Vakantiehuis Adinkerke - de Panne max. 4 personen 1 huisdier 2 slaapkamers zwembad #1Vakantiehuis Adinkerke - de Panne max. 4 personen 1 huisdier 2 slaapkamers zwembad #2Vakantiehuis Adinkerke - de Panne max. 4 personen 1 huisdier 2 slaapkamers zwembad #3Vakantiehuis Adinkerke - de Panne max. 4 personen 1 huisdier 2 slaapkamers zwembad #4Vakantiehuis Adinkerke - de Panne max. 4 personen 1 huisdier 2 slaapkamers zwembad #5Vakantiehuis Adinkerke - de Panne max. 4 personen 1 huisdier 2 slaapkamers zwembad #6Vakantiehuis Adinkerke - de Panne max. 4 personen 1 huisdier 2 slaapkamers zwembad #7Vakantiehuis Adinkerke - de Panne max. 4 personen 1 huisdier 2 slaapkamers zwembad #8Vakantiehuis Adinkerke - de Panne max. 4 personen 1 huisdier 2 slaapkamers zwembad #9Vakantiehuis Adinkerke - de Panne max. 4 personen 1 huisdier 2 slaapkamers zwembad #10Vakantiehuis Adinkerke - de Panne max. 4 personen 1 huisdier 2 slaapkamers zwembad #11Vakantiehuis Adinkerke - de Panne max. 4 personen 1 huisdier 2 slaapkamers zwembad #12Vakantiehuis Adinkerke - de Panne max. 4 personen 1 huisdier 2 slaapkamers zwembad #13Vakantiehuis Adinkerke - de Panne max. 4 personen 1 huisdier 2 slaapkamers zwembad #14Vakantiehuis Adinkerke - de Panne max. 4 personen 1 huisdier 2 slaapkamers zwembad #15Vakantiehuis Adinkerke - de Panne max. 4 personen 1 huisdier 2 slaapkamers zwembad #16Vakantiehuis Adinkerke - de Panne max. 4 personen 1 huisdier 2 slaapkamers zwembad #17Vakantiehuis Adinkerke - de Panne max. 4 personen 1 huisdier 2 slaapkamers zwembad #18Vakantiehuis Adinkerke - de Panne max. 4 personen 1 huisdier 2 slaapkamers zwembad #19Vakantiehuis Adinkerke - de Panne max. 4 personen 1 huisdier 2 slaapkamers zwembad #20Vakantiehuis Adinkerke - de Panne max. 4 personen 1 huisdier 2 slaapkamers zwembad #21Vakantiehuis Adinkerke - de Panne max. 4 personen 1 huisdier 2 slaapkamers zwembad #22Vakantiehuis Adinkerke - de Panne max. 4 personen 1 huisdier 2 slaapkamers zwembad #23Vakantiehuis Adinkerke - de Panne max. 4 personen 1 huisdier 2 slaapkamers zwembad #24Vakantiehuis Adinkerke - de Panne max. 4 personen 1 huisdier 2 slaapkamers zwembad #25Vakantiehuis Adinkerke - de Panne max. 4 personen 1 huisdier 2 slaapkamers zwembad #26Vakantiehuis Adinkerke - de Panne max. 4 personen 1 huisdier 2 slaapkamers zwembad #27Vakantiehuis Adinkerke - de Panne max. 4 personen 1 huisdier 2 slaapkamers zwembad #28Vakantiehuis Adinkerke - de Panne max. 4 personen 1 huisdier 2 slaapkamers zwembad #29Vakantiehuis Adinkerke - de Panne max. 4 personen 1 huisdier 2 slaapkamers zwembad #30Vakantiehuis Adinkerke - de Panne max. 4 personen 1 huisdier 2 slaapkamers zwembad #31
7,4

Vakantiehuis Adinkerke - de Panne

West Vlaanderen, België

Gratis annuleren van boekingen in 2021 voorwaarden

Beschrijving

Gelegen op een boogscheut van strand, bos, duinen en het shopping centrum van De Panne, deze volledig eigentijds en smaakvol ingerichte duinencottages. Het park is rustig gelegen op nog geen 2 km. Van de noordzee en op slechts een 1800 meter van attractiepark Plopsaland, thuishaven van oa. Zanggroep K3 en kabouter Plop met zijn kameraden. De Panne is een gemoedelijke, kindvriendelijke kustplaats met het breedste zandstrand van Belgie. De Panne staat verder bekend om zijn wandelpaden in een van de vele natuurgebieden; Calmeynbos, de Oosthoekduinen, Cabourdomein, Tevens biedt de gezellige kustplaats een waaier aan gastronomische mogelijkheden in een van de vele restaurants, cafes of terrassen. U komt hier volledig tot rust!

