La Roche-en-Ardenne max. 4 personen 2 slaapkamers #2
Vakantiehuis La Roche-en-Ardenne max. 4 personen 2 slaapkamers #3
Vakantiehuis La Roche-en-Ardenne max. 4 personen 2 slaapkamers #4
Vakantiehuis La Roche-en-Ardenne max. 4 personen 2 slaapkamers #5
Vakantiehuis La Roche-en-Ardenne max. 4 personen 2 slaapkamers #6
Vakantiehuis La Roche-en-Ardenne max. 4 personen 2 slaapkamers #7
Vakantiehuis La Roche-en-Ardenne max. 4 personen 2 slaapkamers #8
Vakantiehuis La Roche-en-Ardenne max. 4 personen 2 slaapkamers #9
Vakantiehuis La Roche-en-Ardenne max. 4 personen 2 slaapkamers #10
Vakantiehuis La Roche-en-Ardenne max. 4 personen 2 slaapkamers #11
Vakantiehuis La Roche-en-Ardenne max. 4 personen 2 slaapkamers #12
Vakantiehuis La Roche-en-Ardenne max. 4 personen 2 slaapkamers #13
Vakantiehuis La Roche-en-Ardenne max. 4 personen 2 slaapkamers #14
Vakantiehuis La Roche-en-Ardenne max. 4 personen 2 slaapkamers #15
Vakantiehuis La Roche-en-Ardenne max. 4 personen 2 slaapkamers #16
Vakantiehuis La Roche-en-Ardenne max. 4 personen 2 slaapkamers #17
Vakantiehuis La Roche-en-Ardenne max. 4 personen 2 slaapkamers #18
Vakantiehuis La Roche-en-Ardenne max. 4 personen 2 slaapkamers #19
Vakantiehuis La Roche-en-Ardenne max. 4 personen 2 slaapkamers #20
Vakantiehuis La Roche-en-Ardenne max. 4 personen 2 slaapkamers #21
Vakantiehuis La Roche-en-Ardenne max. 4 personen 2 slaapkamers #22
Vakantiehuis La Roche-en-Ardenne max. 4 personen 2 slaapkamers #23
Vakantiehuis La Roche-en-Ardenne max. 4 personen 2 slaapkamers #24
Vakantiehuis La Roche-en-Ardenne max. 4 personen 2 slaapkamers #25
Vakantiehuis La Roche-en-Ardenne max. 4 personen 2 slaapkamers #26
8,5

Vakantiehuis La Roche-en-Ardenne

België ↬ Ardennen Luxemburg ↬ eur-be-0011-30
412

Beschrijving

Dit comfortabele vakantiehuis in La Roche is voorzien van een barbecue en een fijne tuin. Er zijn 2 slaapkamers die in totaal 4 gasten kunnen accommoderen waardoor dit de ideale optie is voor een gezin.

Begin de dag met een frisse ochtendwandeling in het bos dat slechts 600 m van de accommodatie verwijderd ligt. Er is een leuk riviertje (l’Ourthe) te vinden op 6 km afstand en het centrum van Hotton is 12 km verderop.

Het vakantiehuis is voorzien van een parkeerplaats voor je auto en een barbecue waar je gebruik van kunt maken. Er is een kinderstoel voor de kleinere kinderen en de tuin is ingericht met sfeervol tuinmeubilair.

Het is aan te raden om een auto mee te nemen naar deze locatie zodat je gemakkelijk kunt reizen naar verschillende bezienswaardigheden in de omgeving.

Bijzonderheden
Bedden opgemaakt bij aankomst
Houd er rekening mee dat in de meeste landen en/of regio’s COVID-19 maatregelen van kracht zijn. Wij adviseren u hiermee rekening te houden bij het boeken van uw vakantiehuis, aangezien een wijziging in de restricties in het algemeen geen geldige reden kan zijn om de boeking kosteloos te annuleren.

In de omgeving
 Stad op 6 km, op 9 km, op 12 km, op 12 km, op 16 km, op 17 km, op 18 km
 Bos/woud op 0.6 km
 Golfbaan op 17 km
 Rivier op 6 km
 Watersport op 17 km
 Restaurant op 6 km
 Skiarea op 7 km
 Snelweg op 0.1 km, op 6 km, op 12 km

