Vakantiehuis Braize max. 10 personen 1 huisdier 4 slaapkamers #1
Vakantiehuis Braize max. 10 personen 1 huisdier 4 slaapkamers #2
Vakantiehuis Braize max. 10 personen 1 huisdier 4 slaapkamers #3
Vakantiehuis Braize max. 10 personen 1 huisdier 4 slaapkamers #4
Vakantiehuis Braize max. 10 personen 1 huisdier 4 slaapkamers #5
Vakantiehuis Braize max. 10 personen 1 huisdier 4 slaapkamers #6
Vakantiehuis Braize max. 10 personen 1 huisdier 4 slaapkamers #7
Vakantiehuis Braize max. 10 personen 1 huisdier 4 slaapkamers #8
Vakantiehuis Braize max. 10 personen 1 huisdier 4 slaapkamers #9
Vakantiehuis Braize max. 10 personen 1 huisdier 4 slaapkamers #10
Vakantiehuis Braize max. 10 personen 1 huisdier 4 slaapkamers #11
Vakantiehuis Braize max. 10 personen 1 huisdier 4 slaapkamers #12
Vakantiehuis Braize max. 10 personen 1 huisdier 4 slaapkamers #13
Vakantiehuis Braize max. 10 personen 1 huisdier 4 slaapkamers #14
Vakantiehuis Braize max. 10 personen 1 huisdier 4 slaapkamers #15
Vakantiehuis Braize max. 10 personen 1 huisdier 4 slaapkamers #16
Vakantiehuis Braize max. 10 personen 1 huisdier 4 slaapkamers #17
Vakantiehuis Braize max. 10 personen 1 huisdier 4 slaapkamers #18
Vakantiehuis Braize max. 10 personen 1 huisdier 4 slaapkamers #19
Vakantiehuis Braize max. 10 personen 1 huisdier 4 slaapkamers #20
Vakantiehuis Braize max. 10 personen 1 huisdier 4 slaapkamers #21
Vakantiehuis Braize max. 10 personen 1 huisdier 4 slaapkamers #22
Vakantiehuis Braize max. 10 personen 1 huisdier 4 slaapkamers #23
Vakantiehuis Braize max. 10 personen 1 huisdier 4 slaapkamers #24
Vakantiehuis Braize max. 10 personen 1 huisdier 4 slaapkamers #25
Vakantiehuis Braize max. 10 personen 1 huisdier 4 slaapkamers #26
Vakantiehuis Braize max. 10 personen 1 huisdier 4 slaapkamers #27
Vakantiehuis Braize max. 10 personen 1 huisdier 4 slaapkamers #28
Vakantiehuis Braize max. 10 personen 1 huisdier 4 slaapkamers #29
Vakantiehuis Braize max. 10 personen 1 huisdier 4 slaapkamers #30
Vakantiehuis Braize max. 10 personen 1 huisdier 4 slaapkamers #31
Vakantiehuis Braize max. 10 personen 1 huisdier 4 slaapkamers #32
Vakantiehuis Braize max. 10 personen 1 huisdier 4 slaapkamers #33
7,4

Vakantiehuis Braize

Frankrijk ↬ Auvergne Rhône Alpes ↬ eur-fr-03360-04
10114

Beschrijving

In deze natuurstenen boerderij zul je je snel thuisvoelen. De sfeer is warm en inspirerend te noemen. Vanaf de lange eettafel geniet je van een prachtig uitzicht over de omheinde tuin en het privémeer. Met 4 slaapkamers biedt het huis plaats aan 10-12 personen: ideaal voor meerdere gezinnen, stellen of families.

De omgeving is heuvelachtig, met allerlei weilanden, bossen en rivieren. Er zijn middeleeuwse stadjes waar je kunt winkelen. Het is 2 km fietsen naar een meer, waar je lekker kunt zwemmen, waterfietsen en eten.

Rondom de boerderij is een terrein met een trampoline, waar de kinderen kunnen spelen. Op het terras kun je genieten van je maaltijden. Als je met een kleiner gezelschap van deze boerderij wilt genieten, kun je kijken naar vakantiehuis EUR-FR-03360-06.

Voor 3,50 euro per persoon per dag kun je gebruikmaken van het naastgelegen zwembad (1 km). Deze woning wordt niet verhuurd aan jongerengroepen.

Bijzonderheden
Deze woning wordt vanwege de rust niet verhuurd aan groepen jongeren
Houd er rekening mee dat in de meeste landen en/of regio’s COVID-19 maatregelen van kracht zijn. Wij adviseren u hiermee rekening te houden bij het boeken van uw vakantiehuis, aangezien een wijziging in de restricties in het algemeen geen geldige reden kan zijn om de boeking kosteloos te annuleren.