Bijzonderheden
De woning kan qua inrichting enigszins afwijken van de getoonde foto's, het comfortniveau is echter zoals beschreven
Volgens de richtlijnen van de overheid worden er diverse extra maatregelen genomen op de vakantieparken. Hiermee beschermt men uw goede gezondheid en veiligheid. Op vakantieparken waar faciliteiten als animatie, kidsclub, zwembad, wellness en restaurants aanwezig zijn,kunnen aangepaste openingstijden en regels van toepassing zijn. Ook kunnen deze faciliteiten nog gesloten blijven. Zodra het volgens de adviezen van de overheid mogelijk is, worden de faciliteiten weer geopend.
Houd er rekening mee dat in de meeste landen en/of regio’s COVID-19 maatregelen van kracht zijn. Wij adviseren u hiermee rekening te houden bij het boeken van uw vakantiehuis, aangezien een wijziging in de restricties in het algemeen geen geldige reden kan zijn om de boeking kosteloos te annuleren.

In de omgeving
Stad op 3 km
Zee op 5 km
Supermarkt op 1.5 km
Restaurant op 2 km
Openbaar veroer op 2 km
Openbaar overdekt zwembad op 9 km
Doctor op 2.5 km

Huisindeling

Parterre
Woonkamer:
tv (kabel)
Keuken:
kookplaat, koffiezetapparaat, magnetron, koelkast
Slaapkamer:
2-pers. bed of 2x1 pers. bedden
Slaapkamer:
stapelbed
Badkamer:
douche, wastafel, toilet
Algemeen
Terras
Tuin(omheind)
Zwembad(gedeeld met andere gasten)
Tennisbaan(gedeeld met andere gasten)
Speeltoestellen
Tafeltennistafel

Ligging

Beoordelingen

Mevr. Rijners
1 week23-08-2019 - 30-08-2019
De eerste aanblik van de accomodatie was prima, maar als we verder keken naar de inrichting van het huisje mankeerde daar wel wat aan. Bedden en kussens voorzien van een plastic hoes. (niet aangenaam met het warme weer) Slecht onderhouden meubilair en nogal gedateerd. Geen vriesvak in de koelkast, geen oven. geen afwasmachine maar dat is niet echt noodzakelijk. Versleten schoonmaakspullen. Geen gebruiksaanwijzingen. Wat wel heerlijk was het zonnige weer en een geweldig leeg strand links naast de Panne. Verder een beschutte tuin waar we heerlijk konden ontbijten en een barbeque.
Dhr. Scheldeman
1 week16-08-2019 - 23-08-2019
ruime accommodatie, wel veraf gelegen van alles en niets te beleven op het terrein. Bij aankomst geen voorzieningen, zoals: een vuilniszak (verplicht type van de streek), geen rolletje wc-papier (nuttig voor mensen die van verder komen), geen schoonmaak- of afwasgerief voorhanden (emmer, dweil, stofzuiger, afwasproduct, ...).
Mevr. Van Zessen-Lit
4 dagen29-04-2019 - 03-05-2019
Een hele mooie omgeving en van alles te doen lekker vlakbij. Het huisje is goed heeft alles war je nodig hebt. De hond vond de omheinde tuin heerlijk. We hebben genoten en zullen zeker nog eens terugkomen.
Mevr. Mulder-Oosterink
1 week31-08-2018 - 07-09-2018
Prachtige omgeving! Veel bloemen, bomen en struiken. Je loopt zo bos en duinen in naar strand en zee! Makkelijk te vinden. Dichtbij Plopsaland voor wie dit wil. Zwembad ook fijn! Leuk wit huisje.
Mevr. Vos
3 dagen06-04-2018 - 09-04-2018
vriendelijk onthaal ,ook al was ik wat later toegekomen. mooi huis,netjes en verzorgd , buiten en binnen . aangename omgeving, rustig dicht bij natuurreservaat . 'k Was wel blij om eigen beddegoed meegenomen te hebben .Matras en kussens hadden synthetisch overtrek wat natuurlijk de hygiene ten goede komt en ook begrijpelijk is .
