8,0

Vakantiehuis POGGIO MEZZANA

Corsica, Frankrijk

15% of € 100,- korting op onze vakantiehuizen voorwaarden

Beschrijving

Résidence Acqua Linda bestaat uit een tiental moderne paviljoens met een verdieping met verzorgde appartementen.

Er is keuze uit de volgende types:
een tweekamerappartement voor 4 personen (FR-20230-44)
een tweekamerappartement met slaapcabine voor 6 personen (FR-20230-45)
een driekamerappartement voor 6 personen (FR-20230-46)

Ze zijn allemaal modern en goed ingericht en beschikken altijd over airconditioning, een complete kitchenette en een balkon of terras met zitje.

Bijzonderheden
Volgens de richtlijnen van de overheid worden er diverse extra maatregelen genomen op de vakantieparken. Hiermee beschermt men uw goede gezondheid en veiligheid. Op vakantieparken waar faciliteiten als animatie, kidsclub, zwembad, wellness en restaurants aanwezig zijn,kunnen aangepaste openingstijden en regels van toepassing zijn. Ook kunnen deze faciliteiten nog gesloten blijven. Zodra het volgens de adviezen van de overheid mogelijk is, worden de faciliteiten weer geopend.
Houd er rekening mee dat in de meeste landen en/of regio’s COVID-19 maatregelen van kracht zijn. Wij adviseren u hiermee rekening te houden bij het boeken van uw vakantiehuis, aangezien een wijziging in de restricties in het algemeen geen geldige reden kan zijn om de boeking kosteloos te annuleren.

Huisindeling

Algemeen
Keuken(fornuis(keramisch), magnetron, afwasmachine, koelkast)
Woon/slaapkamer(2-pers. slaapbank)
Slaapkamer(2-pers. bed of 2x1 pers. Bedden)
Badkamer(bad of douche, toilet)
Terras

Ligging

Beoordelingen

Dhr. Cornelissen
2 weken28-07-2018 - 11-08-2018
Ruim appartementen op een ruim opgezet park, met privacy. Dicht bij zee. Het strandje zelf is was niet bijzonder, maar in de dorpen in de omgeving waren mooiere stranden. De hoeveelheid ligbedden bij de zwembaden waren beperkt en elke dat al meteen door 'handddoekleggers' voor de hele dag bezet. De beloofde Wifi bleek alleen bij de receptie en op openingstijden daarvan, dus NIET zoals verwacht in de appartementen. Ook de graties kajaks op het strandje waren niet aanwezig.
€ 377
2 weken