Tip van de eigenaar
• De Allier is het departement met de grootste kastelendichtheid van Frankrijk. Zeer de moeite waard, voor zowel jong als oud, zijn Chateau de Meillant en Abbaye de Noirlac. Zie http://www.st-amand-tourisme.com/decouvrir/patrimoine2.html
• Op 15 autominuten ligt een prachtige golfclub “Golf du val du Cher”, waar je ook zonder GVB welkom bent. http://golfclub.valdecher.free.fr/
• Hoewel het Fôret de Tronçais niet bekend staat als wijngebied, liggen de gebieden Sancerre en Pouilly Fumé in de Loire op slechts een goed uur rijden. Zeker de moeite van een dagtrip waard is een bezoek met lunch aan het eeuwenoude, pittoreske plaatsje Sancerre. http://www.ville-sancerre.com/
• Ook een “must” is een bezoek aan het vroegere woonhuis van de schrijfster George Sand in het op 3 kwartier rijden, westelijk gelegen plaatsje Nohant in de Indre. Daar waar Chopin, Honoré de Balzac vaak te gast waren. http://maison-george-sand.monuments-nationaux.fr/en/
• Het 10.000 hectare grote eikenbos biedt de mogelijkheid van zowel korte als lange wandelroutes met veel bosmeren en de garantie urenlang geen mens tegen te komen. Hooguit een hert, fazant, wild zwijn of kudde koeien.
• Wat de eerste anderhalve dag van het leven op deze boerderij opvalt is de “stress” van “wat moeten we hier in godsnaam deze weken doen!’’. Eénmaal gewend aan het idee dat helemaal niks moet en hoeft, begint het ontspannen gevoel van een ouderwets lekkere vakantie met en onder elkaar in het hart van de natuur. De stilte, de geuren, de geluiden en ’s nachts de overweldigende sterrenhemel in dit ongerepte stuk van Frankrijk laten een onuitwisbare indruk achter. Lezen, die ene film eindelijk eens kijken, of nogmaals kijken, zwemmen in één van de vele natuurmeertjes in de buurt, brood kopen als dagtaak beschouwen, het ’s nachts veel te laat maken, omdat je een goed en intens gesprek hebt met elkaar (en ’s morgens schofterig laat opstaat, maar wel lekker!). Wat vooral zal blijven hangen na je vakantie hier is de tijd die je intens met elkaar hebt beleefd in volstrekte rust en privacy.

In de omgeving
 Stad op 1.8 km
 Bos/woud op 0.1 km
 Meer op 3.5 km
 Supermarkt op 3.5 km
 Restaurant op 1 km
 Toeristeninformatie (vvv) op 3.5 km

Beschikbaarheid

Deel dit vakantiehuis op

Huisindeling

Parterre
Hal
Woonkamer:
hal (kachel (hout))
Open keuken:
combimagnetron, afwasmachine, koelkast, koelkast
Badkamer:
douche, wastafel, toilet
Bijkeuken:
koelkast, wasmachine
Op de 1e etage
Slaapkamer:
2x 2-pers. bed
Slaapkamer:
2x 2-pers. bed
Gastenverblijf parterre
Woonkamer
Keuken:
woonkamer (afwasmachine)
Slaapkamer:
2-pers. bed
Slaapkamer:
2-pers. bed
Badkamer:
bad met douche, wastafel, toilet
Algemeen
Terras (overdekt)
Terras
Tuin (privé)
Tuinmeubilair
BBQ
Kinderbed

