Vakantiehuis Saint-Hubert max. 6 personen 3 huisdieren 3 slaapkamers #1
Vakantiehuis Saint-Hubert max. 6 personen 3 huisdieren 3 slaapkamers #2
Vakantiehuis Saint-Hubert max. 6 personen 3 huisdieren 3 slaapkamers #3
Vakantiehuis Saint-Hubert max. 6 personen 3 huisdieren 3 slaapkamers #4
Vakantiehuis Saint-Hubert max. 6 personen 3 huisdieren 3 slaapkamers #5
Vakantiehuis Saint-Hubert max. 6 personen 3 huisdieren 3 slaapkamers #6
Vakantiehuis Saint-Hubert max. 6 personen 3 huisdieren 3 slaapkamers #7
Vakantiehuis Saint-Hubert max. 6 personen 3 huisdieren 3 slaapkamers #8
Vakantiehuis Saint-Hubert max. 6 personen 3 huisdieren 3 slaapkamers #9
Vakantiehuis Saint-Hubert max. 6 personen 3 huisdieren 3 slaapkamers #10
Vakantiehuis Saint-Hubert max. 6 personen 3 huisdieren 3 slaapkamers #11
Vakantiehuis Saint-Hubert max. 6 personen 3 huisdieren 3 slaapkamers #12
Vakantiehuis Saint-Hubert max. 6 personen 3 huisdieren 3 slaapkamers #13
Vakantiehuis Saint-Hubert max. 6 personen 3 huisdieren 3 slaapkamers #14
Vakantiehuis Saint-Hubert max. 6 personen 3 huisdieren 3 slaapkamers #15
Vakantiehuis Saint-Hubert max. 6 personen 3 huisdieren 3 slaapkamers #16
Vakantiehuis Saint-Hubert max. 6 personen 3 huisdieren 3 slaapkamers #17
Vakantiehuis Saint-Hubert max. 6 personen 3 huisdieren 3 slaapkamers #18
Vakantiehuis Saint-Hubert max. 6 personen 3 huisdieren 3 slaapkamers #19
Vakantiehuis Saint-Hubert max. 6 personen 3 huisdieren 3 slaapkamers #20
Vakantiehuis Saint-Hubert max. 6 personen 3 huisdieren 3 slaapkamers #21
Vakantiehuis Saint-Hubert max. 6 personen 3 huisdieren 3 slaapkamers #22
Vakantiehuis Saint-Hubert max. 6 personen 3 huisdieren 3 slaapkamers #23
Vakantiehuis Saint-Hubert max. 6 personen 3 huisdieren 3 slaapkamers #24
Vakantiehuis Saint-Hubert max. 6 personen 3 huisdieren 3 slaapkamers #25
Vakantiehuis Saint-Hubert max. 6 personen 3 huisdieren 3 slaapkamers #26
Vakantiehuis Saint-Hubert max. 6 personen 3 huisdieren 3 slaapkamers #27
Vakantiehuis Saint-Hubert max. 6 personen 3 huisdieren 3 slaapkamers #28
Vakantiehuis Saint-Hubert max. 6 personen 3 huisdieren 3 slaapkamers #29
Vakantiehuis Saint-Hubert max. 6 personen 3 huisdieren 3 slaapkamers #30
8,9

Vakantiehuis Saint-Hubert

België ↬ Ardennen Luxemburg ↬ eur-be-0008-56
6133

Beschrijving

Dit goed uitgeruste chalet in Saint-Hubert is zeer netjes ingericht en het straalt het typische Ardennen-gevoel uit. De woning heeft een mooi terras op de 1e verdieping van waar je een prachtig uitzicht hebt op het dorpje en de licht glooiende omgeving. Het is de ideale keuze voor gezinnen!

Het chalet ligt aan de rand van het dorpje, op amper 500 m van het centrum met de basiliek en de aanpalende abdij. Je kunt heerlijk wandelen en mountainbiken in de omgeving, bijvoorbeeld in het nabijgelegen La Grande Forêt de Saint-Hubert, en in de winter kan er in de directe omgeving worden gelanglauft. De Fourneau Saint-Michel, het Eurospace Center, Luxemburg, Mirwart en het Nationaal Zweefvliegcentrum (CNVV) zijn ook zeer de moeite waard.

