Vakantiehuis Farinole

Corsica, Frankrijk

15% of € 100,- korting op onze vakantiehuizen voorwaarden

Beschrijving

Résidence U San Daniellu bestaat uit een kleinschalig, groen domein met slechts 4 aantrekkelijke vakantievillas. Vanaf de villas heeft u fraai zicht op de kust en de zee en de uitlopers van de bergen van Cap Corse. Werkelijk een unieke vakantiestek.
Alle villas zijn comfortabel en verzorgd ingericht en beschikken altijd over airconditioning, een goed uitgevoerde open keuken, een heerlijk terras met tuinmeubelen en een zwembad dat voor privégebruik is of wordt gedeeld met één andere villa (zie de beschrijving).

Er is keuze uit de volgende types:
Villa Plage de Saleccia; 90m2; vrijstaande, gelijkvloerse 4-pers.villa met privé-zwembad (5x4m).
Villa Patrimonio; 84 m2 met een verdieping ; via een poort geschakelde 4-pers.villa met gedeeld zwembad (13,5x6,5m).
Villa Désert des Agriates; 84 m2 met een verdieping; via een poort geschakelde 4-pers.villa met gedeeld zwembad (13,5x6,5m).
Villa Saint-Florent; 168 m2; 8-pers.villa die ontstaat door het gezamenlijk verhuren van Villa Patrimonio en Villa Désert des Agriates; dan met privé-zwembad (13,5x6,5m)

Bijzonderheden
Volgens de richtlijnen van de overheid worden er diverse extra maatregelen genomen op de vakantieparken. Hiermee beschermt men uw goede gezondheid en veiligheid. Op vakantieparken waar faciliteiten als animatie, kidsclub, zwembad, wellness en restaurants aanwezig zijn,kunnen aangepaste openingstijden en regels van toepassing zijn. Ook kunnen deze faciliteiten nog gesloten blijven. Zodra het volgens de adviezen van de overheid mogelijk is, worden de faciliteiten weer geopend.
Houd er rekening mee dat in de meeste landen en/of regio’s COVID-19 maatregelen van kracht zijn. Wij adviseren u hiermee rekening te houden bij het boeken van uw vakantiehuis, aangezien een wijziging in de restricties in het algemeen geen geldige reden kan zijn om de boeking kosteloos te annuleren.

In de omgeving
Stad op 10 km
Treinstation op 20 km
Luchthaven op 35 km

Huisindeling

Parterre
Woonkamer
Keuken:
woonkamer (afwasmachine, wasmachine)
Op de 1e etage
Slaapkamer:
2-pers. bed
Slaapkamer:
2x 1-pers. bed
Algemeen
Terras(overdekt)
BBQ
Zwembad(gedeeld met andere gasten, 13 x 6 m.)

Ligging

€ 966
vanaf 1 week