Beschikbaarheid

Deel dit vakantiehuis op

Huisindeling

Parterre
Keuken:
kookplaat (gas), waterkoker, broodrooster, koffiezetapparaat (filtermaling), oven, magnetron, afwasmachine, koelkast (, vriesvak)
Woon/eetkamer:
tv, kachel (hout)
Slaapkamer:
1-pers. bed, 1-pers. bed
Badkamer:
ligbad, douche, wastafel, toilet
Op de 1e etage
Galerij slaapkamer:
2-pers. bed
Algemeen
Ledikant
Terras
Tuin
Tuinmeubilair
BBQ
Parking
Kinderstoel
Schommel

Ligging

Beoordelingen

Logister
4 dagen23-04-2021 - 27-04-2021
Beste Belvilla, OP 19 april hebben wij jullie laten weten dat wegens Covid het bezoek onmogelijk was. Helaaas hebben jullie verzuimd om op deze mail te reageren. Nu vragen jullie hoe ons verblijf was???? Geen klanten service maar wel een resencie vragen, ik vraag me af waar jullie mee bezig zijn? Tot op heden hebben we ten aanzien van onze mail geen reactie mogen ontvangen hoe het niet genoten verblijf gecompenseerd kan worden! Inhoud van de mail: Probleem in detail: Goedemiddag, In maart 2020 hebben wij een geboekt huisje in België moeten annuleren vanwege de lockdown. Dit is omgezet in voucher. We hebben in april 2020 de voucher gebruikt om hetzelfde huisje te huren voor de periode 23 – 27 april 2021. Boekingscode: 1B 8Q S8 QN Helaas zal dit opnieuw geannuleerd moeten worden, vanwege de coronamaatregelen in Nederland en België: Nederland is code rood voor België en recreatiereizen naar het buitenland mogen vanuit Nederland niet. Daarnaast lijken 10 dagen quarantaine vóór aankomst in België en 5-10 dagen quarantaine na terugkeer in Nederland buitenproportioneel voor een lang weekend. Tot onze verbazing hebben wij een mail ontvangen van de huiseigenaar die er kennelijk vanuit gaat dat wij a.s. weekend komen. Onder de gegeven omstandigheden ga ik er vanuit dat wij kosteloos kunnen annuleren en dat het betaalde bedrag wordt teruggestort op onze rekening. Ik hoor graag vandaag of morgen van u terug (gezien de boekingsdatum willen we weten waar we aan toe zijn): Frank Logister: 0643470839 / flogister@yahoo.com (hoofdboeker huisje) Inka Logister: 0648154038 / inka.logister@ziggo.nl Vriendelijke groeten, Frank Logister Beantwoord deze e-mail als je wilt antwoorden of aanvullende vragen hebt. Je zal op dezelfde e-mailthread een reactie van het Belvilla-team ontvangen. Ik vertrouw erop dat ik u hiermee voldoende heb geïnformeerd. Heeft u toch nog vragen, dan vernemen wij het uiteraard graag van u.
Mevr. Hermans
2 dagen13-04-2021 - 15-04-2021
Jammer dat er in de mooie badkamer een rioolgeur was.
Dhr. Krijtenburg
3 weken24-07-2020 - 14-08-2020
Wij zijn drie weken in La Sérénade geweest en hebben in de bossen van La Roche-en-Ardenne en St.Hubert heerlijk kunnen wandelen. Vanuit het huis kun je al een mooie wandeling maken: de rode rechthoek wandeling. Wij kopen ook altijd wandelkaarten. Het vakantiehuis was bij aankomst keurig schoon en is erg gezellig ingericht. De keukeninrichting is aardig compleet, alleen voor met z’n tweeën waren de pannen wel erg groot. Met de eigenaren in het aanpandende huis hadden we leuk contact. Wat ook leuk was, was dat er verschillende mogelijkheden op de televisie zaten, zoals Netflix, YouTube, (chrome?)cast, enz. Een nadeel aan dit huis was wel het geluid. De tuin is zo’n honderd meter van de N89 gelegen en rond vijf uur ’s ochtends kon je doordeweeks in de bovenslaapkamer al vrachtwagens en ander verkeer horen rijden. Het houten dak werkte erg, zodat je dag en nacht (in de bovenslaapkamer) regelmatig een zachte of hardere knal hoorde en soms geroffel en blijkbaar is naast de bovenslaapkamer de boiler en die sloeg ook zeer regelmatig aan, wat je ’s nachts dan ook hoorde, maar je werd er niet wakker van. In de benedenslaapkamer had je geen last van al die geluiden, maar daar had je geen tweepersoonsbed en was het minder sfeervol. Wij waren al met al wel gecharmeerd van de woning, maar die verschillende geluiden vonden wij wel storend.