Het typische chalet heeft een ruime woonkamer, een sfeervolle houtkachel (brandhout inbegrepen) en een gezellige zithoek. Het is wat hoger gelegen, met uitzicht op de basiliek, en er is een ruime omheinde tuin met met voldoende parkeergelegenheid.

Bijzonderheden
Reserveringen voor groepen of gezelschappen van personen onder de 25 jaar zijn niet toegestaan
Betreffende COVID-19: Gasten voor dit vakantiehuis worden alleen geaccepteerd als zij kunnen voldoen aan de Corona-maatregelen en -eisen zoals die door de lokale overheid worden gehanteerd. Aangezien de Corona-maatregelen in de loop der tijd veranderen, verzoeken wij u de maatregelen kort voor vertrek nogmaals te controleren.
Het organiseren van studentenfeesten, vrijgezellenfeesten, drinkpartijen in dit huis is verboden
Houd er rekening mee dat in de meeste landen en/of regio’s COVID-19 maatregelen van kracht zijn. Wij adviseren u hiermee rekening te houden bij het boeken van uw vakantiehuis, aangezien een wijziging in de restricties in het algemeen geen geldige reden kan zijn om de boeking kosteloos te annuleren.
Huurlicentie: Declaration d'exploitation n° formulaire eWBS 626780-239459

Tip van de eigenaar
DE OPGEGEVEN PRIJS IS ALL-IN: ELEKTRICITEIT, WATER, VERWARMING, BRANDHOUT, INTERNET EN EINDSCHOONMAAK ZIJN INBEGREPEN (bedlinnen en handdoeken moeten zelf meegebracht worden). PER HUISDIER BETAALT U 25 EURO EXTRA (per boeking en maximaal 3 huisdieren). De keuken is zeer ruim uitgerust (potten en pannen, serveerschotels en -kommen, keukengerei). Er zijn 3 rookmelders en 1 CO-melder geïnstalleerd. De eigenaar is 24/24 en 7/7 bereikbaar.

OVER (DE STREEK VAN) SAINT-HUBERT :

Saint-Hubert (445 m.) ligt in het hart van de Ardennen, op een plateau waar de stroomgebieden van Semois en Ourthe elkaar raken. Saint-Hubert kan prat gaan op een buitengewoon boeiend verleden. Tal van monumenten herinneren eraan dat het lot van dit stadje lang gekoppeld is geweest aan dat van zijn Benedictijnenabdij (anno 700) en aan de aanbidding van Sint-Hubertus, de patroonheilige van de jacht die opgebaard ligt in de basiliek (13de - 17de eeuw).

De streek is een PARADIJS VOOR WANDELAARS EN MOUNTAINBIKERS. De Transardennaise (wandelroute van La Roche naar Bouillon) loopt letterlijk langs de chalet. Deze staat immers op enkele honderden meters van de rand van het Ardense woud: Le forêt du Roi Albert en Le forêt Saint-Michel zijn ongerepte uitgestrekte beukenbossen die hun gelijke niet kennen in de Ardennen. Nergens is de herfst zo mooi. Hier kan je tientallen kilometers wandelen of fietsen door het bos en dat in de vier windstreken.

De chalet ligt aan de rand van Saint-Hubert, op amper 500 meter van het centrum met de BASILIEK, de aanpalende ABDIJ en het nieuwe TOERISTISCHE INFORMATIEKANTOOR van de streek (Le Pays de Saint-Hubert). Bakkers, slagers, biowinkel, supermarkten, apothekers, RESTAURANTS (van frituur tot gastronomisch) en een modern ZWEMBAD (25 m. bad), alles op korte wandelafstand van de chalet.
TIP: Eerste weekend van september: INTERNATIONALE DAGEN VAN DE JACHT EN DE NATUUR: muziek en licht spektakel, ambachtelijke markt, Sint-Hubertus hondenconcours, jachthoornblazers Royal Fôret Saint-Hubert.
TIP: Laatste zondag van september: FEEST VAN DE SLAGERS: stoet van de slagers en viering in de basiliek met jachthoornblazers Royal Fôret Saint-Hubert.
TIP: 3 november: FEEST VAN SINT-HUBERTUS: ambachtelijke markt, jachthoornblazers Royal Forêt Saint-Hubert, zegening van de dieren (voor de basiliek).