Mevr. Post
4 dagen01-05-2017 - 05-05-2017
De accommodatie was schoon en dat is een pluspunt. Niet geschikt met kleine kinderen aangezien het een koude tegelvloer is en je moet extra betalen voor de verwarmng die alleen met elektrische kacheltje gaat. Onmogelijk om warm te stoken.tenzij je fors wil babetalen.
Dhr. Verhoef
1 week02-09-2016 - 09-09-2016
De ontvangst was plezierig en deskundig. Het park zelf maakt een gedateerde indruk. Was wel netjes en schoon. De omgeving is erg afwisselend en nodigt uit tot het maken van leuke fietstochten en wandelingen.
Dhr. Agten
3 dagen03-06-2016 - 06-06-2016
Het interieur (meubels, huisraad,...) is compleet verouderd. Heel slecht bed/matras. Voor de rest alles perfect in orde! Zeer rustig, goede service.
Mevr. Buth
4 dagen04-05-2015 - 08-05-2015
We zijn een midweekje in de Panne geweest .Het park ziet er een beetje troosteloos uit de witte huisjes zijn wel weer leuk om te zien . Het restaurant staat te koop . Het huisje was koud dus moesten we de elektrische kacheltjes aan doen . Gelukkig hebben we ook behalve de kou en de regen ook zon gehad maar er van genieten op een keukenstoel is minder . De dichtte tuin was fijn voor mijn hond . Wat geweldig was is de omgeving de straat over en je bent in het bos en de mooie duinen, veel wandelingen gemaakt . We hebben ondanks enkele negatieve dingen toch gezellige dagen gehad .
Dhr. Kelder
4 dagen29-12-2014 - 02-01-2015
Lekker rustig veel gelopen uitwaaien aan zee
Mevr. Ventôse
3 dagen21-11-2014 - 24-11-2014
Een fijn huisje op een rustige locatie. Ommuurde tuin groot genoeg om benen eens te streken, de hond eens buiten te laten en de bbq op te stellen. Helaas moesten wij het voor 4 personen met slechts twee platte en drie diepe borden doen? Niet praktisch maar verder potten genoeg. De aanwezige pannen hadden ook wel hun beste tijd gehad. Iets bakken zonder aanbranden was moeilijk. Op het interieur valt niets aan te merken uitgezonderd het belachelijk klein televisietoestel. In de zomer periode gebruik je dat normaal niet maar nu herfst/winter.... En als we dan toch over de koude bezig zijn. Elektrische verwarming, duur en zeer dom want er staat namelijk een elektrisch vuurtje op 35 cm afstand van de ijskast en die maar draaien natuurlijk. de meterstanden waren bij onze aankomst reeds opgenomen? Maar die ijskast draaide reeds en men had, omwille van de koude, reeds een elektrisch vuurtje aan gedaan? Dus al een dag elektriciteit betalen zonder daar te zijn?? En toch, de goede ligging en ideale uitvalsbasis voor zeer mooie wandelingen maken veel goed. Algemeen zou ik zeggen dat het een perfect huisje is voor de zomermaanden maar voor de wintermaanden prijs kwaliteit veel te duur. Het ga jullie goed,
Dhr. Wouters
1 week22-08-2014 - 29-08-2014
heel het domein gaf wel en verouderde indruk.
Mevr. Heuts - Van Kessel
1 week11-04-2014 - 18-04-2014
Vakantie woning ligt dicht bij Plopsa land en op slechts enkele kilometers van het strand. Prima vertoeven, alleen erg oppassen met de stroomrekening, verwarming en boiler verbruiken enorm veel stroom en huisjes zijn slecht geïsoleerd waardoor er aan het einde van het verblijf in een koudere periode een onaangename verrassing gepresenteerd wordt
Dhr. Longueville
3 dagen28-02-2014 - 03-03-2014
Een mooi en verzorgd huisje. Jammer dat er weinig isolatie is, waardoor je veel last hebt van vochtigheid en dit vooral in de badkamer. Mooi afgesloten tuin. Extra glazen en koffietassen waren handig geweest.
