Vakantiehuis Nieuwpoort max. 5 personen 2 huisdieren #1Vakantiehuis Nieuwpoort max. 5 personen 2 huisdieren #2Vakantiehuis Nieuwpoort max. 5 personen 2 huisdieren #3Vakantiehuis Nieuwpoort max. 5 personen 2 huisdieren #4Vakantiehuis Nieuwpoort max. 5 personen 2 huisdieren #5Vakantiehuis Nieuwpoort max. 5 personen 2 huisdieren #6Vakantiehuis Nieuwpoort max. 5 personen 2 huisdieren #7Vakantiehuis Nieuwpoort max. 5 personen 2 huisdieren #8Vakantiehuis Nieuwpoort max. 5 personen 2 huisdieren #9Vakantiehuis Nieuwpoort max. 5 personen 2 huisdieren #10Vakantiehuis Nieuwpoort max. 5 personen 2 huisdieren #11Vakantiehuis Nieuwpoort max. 5 personen 2 huisdieren #12Vakantiehuis Nieuwpoort max. 5 personen 2 huisdieren #13Vakantiehuis Nieuwpoort max. 5 personen 2 huisdieren #14Vakantiehuis Nieuwpoort max. 5 personen 2 huisdieren #15Vakantiehuis Nieuwpoort max. 5 personen 2 huisdieren #16Vakantiehuis Nieuwpoort max. 5 personen 2 huisdieren #17Vakantiehuis Nieuwpoort max. 5 personen 2 huisdieren #18Vakantiehuis Nieuwpoort max. 5 personen 2 huisdieren #19
8,7

Vakantiehuis Nieuwpoort

West Vlaanderen, België

Gratis annuleren van boekingen in 2021 voorwaarden

Beschrijving

De in totaal 48 appartementen van Résidence Nieuwpoort zijn er in verschillende uitvoeringen en zijn gelegen op één van de drie etages van het gebouw.

Zo is er een 5-pers. appartement met slaapbank (BE-8620-23). In dit appartement beschikt u over een 2-pers. slaapbank in de woonkamer en een slaaphoek met een 3-pers. stapelbed.

Er is tevens een 5-pers. appartement zonder slaapbank (BE-8620-24). In dit appartement beschikt u over een slaapkamer met een 2-pers. bed en een slaaphoek met een 3-pers. stapelbed.

Beide types appartementen zijn modern en comfortabel ingericht. Zo beschikt de woonkamer over een flatscreen TV. De open keuken is voorzien van onder andere een afwasmachine en combimagnetron. In de badkamer vindt u er een douche en toilet.

U beschikt over een balkon met tuinmeubilair. U parkeert (tegen betaling) in de buurt van Résidence Nieuwpoort. Dit kan, tegen betaling, worden geregeld via het naastgelegen hotel.

Bijzonderheden
De woning kan qua inrichting enigszins afwijken van de getoonde foto's, het comfortniveau is echter zoals beschreven
Het is mogelijk dat u van de receptie een e-mail ontvangt met het verzoek de "kosten ter plaatse" voorafgaand aan uw verblijf over te maken. Dit scheelt onnodig wachten bij aankomst en kan uw vakantie direct beginnen!
Volgens de richtlijnen van de overheid worden er diverse extra maatregelen genomen op de vakantieparken. Hiermee beschermt men uw goede gezondheid en veiligheid. Op vakantieparken waar faciliteiten als animatie, kidsclub, zwembad, wellness en restaurants aanwezig zijn,kunnen aangepaste openingstijden en regels van toepassing zijn. Ook kunnen deze faciliteiten nog gesloten blijven. Zodra het volgens de adviezen van de overheid mogelijk is, worden de faciliteiten weer geopend.
Houd er rekening mee dat in de meeste landen en/of regio’s COVID-19 maatregelen van kracht zijn. Wij adviseren u hiermee rekening te houden bij het boeken van uw vakantiehuis, aangezien een wijziging in de restricties in het algemeen geen geldige reden kan zijn om de boeking kosteloos te annuleren.

In de omgeving
Stad op 2.3 km
Tennisbaan op 2.4 km
Golfbaan op 9 km
Zee op 5 km
Watersport op 0.5 km
Supermarkt op 1 km
Restaurant op 0.5 km
Openbaar vervoer op 0.75 km
Toeristeninformatie (vvv) op 2.3 km
Luchthaven op 15 km
Snelweg op 2 km
Dokter op 2 km
Bank op 2 km
Fietsverhuur op 0.8 km

Huisindeling

Algemeen
Woonkamer(2-pers. slaapbank, TV)
Open keuken(combimagnetron, afwasmachine, koel-/vriescombinatie)
Slaapnis(3-pers. stapelbed)
Badkamer(douche, wastafel, toilet)
Balkon
Tuinmeubilair

Ligging

Beoordelingen

Benchaikh
2 dagen20-10-2020 - 22-10-2020
Was leuk dichtbij kust en lekker rustig
€ 372
2 dagen