In de directe omgeving:

Op 1 km: klein WILDPARK (Parc à Gibier). De dieren van het Ardense woud in hun natuurlijke omgeving. U kan er zelfs een kudde edelherten (Cerfs Rouges) vrij benaderen binnen een afgesloten boszone. Mooie en goed onderhouden speeltuin.

Op 5 km: het VLIEGVELD van Saint-Hubert (565 m.). Een belangrijk zweefvliegcentrum met 4 graspistes. Aangename cafetaria met terras. In de winter het LANGLAUF centrum van Saint-Hubert (vertrekpunt van verschillende parcours en verhuur van materiaal).

Op 7 km: LE FOURNEAU SAINT-MICHEL: over een groot domein staan typische gebouwen uit het verleden van de Belgische Ardennen verspreid. Zeg maar Orvelte of Bokrijk in het klein. Op dezelfde site bevindt zich het MUSEUM VAN DE IJZERVERWERKING (Le Musée du fer et de la métallurgie ancienne), uitgebouwd rond de enige intact bewaarde hoogoven van voor 1800 in de Benelux. Hier werden nog ooit, op bestelling van Georges Washington, kanonnen voor de Amerikaanse secessieoorlog gegoten! HET MUSEUM WERD RECENT PRACHTIG GERENOVEERD.
TIP: 21-22 juli: ANIMATIEDAGEN VAN DE FOURNEAU SAINT-MICHEL: de Ardennen van de 19de eeuw tot leven gebracht (o.a. demo van oude ambachten). Leuk!

Op 9 km: AWENNE, een typisch Ardens dorpje met 8 gietijzeren fonteinen. Zij getuigen van de gouden tijd die dit dorp 100 jaar geleden gekend heeft als centrum van de klompenmakers.

Op 11 km: MIRWART, officieel erkend als een van de mooiste dorpjes van Wallonië (Les Plus Beaux Villages de Wallonie). Een prachtig kasteel (niet toegankelijk), met oorsprong in de 12de eeuw, domineert dit dorp, aan alle kanten omgeven door het woud.

Op 13 km: het EURO SPACE CENTER. Opgezet rond het heelal en de ruimtevaart. Reken 2 uur voor een bezoek. De 5D film en de -moonwalk- zijn de topattracties. Alles ook Nederlandstalig!

Iets verder (maar best haalbaar, omdat Saint-Hubert zeer goed ontsloten wordt door de N 89) :

Op 16 km (15'): LIBRAMONT-CHEVIGNY: Stadje met regionale centrumfunctie: shopping (Hema, ZEB, Mango, C&A,...), ziekenhuis en regionaal SPOORWEGSTATION (goede busverbinding met Saint-Hubert op een half uurtje). Interessant MUSEUM VAN DE KELTEN (Musée des Celtes): klein van opzet, maar zeker de moeite waard.
TIP: Laatste weekend van juli: grootste landbouwbeurs van België: 220.000 bezoekers, 30 hectare, 800 exposanten, 3.500 dieren. Ook voor leken een belevenis!

Op 18 km (20'): REDU, het boekendorp. Hier vind je naast een tiental tweedehands boekenwinkeltjes (veel Frans, beetje Engels en Nederlands), een artisanale boekbinderij, een artisanaal papieratelier en enkele winkeltjes met snuisterijen.

Op 22 km (25'): ROCHEFORT: Hier wordt echte trappist gebrouwen door de monniken van de abdij. Hier vind je ook de -Grotte De Lorette-: unieke, heel mooie verticale GROT (veel trappen!). Minstens zo mooi als de grotten van Han, maar wel minder toeristisch.