Dhr. Delie
1 week09-07-2020 - 16-07-2020
Goed. Omgeving mooi. Niet ver van de activiteiten die we gepland hadden.
Mevr. Vandenbergh
4 dagen29-06-2020 - 03-07-2020
Het sloeg allemaal beetje tegen, hoewel gezegd was dat we met vier volwassenen zouden zijn, bestond het 'welkomstdrankje' uit maar twee biertjes. Nu goed, tot daar aan toe, het misleidende 'rust' gevoel op de foto's en website, vonden we erger. Vlak aan de grote baan, in een gehucht met niets anders dan lelijke nieuwbouw-vakantiehuisjes. Had net zo goed op een domein kunnen zijn, maar die zijn vaak nog groener, rustiger en mooier. Huisje was niet zo proper als ik zou willen in corona tijden, verder wel wat het leek op foto. De eigenaars hebben we zelfs niet van ver gezien, behalve bij de uit check, waar meneer aankwam in de auto, maar ons wachtende gezelschap studieus negeerde. Beetje bizar eigenlijk. We hebben de sleutel dan maar in het kastje achter gelaten en zijn doorgegaan. De WiFi was na 1 halve aflevering al op, en de tuin verwilderd en gevaarlijk met losliggende trappen en een totaal verroest bbq-stel dat we zelf nog eerst konden uit schrobben voor we het konden gebruiken. De houtstapel die duidelijk op het terrein bij het huisje hoort, bleek privé te zijn. Pas toen ik de eigenaars weer contacteerde om te melden dat we een pak diepvriesworsten waren vergeten in het vriesvak, werd me op zeer arrogante toon verweten, hout gestolen te hebben. Dit ging om vier blokken hout en wat aanmaak hout waarmee we de eerste avond onze bbq een beetje hadden opgestookt na het eten voor de gezelligheid en wat warmte. Omdat dit dus nergens op voorhand vermeld was, of uithing, heb ik uitgelegd dat dit een misverstand was en we dit niet wisten, en aangeboden om hen te vergoeden. Vervolgens vragen ze 10 euro voor ons houtverbruik. Dat vind ik nogal schoon verdiend. Dus nee. Wij gaan hier niet terug. Gierige zakkenvullers, misleidende advertentie, want absoluut niet rustig, privé, of mooi gelegen. Onderhoud liet ook te wensen over. Ander en beter.
Mevr. Corremans
4 dagen22-06-2020 - 26-06-2020
Alles vlot verlopen. Dichtbij La Roche. Gezellige tuin met voldoende schaduw. Warme week maar konden warmte goed buiten houden.
Inge
1 week20-04-2020 - 27-04-2020
We hebben met ons gezin al verschillende vakantiehuizen geboekt bij Belvilla, Dit is steeds erg goed bevallen, De foto's en omschrijvingen bij de huizen zijn duidelijk en uitgebreid, waardoor je niet voor verassingen komt te staan,
Inge
1 week20-04-2020 - 27-04-2020
Iedere keer nog een fijne vakantie gehad bij Belvilla, Nette woningen van alle gemakken voorzien,
Inge
1 week20-04-2020 - 27-04-2020
Overzichtelijke en duidelijke site, De inventaris van de woningen is duidelijk aangegeven, Bijkomende kosten ook, Snel en gemakkelijk boeken, Enige nadeel is dat de aankomst tijd voor alle huizen sinds een tijd pas om 16u 's middags is, Dat was voorheen ook ooit eerder, wat wel prettig is als je niet zo ver hoeft te rijden en dus op tijd bij de woning kunt zijn,
Mevr. Claeys
1 week25-10-2019 - 01-11-2019
Zalige omgeving, super vriendelijke ontvangst, proper huisje
Dhr. Van Der Jonckheyd
2 dagen18-10-2019 - 20-10-2019
ok proper maar wel klein
Dhr. Van De Wouwer
2 weken02-09-2019 - 16-09-2019
Aangenaam, gezellig en net vakantiehuis. Vriendelijke ontvangst en zeer rustig. Mooie omgeving, prachtige wandelingen in "Het grote woud van Saint-Hubert". Het stadje La Roche ook heel gezellig. Minpuntje: geen diepvries en koken op gas (zijn wij niet gewoon)
Mevr. Elshof-Kablau
2 weken12-08-2019 - 26-08-2019
De accommodatie ligt centraal tussen 2 plaatsen in. Erg rustig en landelijk. Prachtig om met het geloei van koeien wakker te worden. Sfeervol huisje, erg compleet en een vriendelijk ontvangst.
Mevr. Sleeuwenhoek
1 week22-07-2019 - 29-07-2019