Dhr. Jacobs
1 week21-06-2013 - 28-06-2013
Uitstekend bevallen. Heerljke omgeving. Na een dagje actief heerlijk relaxen in de tuin
Dhr. Biessen
1 week02-08-2013 - 09-08-2013
hebben een goede vakantie gehad alleen de bedden waren niks meer de hele week slecht geslapen voor de rest een goede vakantie gehad schoon huisje en goede service.
Dhr. Peters
1 week19-07-2013 - 26-07-2013
Wij hebbe het goed naar ons zin gehad vooral de omgeving is erg leuk je zit heel dicht bij plopsa de panne n het strand
Dhr. Carpentier
2 weken14-06-2013 - 28-06-2013
het is/was een heel vochtig huis, zodanig dat zelfs de handdoeken aan het droogrek in de badkamer niet droog te krijgen waren. verder een fantastisch uitzicht, vlakbij natuurpark met veel wandelmogelijkheden en een verrassend aangenaam stadje De Panne vlakbijtevens supermarkten op wandelafstandeen fantastisch strandwat maakt dat met de eerste opmerking eigenlijk best te leven valt
Mevr. Bastiaans
1 week03-05-2013 - 10-05-2013
Het huis was bijna helemaal compleet op een pollepel en een spaander na. Gezellig ingericht. Wat ik jammer vond was dat de zon niet naar binnen scheen. Maar gelukkig scheen die wel in de tuin. Ik geef de voorkeur aan een huisje met meer uitzicht. Aan de andere kant was er daardoor wel veel privacy. De omgeving biedt veel mogelijkheden. ik heb gefietst tot Frankrijk en naar het strand bij de Panne. Aan de overkant van de straat begon een mooi wandelpad door de duinen. Verder was Veurne een schilderachtig plaatsje met kasteel Beauvoorde daar in de buurt. Het was leuk om met het trammetje naar Oostende te reizen en onderweg bij diverse plaatsen uit te stappen. Ook was het leuk om naar Duinkerken te gaan en vandaaruit de trein te nemen naar Lille. Al met al ben ik heerlijk tot rust gekomen.
Dhr. Platteeuw
3 dagen17-05-2013 - 20-05-2013
Het ging ons vooral om de rust en dat is heel goed gelukt bij jullie.
Mevr. Van Den Ende
2 weken01-06-2012 - 15-06-2012
Wij hebben heel goede ervaring met de aangeboden accomodaties door Belvilla
Hengsdijk
1 week25-05-2012 - 01-06-2012
Duinendaele hebben wij (mijn vriendin en ik 55 en 54 jaar) als zeer plezierig ervaren. We hadden prachtig weer (laatste week Juni 2012). Het park is geschikt voor mensen die rust en goede uitvalsbasis zoeken voor uitstapjes naar zee en stedenbezoek. Minder geschikt voor gezinnen met kinderen, omdat er hoegenaamd geen voorzieningen voor kinderen zijn, maar de zee is 5-10min rijden bij De Panne. De sanitaire voorzieningen waren in ons huisje duidelijk minder dan wij bij Roompot en Landal parken gewend zijn. De tuin bij het huisje geeft veel privacy (2-3m hoge conniferenhaag). Tuin was ca. 10 x 10m groot ! Voor uit eten in een middeleeuwse setting is Veurne (10 min. rijden) centrum een aanrader. Leuker dan De Panne vonden wij. Verder vonden wij Brugge, Ieper en Nieuwpoort leuke plaatsen om te bezoeken. Voor kinderen zit Plopsaland om de hoek. Daar heb je trouwens weinig last (lawaai) van in Duinendaele. Verder zitten er in de directe omgeving mooie duinwandelpaden die goed staan aangegeven. In het centrum van De Panne zit het toeristenkantoor die je volop van kaarten en boekjes (gratis) kunnen voorzien met tips. Bart Hengsdijk en Wilma van Leeuwen (Nederland)
Dhr. Davidt
4 dagen31-10-2011 - 04-11-2011
het was een leuk hisje ,minimum aan comfort wel vochtig en dat was spijtig ....want zo moesten we ondanks het zachte weer de verwarming opzetten voor onde andere het droge van de handdoeken ... De tuin was mooi en volledig afgesloten wat leuk was voor de hond! De dame aan de receptie die mag wat vriendelijker zijn en meer uitleg geven ...niet iedereen komt daar iedere vakantie !We vonden haar nogal kort van antwoorden en dat heb je andere vakantieparken minder.
