Vakantiehuis Westende max. 7 personen 2 huisdieren 1 slaapkamer #1Vakantiehuis Westende max. 7 personen 2 huisdieren 1 slaapkamer #2Vakantiehuis Westende max. 7 personen 2 huisdieren 1 slaapkamer #3Vakantiehuis Westende max. 7 personen 2 huisdieren 1 slaapkamer #4Vakantiehuis Westende max. 7 personen 2 huisdieren 1 slaapkamer #5Vakantiehuis Westende max. 7 personen 2 huisdieren 1 slaapkamer #6Vakantiehuis Westende max. 7 personen 2 huisdieren 1 slaapkamer #7Vakantiehuis Westende max. 7 personen 2 huisdieren 1 slaapkamer #8Vakantiehuis Westende max. 7 personen 2 huisdieren 1 slaapkamer #9Vakantiehuis Westende max. 7 personen 2 huisdieren 1 slaapkamer #10Vakantiehuis Westende max. 7 personen 2 huisdieren 1 slaapkamer #11Vakantiehuis Westende max. 7 personen 2 huisdieren 1 slaapkamer #12Vakantiehuis Westende max. 7 personen 2 huisdieren 1 slaapkamer #13Vakantiehuis Westende max. 7 personen 2 huisdieren 1 slaapkamer #14Vakantiehuis Westende max. 7 personen 2 huisdieren 1 slaapkamer #15Vakantiehuis Westende max. 7 personen 2 huisdieren 1 slaapkamer #16Vakantiehuis Westende max. 7 personen 2 huisdieren 1 slaapkamer #17Vakantiehuis Westende max. 7 personen 2 huisdieren 1 slaapkamer #18Vakantiehuis Westende max. 7 personen 2 huisdieren 1 slaapkamer #19Vakantiehuis Westende max. 7 personen 2 huisdieren 1 slaapkamer #20Vakantiehuis Westende max. 7 personen 2 huisdieren 1 slaapkamer #21
8,0

Vakantiehuis Westende

West Vlaanderen, België

Gratis annuleren van boekingen in 2021 voorwaarden

Beschrijving

De moderne, comfortabel en gezellig ingerichte appartementen van Residence Westende zijn er in vier verschillende varianten voor 4-, 5- en 7-personen. Ze liggen verspreid over de drie etages.

Zo is een 4-pers. appartement (BE-8434-32). Dit type beschikt over een slaapkamer met een 2-pers. bed en een 2-pers. slaapbank in de woonkamer. In de badkamer vindt u er een douche en toilet. Er is een balkon met tuinmeubilair.

Er is tevens een 5-pers. appartement (BE-8434-33). Dit appartement beschikt over een slaapkamer met een 2-pers. bed en een slaaphoek met een 3-pers. stapelbed. Er is een badkamer met douche en toilet. U beschikt over een terras of balkon met tuinmeubilair.

Als laatste zijn er de 7-pers. appartementen. Zo is er de BE-8434-34 met één slaapkamer met een 2-pers. bed, een doorloopslaapkamer met een 3-pers. stapelbed en in de woonkamer is er een 2-pers. slaapbank. De BE-8434-35 is even groot als de -34, maar beschikt over twee slaapkamers met een 2-pers. bed en een slaaphoek met een stapelbed voor drie personen. Er is in dit appartement dus geen slaapgelegenheid in de woonkamer en dat is wel zo comfortabel. Beide appartementen beschikken over een badkamer met een douche in bad en toilet. Er is een balkon of terras met tuinmeubilair.

Alle appartementen zijn van alle comfort voorzien en beschikken over een gezellige woonkamer met flatscreen televisie en er is een open keuken met afwasmachine. Uw auto parkeert u op de gezamenlijke, centrale parkeerplaats (tegen betaling).

Bijzonderheden
De woning kan qua inrichting enigszins afwijken van de getoonde foto's, het comfortniveau is echter zoals beschreven
Het is mogelijk dat u van de receptie een e-mail ontvangt met het verzoek de "kosten ter plaatse" voorafgaand aan uw verblijf over te maken. Dit scheelt onnodig wachten bij aankomst en kan uw vakantie direct beginnen!
Volgens de richtlijnen van de overheid worden er diverse extra maatregelen genomen op de vakantieparken. Hiermee beschermt men uw goede gezondheid en veiligheid. Op vakantieparken waar faciliteiten als animatie, kidsclub, zwembad, wellness en restaurants aanwezig zijn,kunnen aangepaste openingstijden en regels van toepassing zijn. Ook kunnen deze faciliteiten nog gesloten blijven. Zodra het volgens de adviezen van de overheid mogelijk is, worden de faciliteiten weer geopend.
Houd er rekening mee dat in de meeste landen en/of regio’s COVID-19 maatregelen van kracht zijn. Wij adviseren u hiermee rekening te houden bij het boeken van uw vakantiehuis, aangezien een wijziging in de restricties in het algemeen geen geldige reden kan zijn om de boeking kosteloos te annuleren.

In de omgeving
Stad op 1 km
Tennisbaan op 4.9 km
Golfbaan op 1 km
Zee op 1 km
Supermarkt op 1 km
Restaurant op 1 km
Openbaar vervoer op 1 km
Openbaar overdekt zwembad op 6.1 km
Toeristeninformatie (vvv) op 1.9 km
Dokter op 1 km
Bank op 1 km
Fietsverhuur op 8 km

Huisindeling

Algemeen
Woonkamer(2-pers. slaapbank, TV)
Open keuken(waterkoker, koffiezetapparaat, magnetron, afwasmachine, koel-/vriescombinatie)
Slaapkamer(2-pers. bed)
Slaapnis(3-pers. stapelbed)
Badkamer(bad met douche)
Toilet

Ligging

Beoordelingen

Dhr. Demunster
2 dagen21-08-2020 - 23-08-2020
alles wat tiptop in orde ! Prima ontvangst en een mooie accomodatie !
€ 875
2 dagen