Een vriendelijk ontvangst waarin alles uitgelegd met als welkomstgeschenk 2 Belgische biertjes. Het huisje is lekker ruim en nagenoeg alles is aanwezig. Het huisje heeft een grote tuin en ligt lekker landelijk. Als we een suggestie mogen geven is een vriesvak in de koelkast wel fijn en een ventilator (wij zaten in een hele warme week en dan is slapen onder het dak erg warm) We hebben genoten van de omgeving en het huis
Dhr. Berkhof
2 dagen19-07-2019 - 21-07-2019
Top onderkomen, vriendelijke ontvangst, veel ruimte in de tuin, veel privacy. Perfect voor een weekendje of vakantie in de Ardennen
Mevr. Middendorp
4 dagen15-07-2019 - 19-07-2019
Prachtig huisje in rustige omgeving, top!
Dhr. De Jong
2 dagen05-07-2019 - 07-07-2019
Leuke, knusse accomedatie. Eenvoudig, maar van alle gemakken voorzien.
Dhr. De Meersman
2 dagen08-04-2019 - 10-04-2019
De woning ligt in een heel rustige omgeving. Tuin was wat onverzorgd en er lag veel rommel in het gras. Voor de kinderen was er een leuke schuifaf waar ze maar al te graag in klommen. Was ook goed bereikbaar en zonder probleem gevonden zelf zonder het kaartje dat we van de eigenaars ontvangen hadden. De eigenares heeft ons binnengelaten en ons meteen alle uitleg gegeven. Alles was dan ook meteen duidelijk. Indien er vragen waren, konden we de persoon ook gemakkelijk contacteren. Het huis was in 1 woord prachtig, ik zei meteen tegen m'n vriendin dat ik hier wel kon wonen ) Het is er echt prachtig ingericht zoals ik het ook verwacht op z'n Ardens. Heel comfortabel en alle comfort dat we nodig hadden.
Dhr. Jacobs
3 dagen05-04-2019 - 08-04-2019
Aankomst goed geregeld, alles aanwezig in het huisje en een kleine attentie stond klaar. Huisje is netjes en schoon. Ligging is nabij La Roche (&lt10 min rijden)
Dhr. Lankwarden
4 dagen25-03-2019 - 29-03-2019
Vriendelijke ontvangst, maar wel een beetje lastig te vinden. Een super compleet ingericht huisje. Heerlijk genieten bij de openhaard en vlakbij La Roche.
Mevr. Ekkelenkamp
2 dagen27-02-2019 - 01-03-2019
De eigenaresse van het huis was erg vriendelijk en stond al op de uitkijk om ons naar het huisje te begeleiden. Het huisje was bijzonder schoon en mooi ingericht. Alle basisbehoeften waren aanwezig, maar er was bijvoorbeeld ook een tafelgrill. De trap naar de slaapkamer boven was wel erg smal en vooral ‘s avonds en ‘s nachts moet je daar goed op letten. Heel prettig verblijf gehad!
Dhr. Tebes
2 dagen06-03-2019 - 08-03-2019
Top verzorgde accommodatie met veel voorzieningen (Netflix, open haard met eerste mand hout gratis, goede WiFi). Ook zeer klantvriendelijke gastvrouw.
Mevr. Burgers-Boot
2 dagen22-02-2019 - 24-02-2019
Vriendelijke ontvangst door de eigenaresse. Mooi en schoon huis met alle voorzieningen!
Mevr. Fleur
3 dagen14-12-2018 - 17-12-2018
Aankomst was fijn. Het was niet heel makkelijk te vinden. We hadden wel via de mail nog een apart kaartje ontvangen, dat hielp uiteindelijk wel, maar dat kan nog wel iets duidelijker (of het lag aan ons, dat kan natuurlijk ook). Werden vriendelijk ontvangen, stonden 2 Belgische biertjes voor ons klaar op tafel, en een eerste mand met spullen voor de houtkachel. Rondleiding door de accommodatie. Eerste indruk heel positief!

Annuleringsvoorwaarden

De volgende kosten worden in rekening gebracht bij het annuleren van uw boeking
  • Voor de annulering tot en met de 43ste dag voor de afgesproken aankomst: 0% van de reissom.
  • In geval van annulering van 42 tot en met 29 dagen voor aankomst: 40% van de reissom.
  • In geval van annulering van 28 tot en met de laatste dag voor de overeengekomen huurperiode 90% van de reissom.
  • 100% van het bedrag wordt in rekening gebracht voor latere annulering of niet-verschijnen.
€ 531
vanaf 1 week
Aanbiedingen en kortingcodes ontvangen?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang als eerste onze aanbiedingen en kortingcodes direct in je inbox