Vakantiehuis Saint Haon le Chatel

Auvergne Rhône Alpes, Frankrijk

15% of € 100,- korting op onze vakantiehuizen voorwaarden

Beschrijving

Dit prachtige vakantiehuis in Saint Haon le Châtel heeft een authentieke uitstraling en het is voorzien van alle gemakken. Ontspan in de jacuzzi of geniet voel je als een god in Frankrijk op het balkon. Met 4 slaapkamers is het ideaal voor een paar stellen.

De omgeving herbergt mistens zo veel pareltjes als het huis zelf. Het middeleeuwse Saint Haon le Châtel beschikt over indrukwekkende stadswallen, ronde torens en pittoreske huizen met muren van hout. De prachtige Romaanse Kerk en het Pelletierherenhuis kun je zeker niet overslaan.

Het pension Relais Saint Jacques is al minstens 4 generaties in de familie en het heeft een make-over gehad in 2014. Van het huis uit 1840 zijn de stenen muren, het dak en de vloeren behouden gebleven. De rest is verdwenen en inmiddels ondergedompeld in een melange van authenticiteit en comfort. De ouderwetse, authentieke uitstraling is echter behouden gebleven.

Bijzonderheden
Deze woning wordt vanwege de rust niet verhuurd aan groepen jongeren
Het organiseren van studentenfeesten, vrijgezellenfeesten, drinkpartijen in dit huis is verboden
Houd er rekening mee dat in de meeste landen en/of regio’s COVID-19 maatregelen van kracht zijn. Wij adviseren u hiermee rekening te houden bij het boeken van uw vakantiehuis, aangezien een wijziging in de restricties in het algemeen geen geldige reden kan zijn om de boeking kosteloos te annuleren.

Huisindeling

Parterre
Zitkamer:
16 m2
Eetkamer:
eettafel (8 personen)
Keuken:
12 m2
Slaapkamer met badkamer:
17 m2
Op de 1e etage
Slaapkamer met badkamer:
25 m2
Slaapkamer met badkamer:
15 m2
Slaapkamer met badkamer:
15 m2
Souterrain
Wasruimte:
wasdroger, wasmachine
Algemeen
Jacuzzi
Airconditioning

Ligging

€ 1.480
vanaf 1 week