Op 24 km (25'): HAN-SUR-LESSE: De grotten van Han, iedere Belg heeft ze wel eens op schoolreis bezocht. Ook de afvaarten van de Lesse met een kano (enkel of dubbel) zijn een begrip.

Op 26 km (25'): LA ROCHE-EN-ARDENNE: Toeristisch stadje aan de oevers van de Ourthe.

Op 30 km (30'): BASTOGNE: Deze stad speelde in december 1944 een centrale rol tijdens het Duitse Ardennenoffensief. Het nieuwe BASTOGNE WAR MUSEUM is een geslaagd voorbeeld van een hedendaags historisch museum. Maar ook de BASTOGNE BARRACKS moeten liefhebbers van het genre zeker bezoeken. Hier had commandant Mc Auliffe zijn hoofdkwartier, hier sprak hij het historische -NUTS- uit. Je vindt er ook een grote collectie historische legervoertuigen.

Op 32 km (30'): Het kasteel van LAVAUX SAINT-ANNE: een van de mooiste kastelen van België. Goed onderhouden, prachtige tuinen en mooi museum (kasteelleven in de 17de eeuw, landelijke leven in de 19de eeuw en prachtige collectie opgezette dieren). Ook zeer geschikt voor bezoek met kinderen.

Op 43 km (30').: BOUILLON: Dit stadje wordt gedomineerd door de middeleeuwse burcht van Godfried van Bouillon (een van de leiders van de eerste kruistocht).

Dit wordt een daguitstap:

Op 55 km (55'): Abbaye d'Orval
Op 60 km (45'): Dinant
Op 65 km (50'). Sedan
Op 95 km (1 u): Luxemburg
Op 140 km (1,5 u): Trier

In de omgeving
 Bos/woud op 0.1 km
 Restaurant op 9.1 km

Beschikbaarheid

Deel dit vakantiehuis op

Huisindeling

Parterre
Berging
Op de 1e etage
Open keuken:
fornuis (4 kookplaten, keramisch), koffiezetapparaat, oven, magnetron, afwasmachine, koelkast, vriezer
Woon/eetkamer:
tv (kabel), kachel (hout)
Toilet
Op de 2e etage
Slaapkamer:
2-pers. bed (140 x 200 cm), campingbedje, balkon of terras
Slaapkamer:
2x 1-pers. bed (90 x 200 cm), balkon of terras
Slaapkamer met badkamer:
2x 1-pers. bed (90 x 200 cm), douche, wastafel
Badkamer:
ligbad, wastafel, toilet
Algemeen
Verwarming (elektrisch)
Tuin (omheind)
Tuinmeubilair
BBQ
Kinderbed
Kinderstoel