Dhr. Devries
1 week21-10-2011 - 28-10-2011
Huisje is zeer basis ingericht maar als je niet teveel nodig hebt is dit voldoende. Bedden slapen goed, lekkere stoelen om in te zitten. Tv aanwezig maar geen vaatwasser. Douchen moet je zittend in het kleine bad doen anders staat de badkamer blank omdat er geen douchegordijn is en geen haakje om de douchekop aan op te hangen maar heeft ook wel wat. Bij binnenkomst rook het wel naar natte hond en dit was niet echt weg te krijgen. Voor de rest wel aardig schoon op wat plakkerige keukenkastjes en beschimmelde voegen in de badkamer na. Prijs kwaliteit verhouding best aardig. Prima huisje als je veel op pad wilt en niet teveel thuis blijft.
Dhr. Rooyakkers
1 week22-07-2011 - 29-07-2011
WIJ VONDEN HET EEN LEUK HUISJE EN DE KINDEREN WAREN BLIJ MET HUN STAPELBED.
Dhr. Daemevr.
1 week08-07-2011 - 15-07-2011
Leuke vakantie gehad het is echt een aanrader om bij bellvilla een vakantiehuis te boeken alles was in de puntjes geregeld.toppie
Mevr. Van Der Pas
1 week27-05-2011 - 03-06-2011
Het huisje was redelijk uitgeleefd. Meubilair is oud en erg gedateerd, niet comfortabel. Geen aparte douche, dus zittend in een klein bad jezelf wassen. De keuken is erg basic, niet meer dan een elektrisch kookstel en een magnetron. Het servies is een ratjetoe van spullen. De speeltuin voor jonge kinderen is vervallen, de glijbaan kan niet gebruikt worden in verband met scheuren. De slaapkamers zijn aan de krappe kant en de matrassen hard. Omdat er plastic om de matrassen zit wordt het beddengoed erg klam. Pluspunten zijn de tuin en de ligging van het huisje vlakbij de zee (10 minuten rijden) en in de buurt van Plopsaland (5 min. rijden). Onze kinderen vonden dat erg leuk. De supermarkt is ook om de hoek (Lidl en Delhaize).
Dhr. Van Dyck
4 dagen09-05-2011 - 13-05-2011
Gelegen aan bushalte DKBus (Adinkerke-Duinkerke) en op 20 min wandelen van treinstation Adinkerke en kusttram. Ook ideaal als uitvalsbasis voor wandelingen (wandelnetwerk kust).
Mevr. Van Gelderen
1 week04-03-2011 - 11-03-2011
Alles is correct georganiseerd en afgehandeld. Het huisje zag er netjes uit. Bij ons was het hek te laag, zodat iedereen ons in de tuin (overigens een heel zonnige tuin) kon zien zitten. Jammer dat je de auto nodig hebt om bij het duingebied te komen. De supermarkt heeft heerlijk stokbrood!
Mevr. Van De Hulsbeek
2 weken13-08-2010 - 27-08-2010
Ons huisje was een net en prettig huisje om in te verblijven. Paar minpuntjes: niet werkende vaatwasser, aantal lichtpunten die het niet deden en zouden de bedden iets comfortabeler kunnen. Voor hele kleine kinderen is dit specifieke huisje ook minder geschikt ivm de lage onbeveiligde stopcontacten. Verder is het huis zeker aan te raden, schoon, ruim en netjes. Op een groot park, maar voldoende privacy en een eigen omheinde tuin. Ook in de omgeving is voldoende te doen, zelfs bij "hollands" weer.