Ligging

Beoordelingen

Dhr. Meulenyzer
2 weken20-07-2019 - 03-08-2019
Aanvankelijk bleek het een prachtige lokatie tot op het moment dat wij met de muizen en hun uitwerpselen in het servies werden geconfronteerd. Alle etenswaren alle dagen moeten wegsteken. Tekort aan koelkasten met vrieselementen terwijl er 3 beloofd waren, was er maar 1 koelkast tafelmodel voor 8 personen en zonder vrieselement. Gingen normaal het gastenverblijf niet binnenmogen terwijl wij dit wel hadden betaald. Uiteindelijk toegang gekregen omwille van de nood aan diepvries. Zeer vochtige woning, tegen einde van ons verblijf stond er schimmel op de muren van de slaapkamers beneden alsook in de badkamer. De omgeving was geukkig wel rustig. De vijver was wel niet te gebruiken, bootje gezonken.
Mevr. Lambert
2 weken06-07-2019 - 20-07-2019
De omgeving is prachtig en rustig, terwijl toch een aantal stadjes en dorpjes vrij gemakkelijk bereikbaar zijn. Het vakantiehuis staat evenwel te koop : dat is er ook aan te zien, er wordt niets meer aan gedaan of onderhouden : lekkende kranen, verkalkte kranen, afbrokkelend pleisterwerk, schimmel op de muren, schakelaars die wel eens/soms willen werken, dan weer niet, .... Er was geen enkele praktische buitenaccommodatie : het gras was (deels) gemaaid en dat was het ook. Dus buiten eten was er zeker niet bij. Enkel een kleine ijskast beschikbaar, geen diepvries. Zelf koffiefilter en fruitpers aangekocht. De "zwemvijver" was een kikkerpoel (op zich geen bezwaar), maar het bootje, waarmee geadverteerd wordt, was gezonken en onbruikbaar. De ontvangst was minnetjes : hoewel tijdig van de aankomst verwittigd, sleutel onder de mat en een uurtje wachten vooraleer we iemand zagen opdagen (een vriendin van ...) Er waren totaal geen instructies of aanwijzingen voor winkels, arts, hulpdiensten, terwijl er ook geen bereik is voor GSM of telefoon. Bij aankomst was de vaatwasser gevuld met borden, kopjes en glazen, die nog niet afgewassen waren, veelal aangekoekt zodat ze eerst nog moesten weken. Er was wellicht ook niet gestofzuigd, het apparaat dat we ter beschikking kregen functioneerde ook al niet. Grote pot gif tegen knaagdieren onder de gootsteen, zonder enige vermelding of waarschuwing. Het linnengoed (lakens en handdoeken) diende mee te gaan voor de hele periode van veertien dagen en werd niet, zoals gebruikelijk, na een week vervangen. Een deel van het huis had een indringende geur van gif of schimmel, maar bij het onthaal stelde men dat "we dat deel dan maar niet hoefden te gebruiken en af te sluiten", hoewel we hiervoor wel hadden betaald.
Dhr. Gielis
1 week08-07-2017 - 15-07-2017
Leuke aankomst, redelijk proper
Dhr. Bleeser
1 week09-07-2016 - 16-07-2016
Met 2 gezinnen bezochten we dit huis. Adembenemend groot was het in een zeer rustige mooie omgeving met meertjes. De stadsmus zal er wat eenzaam zijn maar voor ons was het genieten van de rust en natuur. Heel vriendelijke mensen, geen reden tot klagen,... Ondanks de regen af en toe was dit toch een supervakantie!! Doordat het huis zo groot is, liepen we elkaar niet onder de voeten!
Dhr. Sarens
1 week02-07-2016 - 09-07-2016
Heel rustige omgeving, voor de jongere onder ons iets te rustig. Het grote huis is met veel smaak ingericht maar de eigenaar zou het vochtprobleem moeten aanpakken door een betere ventilatie te voorzien. Sommige ruimtes zijn muf en hierdoor minder aangenaam. Spijtig genoeg hebben we de eerste dag, (vooral in de keuken) alles nog eens moeten afwassen. Er stonden zelfs nog vuile pannen in de kast. Een grote schoonmaak in de keuken zou geen overbodige luxe zijn. Met andere woorden voor 125€ mag het netter zijn. De naam zwemvijver is hier niet van toepassing. Enkel de vele kikkers vonden hier hun plezier. Heel mooi om naar te kijken maar daarmee waren de kinderen onder ons niet echt gelukkig. Maar we hebben genoten en er het beste van gemaakt.
Dhr. Van Thielen
1 week09-06-2016 - 16-06-2016
Prima, groot huis, gezellig ingericht met prachtige kachel. Goed afgesloten zodat het geschikt is voor kinderen en huisdieren. Leuke vijver en bootje. Wel wat afgelegen maar dat maakt het dan weer rustig vertoeven.
Mevr. Van Klooster
6 dagen23-04-2016 - 29-04-2016
We hebben een top week gehad in een mooi stukje Frankrijk in een waanzinnig huis. Komen zeker terug.
Dhr. Cornelis
3 dagen15-01-2016 - 18-01-2016
Als groep collega's hadden we een ontspannend mannenweekend. Huisje in perfect staat, groot, gezellig en natuurlijke omgeving.
Dhr. Haesen
2 weken15-08-2015 - 29-08-2015
We hebben een prima vakantie gehad! Goed weer leuk huis, rustige omgeving.
Dhr. Wijnants
4 dagen21-05-2015 - 25-05-2015
Vier dagen uitstekend weer. Prachtige fietstochten gemaakt door het groene glooiende landschap. Mooi huis met alles erop en eraan.

Annuleringsvoorwaarden

De volgende kosten worden in rekening gebracht bij het annuleren van uw boeking
  • Voor de annulering tot en met de 43ste dag voor de afgesproken aankomst: 0% van de reissom.
  • In geval van annulering van 42 tot en met 29 dagen voor aankomst: 40% van de reissom.
  • In geval van annulering van 28 tot en met de laatste dag voor de overeengekomen huurperiode 90% van de reissom.
  • 100% van het bedrag wordt in rekening gebracht voor latere annulering of niet-verschijnen.
€ 1.304
vanaf 1 week
Aanbiedingen en kortingcodes ontvangen?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang als eerste onze aanbiedingen en kortingcodes direct in je inbox