Ligging

Beoordelingen

Dhr. Robert
1 week29-10-2021 - 05-11-2021
Voldoende uitgeruste gezellige chalet. Handige benedenverdieping met badmintontafel en ruimte voor schoeisel, fietsen. Perfect functionerend houtvuur zodat de radiatoren niet moeten branden. Aanwezige houtstapel is in de huurprijs inbegrepen. Onze kinderen genoten met en zonder ons van de buitenspeelruimte die veilig is afgespannen en het huis omringt. Wandelingen starten aan het huis en op de achtergrond zie je de mooie basiliek van Sint Hubert. Alle faciliteiten (inclusief restaurants) aanwezig. Een wasmachine - in herfsttijd - mag :-) Wij komen zeker terug!
Mevr. Vydt
4 dagen25-10-2021 - 29-10-2021
Gezellig houten huis met riante afgesloten tuin, ideaal voor een hond.
Hulhoven
1 week13-08-2021 - 20-08-2021
Gezellige chalet: alles aanwezig, zeer goed onderhouden en schoon, prachtige tuin met parkallures. Nuttige tips van de eigenaars (over winkels, restaurants en uitstappen). Ruime parkeergelegenheid, geen doorgaand verkeer, prachtig zicht en pal zuid georiënteerd. Snelle respons van de eigenaars bij vragen en problemen. Tussen de weiden met paarden, ezels en koeien, op 10 minuten stappen van het centrum en op 10 minuten stappen van eindeloze natuur. Mooie regio met breed aanbod, maar wel met nadruk op natuurbeleving. Wij deden met het gezin een tocht met elektrische mountainbikes met gps begeleiding en vonden het een echte aanrader (E-SCAPE BIKE in het centrum).
Vandenbeghe
1 week30-07-2021 - 06-08-2021
De chalet was proper. Alles is aanwezig om te koken, eten en drinken. Handzeep stond klaar. Ook radio, tv en gezelschapsspellen. Tuin ook heel mooi en goed onderhouden.
Steenssens
5 dagen06-04-2021 - 11-04-2021
Mooie chalet met alle voorzieningen, prachtige wandelingen vanaf het huis, herten gezien :-). Aanrader.
Mevr. Sanders
2 dagen16-04-2021 - 18-04-2021
Perfecte plek : dichtbij centrum stadje maar ook bij bossen en natuur. Gezellige chalet : goed onderhouden, netjes. Grote tuin, stevige omheining voor een grote hond.
Missinne
4 dagen15-02-2021 - 19-02-2021
Mooie chalet. Heel proper onderhouden. Alleen jammer dat we ons constant zorgen maakten over het verbruik van de WiFi. Chalet ligt ook dicht tegen autostrade waardoor je buiten niet echt van het ardense gevoel kunt genieten. Wel zalige bedden en een tophaard.
Christiaens
1 week28-12-2020 - 04-01-2021
Een heel gezellige chalet op een perfecte locatie. 10/10!!!
Inge Kindt
2 dagen13-11-2020 - 15-11-2020
We hebben voor de 2de maal deze schitterende chalet gehuurd en zoals vorig jaar kan ik alleen maar lovende commentaar geven, De Chalet heeft alles om je een geslaagde vakantie te geven : sfeer, netheid, gezelligheid, een haard, top voorziening en uitrusting van keuken & materiaal, duidelijke aanwijzingen van de nutsvoorzieningen, De tuin is volledig omheind en heel mooi onderhouden, Dit huis is echt de moeite waard ! Prachtig!
Van Goehem
2 dagen16-10-2020 - 18-10-2020
Mooi, gezellig huisje in een mooie omgeving. Alles is prima voorzien en zeer proper.
Seminara
2 dagen04-09-2020 - 06-09-2020
Een mooi ingericht huis met alles wat je nodig hebt! Zeer netjes, een grote mooie tuin die helemaal omheind is, perfect voor de honden! Leuke wandelroutes in de buurt. Zeker een aanrader! Wij hebben een heerlijk weekend achter de rug :).
Van Strien
3 dagen28-08-2020 - 31-08-2020
Handig, zo'n sleutelkluis. Prima accomodatie!! alles keurig netjes, overal handleidingen bij en zeer goed uitgerust met allerlei apparatuur en diverse zaken. Zeer zeer netjes. Omgeving was ook mooi.
Jelle
4 dagen06-04-2020 - 10-04-2020
Boeking uiteindelijk gelukt na veel hulp van de chat assistent, Betaling ging niet zo vlot (gebruik voucher was niet duidelijk),
Dhr. Van Genechten
2 dagen06-12-2019 - 08-12-2019