Mevr. Van Den Bosch
1 week25-06-2010 - 02-07-2010
We hebben een SUPER week gehad; Stralend weer. Eigenlijk alles waar je tijdens een vakantie naar op zoek bent is binnen handbereik! De winkels, strand en zee, Frankrijk, Pretpark Plopsaland, fietsen.... We hebben ons super vermaakt en hopen zeker in de toekomst nog eens terug te komen! Het huisje was eenvoudig maar ruim en netjes! Ook de afgesloten tuin zorgt voor veel privacy! Heerlijk!! Een echte aanrader dit park!!! Groetjes Fam. v.d.B. uit Nederland
Dhr. Van Cleemput
3 dagen12-02-2010 - 15-02-2010
aan alle mensen die wensen gebruik te maken van een woning verhuurd in de winterperiode. gelieve u ervan bewust te zijn dat ons vakantiehuis bij vriestemperatuur moeilijk tot niet warm te krijgen was. de contactpersoon ter plaatse geeft zelf toe dat ze onze woning dinsdag (!) is beginnen voorverwarmen om een comfortabele temperatuur te hebben in de woning voor onze aankomst op vrijdag! de keuken is minimaal uitgerust en niet in verhouding tot de betaalde huurprijs en wat je daarbij kan en mag verwachten. bij normaal gebruik van het elektrische kookvuur is bij ons de zekering 2x gesprongen! de badkamer was vol condensatie indien de verwarming aanstond en indien niet ijskoud. het water van de douche was moeilijk of niet warm te krijgen. indien het toch lukte was het van korte duur. de eerste maal in vele jaren dat een weekend verblijf zo is tegengevallen.
Mevr. Delnoije
4 dagen18-05-2009 - 22-05-2009
Grappig. Het huis dat op de foto staat was niet ons huisje. Het onze was een tikkeltje groter. Ipv een tweeperssoonsbed en een stapelbed, troffen we twee tweepersoonsbedden en twee eenpersoonsbedden aan.Voor zes personen dus. Over dit huisje kan ik dus niet zoveel vermelden. Over het andere huisje... wat een schatje zeg en ook de ligging vlakbij het speeltuintje was ideaal. We hebben lekker gewandeld vanuit ons huisje en 's avonds konden we nog lang genieten van de zon in de tuin. Het huisje zelf was wel erg donker (ook door de inrichting) maar het tuintje maakte veel goed. En ach met dit mooie weer zaten we toch de hele dag buiten. Ook zijn we naar plopsaland geweest, op loopafstend ideaal. Nee we komen hier zeker nog een keertje terug, en misschien wel in het huisje wat hier op de foto staat.... wie weet.
Dhr. Schrekker
4 dagen22-09-2008 - 26-09-2008
Wat een zalige rust! En toch dicht bij het dorp en Plopsaland. Fijn eenvoudig "vissers" huisje en van alle gemakken voorzien. Tevens hadden we nog goed weer ook! Is dus absoluut een aanrader. Helaas kunnen we geen foto's bijplaatsen anders hadden we dat zeker gedaan. Wij gaan hier zeker nog een keer naar toe.
Fam Fit
3 dagen09-05-2008 - 12-05-2008
De boeking en verwerking via Euro Relais ging perfect. Duidelijke info, goede afhandeling!. Over ons huisje :-( Zeer slecht onderhouden door de eigenaar, veel rondslingerende prive spullen van de eigenaar, oude kapotte meubels, veel vocht/schimmel plekken, oud keukengerei, ongedierte, vieze magnetron, vies tuinmeubilair, geen parasol. De eigenaar zou zich moeten schamen dit huisje te verhuren en daar ook nog eens geld voor te vragen! Overigens zou de beheerder (Immo Denys) de norm t.a.v. de kwaliteit van het huisje nr. 240 zeker moeten verhogen om het te mogen verhuren. Deze reactie betreft alleen huisje nr. 240. Van de overige huisjes kunnen wij geen mening geven. Sommige zagen er wel goed onderhouden uit van de buitenkant. Wij zullen het niet getroffen hebben.
Mevr. Van Der Maat
3 dagen21-03-2008 - 24-03-2008
Relaxed park. Huisje met fijn afgesloten tuin voor honden en kinderen. Direct aan de duinen waar mens en dier zich geweldig kunnen uitleven.
Dhr. Van Woensel
1 week22-09-2006 - 29-09-2006
25km vanaf het huisje heeft mijn vrouw haar tas met passen, geld etc. in een wegrestaurant laten staan. Bij aankomst vroegen wij de beheerster of ze wilden bellen of de tas terecht was. Ze is er achter gekomen waar het was, heeft het telefoonnummer van het restaurant te pakken gekregen en gebeld. De tas was terecht. Zij heeft dit zeer professioneel en snel voor ons geregeld, onze complimenten hiervoor. Wat ons o.a. erg beviel was de rust op het park. Tenslotte: jammer dat het dichtsbijzijnde restaurant "Moeder Lambiek" zo slecht was... Al met al vinden wij het verblijf op het park een aanrader.
