Vakantiehuis Oignies en Thierache max. 4 personen 2 slaapkamers #1
Vakantiehuis Oignies en Thierache max. 4 personen 2 slaapkamers #2
Vakantiehuis Oignies en Thierache max. 4 personen 2 slaapkamers #3
Vakantiehuis Oignies en Thierache max. 4 personen 2 slaapkamers #4
Vakantiehuis Oignies en Thierache max. 4 personen 2 slaapkamers #5
Vakantiehuis Oignies en Thierache max. 4 personen 2 slaapkamers #6
Vakantiehuis Oignies en Thierache max. 4 personen 2 slaapkamers #7
Vakantiehuis Oignies en Thierache max. 4 personen 2 slaapkamers #8
Vakantiehuis Oignies en Thierache max. 4 personen 2 slaapkamers #9
Vakantiehuis Oignies en Thierache max. 4 personen 2 slaapkamers #10
Vakantiehuis Oignies en Thierache max. 4 personen 2 slaapkamers #11
Vakantiehuis Oignies en Thierache max. 4 personen 2 slaapkamers #12
Vakantiehuis Oignies en Thierache max. 4 personen 2 slaapkamers #13
Vakantiehuis Oignies en Thierache max. 4 personen 2 slaapkamers #14
Vakantiehuis Oignies en Thierache max. 4 personen 2 slaapkamers #15
Vakantiehuis Oignies en Thierache max. 4 personen 2 slaapkamers #16
Vakantiehuis Oignies en Thierache max. 4 personen 2 slaapkamers #17
Vakantiehuis Oignies en Thierache max. 4 personen 2 slaapkamers #18
Vakantiehuis Oignies en Thierache max. 4 personen 2 slaapkamers #19
Vakantiehuis Oignies en Thierache max. 4 personen 2 slaapkamers #20
Vakantiehuis Oignies en Thierache max. 4 personen 2 slaapkamers #21
Vakantiehuis Oignies en Thierache max. 4 personen 2 slaapkamers #22
Vakantiehuis Oignies en Thierache max. 4 personen 2 slaapkamers #23
Vakantiehuis Oignies en Thierache max. 4 personen 2 slaapkamers #24
Vakantiehuis Oignies en Thierache max. 4 personen 2 slaapkamers #25
8,7

Vakantiehuis Oignies en Thierache

België ↬ Ardennen Namen ↬ eur-be-5670-44
412

Beschrijving

Dit chalet in de Ardennen beschikt over een woonkamer, een eethoek en een moderne keuken. De slaapkamer met een tweepersoonsbed is aan de achterkant gelegen en kijkt uit op de natuur. De kinderkamer heeft een stapelbed. Dat maakt deze woning perfect voor een klein gezin.

De woning ligt midden in de natuur, met veel wandelmogelijkheden in de directe omgeving. Hier kun je helemaal tot rust komen.

De woonkamer is voorzien van zeer grote ramen en kijkt uit op het terras. Hier kun je barbecueën en genieten van de zomeravonden.

Houd er rekening mee dat het terras niet omheind is en dus niet geschikt is voor hele kleine kinderen. Bij sneeuwval zijn sneeuwkettingen meestal noodzakelijk. De woning heeft geen extra energiekosten, door gebruik van zonnepanelen, vloerverwarming en extra isolatie.

Bijzonderheden
Houd er rekening mee dat in de meeste landen en/of regio’s COVID-19 maatregelen van kracht zijn. Wij adviseren u hiermee rekening te houden bij het boeken van uw vakantiehuis, aangezien een wijziging in de restricties in het algemeen geen geldige reden kan zijn om de boeking kosteloos te annuleren.

In de omgeving
 Stad op 6 km
 Supermarkt op 2 km
 Openbaar vervoer op 10 km
 Openbaar zwembad op 10 km
 Toeristeninformatie (vvv) op 8 km

Beschikbaarheid

Deel dit vakantiehuis op

Huisindeling

Parterre
Woonkamer:
eettafel, zithoek
Keuken:
fornuis, koffiezetapparaat, magnetron, afwasmachine, koelkast (, vriesvak)
Slaapkamer:
2-pers. bed
Slaapkamer:
stapelbed
Badkamer:
douche
Algemeen
Terras
Tuin
Tuinmeubilair
BBQ
Parking