Vooraleer is de verhuurder zeer goed bereikbaar en behulpzaam. Het huis zelf was verzorgd, proper, gezellig, had prachtige houtkachel en een goed geëquipeerde keuken. Het huis is ook gelegen in een prachtige omgeving. Ideaal verblijf om op weekend te gaan met familie en vrienden en om volledig tot rust te komen.
Dhr. Van Keer
2 dagen01-11-2019 - 03-11-2019
Het vakantiehuis is top van ligging, mooie tuin met in de directe omgeving de mogelijkheid om prachtige wandelingen te maken. Tevens is het centrum op wandelafstand bereikbaar. Het huis is echt de moeite waard, het gaf ons een echt "Ardenne-gevoel", super gezellig met de houtkachel. Dit is zeker een aanrader!
Dhr. Ros
1 week20-09-2019 - 27-09-2019
De sleutelkluis was ideaal. Geweldig huis voor mensen met hond. Omheinde tuin. Prachtige omgeving. Ideaal voor lange wandelingen.
Mevr. Pelkman
1 week12-07-2019 - 19-07-2019
Aankomst was goed. Schoon huis. Sleutelkluisje met sleutel is heel makkelijk. E-mailcontact met eigenaar verliep soepel. Leuk houten huis. Niet geschikt voor lange mensen, door lage doorgangen. Door het schuine dak op de slaapetage is de hoofdruimte bij de bedden laag. Badkamer is ook gedeeltelijk onder schuin dak, daardoor is de staruimte daar beperkt. Wie daar geen last van heeft, heeft hier een fijn huis aan. Goede waterdruk, heerlijk warm water. Goede douchecabine in 1 van de slaapkamers. Ruim servies en pannen aanwezig. Wel veel vliegen binnen. Naar mijn mening vooral geschikt voor een gezin met kinderen, niet voor 8 volwassenen. Leuk dat de eigenaar van het huis veel tips voor de omgeving geeft. Er zijn een paar gezelschapsspelletjes in huis en er staat een tafeltennistafel op de begane grond. Er is toeristische informatie over de omgeving aanwezig. Veel uitstapjes goed bereikbaar vanaf deze locatie. Omgeving is mooi, Saint Hubert is een leuke plaats, je bent er wel snel uitgekeken. In die omgeving is in de restaurants verrassend weinig eten voor vegetariërs te vinden. Pizzeria was plotseling gesloten voor een paar dagen, zonder info waarom, of wanneer ze weer open zouden gaan. Friterie er vlak bij had geen lekkere frites. Aanrader is bakkerij Jean-Michel Lamotte. Lekker brood, lekkere gebakjes.
Dhr. Delahaye
3 dagen30-05-2019 - 02-06-2019
Cijferslot met sleutel in erg hanig bij aankomst en vertrek. Erg proper huis, alles aanwezig. Leuke grote tuin. Wifi oke. Ruim. Goeie bedden. Alles tiptop onderhouden. Minpuntje veel mieren in de keuken op het aanrecht.
Dhr. Waerniers
2 dagen01-03-2019 - 03-03-2019
Alles was goed uitgelegd, waar de sleutel ligt en dergelijke .
Dhr. Goossens
2 dagen16-11-2018 - 18-11-2018
Mooie omgeving, mooie chalet lekker rustig.
Dhr. Van Duinen
1 week19-10-2018 - 26-10-2018
Huisje precies als op de foto. Gezellig, knus en van alle gemakken voorzien. Genoeg te doen in de buurt. Dagje luxemburg, grotten erg leuk en museum bastogne. Verder heerlijk kunnen relaxen in het huisje. Veel gebruik gemaakt van de tafeltennistafel. Fijn uitzicht. Voor herhaling vatbaar. Oh en de pizzeria is ook echt super
Dhr. Vandamme
2 dagen05-10-2018 - 07-10-2018
Erg gezellig vakantiehuis en een prima uitvalsbasis voor wandelingen en fietstochten in de omgeving.
Dhr. Michielsen
2 dagen20-07-2018 - 22-07-2018
Dankzij deze chalet hadden wij een fantastisch weekendje! De chalet was van alles voorzien. Als je een verblijfplaats zoekt op een prachtige locatie in de buurt van een sympathiek dorpje met goede eetgelegenheden dan zou ik u deze locatie zeker aanraden. De eigenaars zijn bovendien zeer vriendelijke mensen die u zeer duidelijke informatie geven bij aankomst en vertrek. Tevens zijn zij ook bereid om u te helpen bij problemen. In de chalet ligt ook een informatiemap over de omgeving en dingen die je kan bezoeken in de omgeving. Wat heel handig is als je uw activiteiten nog moet vastleggen. Als ik de locatie en de chalet een cijfer mag geven van 0 tot 10 dan is het toch wel een 9,6 waard.