Mevr. Brinkhof-Koetsier
3 dagen29-09-2006 - 02-10-2006
Ons huisje had een wat andere inrichting dan op de foto's te zien was. Het was een prima huisje en zeer dichtbij Plopsaland wat voor ons ideaal was aangezien dat toch ons reisdoel was! Ook een leuk uitgangspunt voor een leuke strandwandeling en het bezoeken van leuke strandplaatsjes in de buurt. Fam. Brinkhof, Zwolle
Mevr. Louwerse- Wattel
3 dagen21-04-2006 - 24-04-2006
Gezellig huisje, heerlijk rustige omgeving, fijne verzorgde tuin. We zijn heerlijk uitgerust.
Fam Vanbaelen
4 dagen30-05-2005 - 03-06-2005
Mijn ervaring met het duinhuis die wij gekozen hebben is zeer goed meegevallen,inzekere zin ben ik zeer te vreden over het feit dat je op vakantie kan gaan met,je dierbare vriendt de hond en dat die daar niet weg kan omdat het een afgesloten tuin is. Ik vindt dat het er goed verzorgd is en alles mooi onderhouden is,en daarom plannen wij in de toekomst nog eens verlof te nemen daar in Duinendaele.
Dhr. Groothedde
1 week23-04-2004 - 30-04-2004
Vakantiepark 'Duindaele' is een mooi en vooral groen en rustig park waarin rustzoekers volledig tot hun recht komen. De fraai en goed uitgezette wandelpaden door de duinen leveren hier een belangrijke bijdrage in. Ad Groothedde (Landgraaf)
Dhr. Vandenbussche
3 dagen07-11-2003 - 10-11-2003
Mooi huisje in een zeer mooie omgeving.
Mevr. Reinders
1 week10-10-2003 - 17-10-2003
Voor oktober hadden wij ontzettend mooi en zonnig weer, waardoor wij op het terras in de tuin konden zitten, heerlijk beschut tegen de wind en volop zon. De inrichting van het huisje was eenvoudig, maar had tegelijkertijd iets knus door de gebloemde gordijnen en de houten afwerking. Het sanitair was netjes en dagelijks dook ik even in de badkuip voor de optimale vakantieontspanning. Het was prettig dat in het vakantiepark niet alle huisjes bezet waren, waardoor er rust was in de omgeving. Vanaf het park fietsten we naar Frankrijk of naar Belgie, afhankelijk van onze stemming. Er waren eindeloos veel wandelmogelijkheden in de buurt, waar wij natuurliefhebbers erg van hebben genoten. Voor vertrek naar Nederland hebben we nog wat rozenbottels geplukt naast het huisje, waar we eenmaal thuis jam van hebben gemaakt. Echt een huisje om nog eens terug te komen....
Dhr. Sen
1 week10-10-2003 - 17-10-2003
Leuk, eenvoudig huisje op goed verzorgd bungalowpark. Met vrijtoegankelijke tennisbanen, een voetbalveld en grote speelplek. De huisjes staan dicht op elkaar, maar door redelijk grote eigen tuin is er toch voldoende privacy. Tegenover het park begint een groot natuurgebied. In de omgeving voldoende winkels, Lidl en Delhaize en een bakker. In de omgeving diverse musea etc. ook is er Plopsaland (Pretpark voor kinderen tot ca. 12 jaar) op 5 minuten afstand. Minpunt is de mogelijkheid om een hond uit te laten. Het natuurgebied en het merendeel van de enorme stranden is verboden voor honden. Er zijn plekken waar honden na september aangelijnd het strand op mogen. Nergens was plek om de hond even te laten uitrennen. Wij waren er in de Nederlandse herfstvakentie, 2003. De Belgen hadden nog geen vakantie, dus was het overal lekker rustig. Fam. Sen
Dhr. Van Der Sanden
1 week14-09-2001 - 21-09-2001
Buiten het slechte weer dat we getroffen hebben, is alles erg goed meegevallen. Wel zijn wij al op woensdag ochtend 19-9 huiswaarts vertrokken omdat het ons toch iets te nat werd. Wij hebben hierdoor geen eindafrekening uit kunnen voeren.Graag zouden wij deze via jullie ontvangen. Commentaar Euro Relais: Wij hebben contact opgenomen met de beheerder. Het resterende bedrag wordt naar u overgemaakt. Jurgen van der Sanden
€ 281
1 week