Ligging

Beoordelingen

De Bakker
1 week19-07-2021 - 26-07-2021
Het Verblijf zelf was leuk en goed. Het huisje was in orde en de locatie is fenomenaal. Helaas liet de afhandeling van de waarborg serieus te wensen over. We kregen immers bericht dat onze waarborg geblokkeerd werd omwille van een gebroken ovenschaal. Ik had die schaal toevallig bewust zelf nog gezien de ochtend van ons vertrek. Ze was toen in goede staat. Na een mailtje in de hoop wat verduidelijking te krijgen en zelf uit te leggen dat die schaal dus in orde was toen we vertrokken, kregen we het bericht dat de kuisploeg had bevestigd dat de schaal in orde was voor ons bezoek gestart was, wat ik dus zelf ook al had laten weten. Ze vroegen of ik fotografisch bewijs had van mijn versie. Wat ik niet had aangezien wij vertrokken waren in de veronderstelling dat alles in orde was. Er was geen reden toe. Dit zijn altijd moeilijke woord tegen woord situaties, maar ik had toch op een commerciëlere afhandeling en communicatie gehoopt. Zo hebben ze ook gewoon een restbedrag teruggestort, zonder een afrekening, bewijs of begeleidende mail. Ik weet dus niet hoeveel ze voor die schaal hebben gerekend. Als dat mijn waarborg - het teruggestorte bedrag is, hebben ze veel te veel betaald ervoor ( Ik ben werkzaam in de electro-retail en ben goed op de hoogte van de prijzen.) Eigenlijk heb ik zelfs geen bewijs ontvangen dat ze daadwerkelijk een schaal hebben gekocht, of dat die schaal wel degelijk stuk was in de eerste plaats. Ik ga er natuurlijk vanuit van wel. Maar uit principe zouden ze dat toch mogen laten weten. Ik heb er tenslotte ( naar mijn mening onterecht) voor betaald. Ik blijf het echt een jammere ervaring vinden. Want deze afhandeling kwam als donderslag bij heldere hemel. Ons positief gevoel over de vakantie is daardoor toch aangetast. Wannes
Mevr. Van Moeseke
4 dagen19-04-2021 - 23-04-2021
Moderne blokhut met panoramisch zicht op het bos en voorzien van alle comfort. Dankzij de grote ramen ontdek je de vele vogelsoorten die een graantje pikken op het terras. Je kan vanaf het terrein ook lange boswandelingen starten. De vloerverwarming zorgt voor een aangename temperatuur in het huisje.
Jacobs
4 dagen22-02-2021 - 26-02-2021
natuur, rust, stilte en mooie wandelingen. In het huisje alles wat je nodig hebt.
Gunter
4 dagen22-02-2021 - 26-02-2021
alles aanwezig, natuur, rust, mooie wandelingen
Bogaert
4 dagen08-02-2021 - 12-02-2021
Dit zeer aangename, lichte huisje is nu eens geen oubollig Ardens chaletje maar een knus ingericht modern verblijf midden de natuur en prima geschikt voor 2 volwassenen (wij gebruikten de tweede slaapkamer eerder als bergruimte). Alles is aanwezig (behalve wijn- en bierglazen...) en prima verzorgd. De douche is zalig! De houtkachel doet het uitstekend (maar werkt de verwarming met warmtepomp wat tegen). Je moet wel zelf voor het hout zorgen (te koop in het dorpswinkeltje). Er zijn geen overgordijnen voorzien aan de zalig grote ramen wat er voor zorgt dat je 's avonds - met de verlichting aan - toch wel erg 'open' zit en het je privacy wat belemmert. Wij waren er wel snel aan gewend. Leuk is dat je wandelingen kan starten van aan het huisje en dat het aanbod in de streek zeer groot is. Wij konden genieten van het wonderschone effect van recente sneeuwval, maar om de chalet te bereiken heb je dan toch wel winterbanden nodig. Nog 2 opmerkingen: de vermelde 'magnetron' is in feite een combi-oven (dus ook warme lucht) en speciale aandacht voor het feit dat je jezelf buitensluit indien je de voordeur toetrekt (of als die 'per ongeluk' toeslaat) en de sleutel aan de binnenkant zit (de deur is niet te openen met een klink langs buiten). Echt wel niet evident (tijdens het in- en uitladen bijvoorbeeld). We weten niet hoe het er tijdens de zomer aan toe gaat in dit bos met veel huisjes (qua 'drukte'), maar wij konden begin februari alleszins genieten van een weldadige rust en stilte. Samen met de veelsoortige vogeltjes. Een aanrader!
Lammens
4 dagen18-12-2020 - 22-12-2020
Leuk huisje, erg mooi gelegen midden in het bos. Ideaal om even te ontsnappen aan de drukte.
Denayer
1 week19-10-2020 - 26-10-2020
Een fantastische mooi huisje in een geweldige omgeving. We kunnen enkel in superlatieven spreken. We hebben geen mooi weer gehad, dus daar kunnen we het niet op steken. Het is er gewoon super mooi, rustig, heerlijk ontspannend!
Dhr. Plattel
3 dagen17-08-2020 - 20-08-2020
Leuk huis, mooie plek
Dhr. Cabuy
1 week05-08-2019 - 12-08-2019
Zeer leuk vakantiehuis. Alhoewel het in een bosverkaveling gelegen is, is het toch erg rustig. De herten passeren zo langs het terras. Dit vakantiehuis is een aanrader, we gaan nog zeker terug.
Dhr. Kesbeke
2 dagen24-05-2019 - 26-05-2019
Great beautiful modern little house and a great venue in the middle of nature. There are other holiday cabins in the vicinity but it doesn't sploil the feeling of being in nature at all. Not cheap but would definitely recommend a stay! Only the bunk bed in the second bedroom needs to replaced. It makes way to much noise.
Dhr. Delagrange
2 dagen15-02-2019 - 17-02-2019
Een zeer fijn chaletje, mooi interieur met kwaliteitsvolle materialen afgewerkt. Zeer lichtrijk dankzij de grote raampartijen die het natuurgevoel naar binnen brengen. Altijd aangenaam warm door de vloerverwarming. Geen inkijk, geen lawaai, puur rust en genieten.
Dhr. Smolders
1 week10-07-2017 - 17-07-2017
Mooie accommodatie en een zeer open gevoel. We vonden wel dat het er nog vuil zag en hebben wat moeten poetsen. De 75€ die we betaald hebben voor de opkuis vind ik teveel omdat we zelf nog hebben moeten poetsen bij aankomst.

Annuleringsvoorwaarden

De volgende kosten worden in rekening gebracht bij het annuleren van uw boeking
  • Voor de annulering tot en met de 43ste dag voor de afgesproken aankomst: 0% van de reissom.
  • In geval van annulering van 42 tot en met 29 dagen voor aankomst: 40% van de reissom.
  • In geval van annulering van 28 tot en met de laatste dag voor de overeengekomen huurperiode 90% van de reissom.
  • 100% van het bedrag wordt in rekening gebracht voor latere annulering of niet-verschijnen.
€ 476
vanaf 1 week
Aanbiedingen en kortingcodes ontvangen?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang als eerste onze aanbiedingen en kortingcodes direct in je inbox