Dhr. Westerhof
2 dagen01-06-2018 - 03-06-2018
Wij hebben het huis als netjes en compleet ervaren. Daarnaast staat het in een mooie omgeving. Omdat het een houten chalet is, is het misschien wat gehorig maar wij hebben er geen last van gehad.
Dhr. Loomans
2 dagen04-05-2018 - 06-05-2018
Toen we aankwamen in de Chalet, werden we meteen aangenaam verrast door de mooie omgeving. Ideaal voor een aangename wandeling. De supermarkten zijn op enkele minuten rijden bereikbaar. Voor de wat avontuurlijkere activiteiten ga je best naar La Roche. De chalet straalt echt een rustieke sfeer uit en is omringt door een mooie grote afgesloten tuin. Binnen werd alles zeer netjes aangetroffen en veel faciliteiten zijn reeds aanwezig van eetgerei tot boeken, vaatwasser, gezelschapspelen en een pingpongtafel. De instructies voor bij de aankomst en het verlaten van de chalet waren duidelijk. Leuk meegenomen is de documentatie die je krijgt over wat er allemaal te doen is in de buurt. Voor ons was het weekend meer dan geslaagd! Zeker een dikke aanrader!
Dhr. Harings
3 dagen30-03-2018 - 02-04-2018
Ons verblijf was geweldig. Bij binnenkomst viel de warme sfeer meteen op. We verbleven met 2 gezinnen en ook de kinderen waren razend enthousiast. Een tractor voor de jongste, een pingpong tafel en verschillende spellen. De accommodatie wat heel schoon en fris. Aan alles in gedacht. Niet alleen qua spellen, maar ook qua keukengerei en apparaten. 'S ochtends in het uitzicht vanaf de slaapkamers en de eethoek schitterend. De grote tuin is omheind en ideaal voor de kinderen. Ook in de omgeving is vanalles te doen. Kortom, Le cerf rougeyis een echte aanrader!
Dhr. Scheufler
1 week05-03-2018 - 12-03-2018
Dit chalet is echt geweldig en helemaal wat men kan verwachten als men een chalet boekt. Alles is van hout en dat geeft echt dat jachthuis gevoel. De woonruimte met haard is zeer aangenaam en de keuken is goed voorzien van keukengerei en apparatuur. Het gasfornuis met oven zijn nieuw. De bedden slapen erg goed en het is een genot om 's ochtends de gordijnen open te slaan en van het uitzicht te genieten. Rond het huis is een grote tuin waar 's zomers in vertoeft kan worden, zeker voor mensen met kinderen is dat een groot pluspunt. Bij aankomst was alles piekfijn in orde. Het chalet was zeer netjes en schoon en het was echt duidelijk dat de eigenaar goed zijn best had gedaan het chalet in top staat te brengen. Dit is altijd fijn als je na een reis aankomt. St Hubert is een aangenaam plaatsje met goede restaurantjes en artisanale winkels waar Ardense streekproducten gekocht kunnen worden. Het dorpje is gemakkelijk te voet te bereiken. Wandelen in de omgeving kan eenvoudig al vanuit het huis. Het bos is op een kleine 10 minuten heuvelop te bewandelen. Hier vindt men een uitgestrekt woud waar uren in doorgebracht kan worden. In de nabije omgeving zijn veel andere wandelroutes te vinden. Tevens zijn er veel plaatsen in de buurt die de moeite waard zijn om te bezoeken. De locatie van St Hubert is wat dat betreft een mooi startpunt om de provincie Luxemburg en de rest van de Ardennen te ontdekken. Al met al is dit huis een grote aanrader!

Annuleringsvoorwaarden

De volgende kosten worden in rekening gebracht bij het annuleren van uw boeking
  • Voor de annulering tot en met de 43ste dag voor de afgesproken aankomst: 0% van de reissom.
  • In geval van annulering van 42 tot en met 29 dagen voor aankomst: 40% van de reissom.
  • In geval van annulering van 28 tot en met de laatste dag voor de overeengekomen huurperiode 90% van de reissom.
  • 100% van het bedrag wordt in rekening gebracht voor latere annulering of niet-verschijnen.
Aanbiedingen en kortingcodes ontvangen?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang als eerste onze aanbiedingen en kortingcodes direct in je inbox