Vakantiehuis Vireux-Wallrand max. 6 personen 1 huisdier 3 slaapkamers #1Vakantiehuis Vireux-Wallrand max. 6 personen 1 huisdier 3 slaapkamers #2Vakantiehuis Vireux-Wallrand max. 6 personen 1 huisdier 3 slaapkamers #3Vakantiehuis Vireux-Wallrand max. 6 personen 1 huisdier 3 slaapkamers #4Vakantiehuis Vireux-Wallrand max. 6 personen 1 huisdier 3 slaapkamers #5Vakantiehuis Vireux-Wallrand max. 6 personen 1 huisdier 3 slaapkamers #6Vakantiehuis Vireux-Wallrand max. 6 personen 1 huisdier 3 slaapkamers #7Vakantiehuis Vireux-Wallrand max. 6 personen 1 huisdier 3 slaapkamers #8Vakantiehuis Vireux-Wallrand max. 6 personen 1 huisdier 3 slaapkamers #9Vakantiehuis Vireux-Wallrand max. 6 personen 1 huisdier 3 slaapkamers #10Vakantiehuis Vireux-Wallrand max. 6 personen 1 huisdier 3 slaapkamers #11Vakantiehuis Vireux-Wallrand max. 6 personen 1 huisdier 3 slaapkamers #12Vakantiehuis Vireux-Wallrand max. 6 personen 1 huisdier 3 slaapkamers #13Vakantiehuis Vireux-Wallrand max. 6 personen 1 huisdier 3 slaapkamers #14Vakantiehuis Vireux-Wallrand max. 6 personen 1 huisdier 3 slaapkamers #15Vakantiehuis Vireux-Wallrand max. 6 personen 1 huisdier 3 slaapkamers #16Vakantiehuis Vireux-Wallrand max. 6 personen 1 huisdier 3 slaapkamers #17Vakantiehuis Vireux-Wallrand max. 6 personen 1 huisdier 3 slaapkamers #18Vakantiehuis Vireux-Wallrand max. 6 personen 1 huisdier 3 slaapkamers #19Vakantiehuis Vireux-Wallrand max. 6 personen 1 huisdier 3 slaapkamers #20Vakantiehuis Vireux-Wallrand max. 6 personen 1 huisdier 3 slaapkamers #21Vakantiehuis Vireux-Wallrand max. 6 personen 1 huisdier 3 slaapkamers #22Vakantiehuis Vireux-Wallrand max. 6 personen 1 huisdier 3 slaapkamers #23Vakantiehuis Vireux-Wallrand max. 6 personen 1 huisdier 3 slaapkamers #24
Vireux-Wallrand
Grand Est, Frankrijk
Bekijk alle vakantiehuizen in Vireux-Wallrand!
8,0

Vakantiehuis Vireux-Wallrand

Grand Est, Frankrijk
Bekijk alle vakantiehuizen in Vireux-Wallrand!

Beschrijving

Dit authentieke vakantiehuis in Frankrijk ligt op een landgoed van een oud kasteel en is voorzien van een tafeltennistafel. Er zijn 3 slaapkamers waar 6 personen in kunnen overnachten. Deze optie is geschikt voor gezinnen.

Begin de ochtend met een gezonde wandeling door het bos dat ongeveer 100 m van de accommodatie vandaan ligt. U kunt een lekker ontbijtje halen bij de supermarkt 5 km verderop en er is een leuk restaurantje te vinden op tevens 5 km van het verblijf.

De accommodatie is voorzien van een badkamer met onder andere een douche en een toilet. Als u een avond niet uit eten wenst te gaan, kunt u zelf een heerlijk diner bereiden in de keuken. De tuin is ingericht met comfortabel tuinmeubilair en er is een barbecue aanwezig waar u een heerlijk stuk vlees op kunt grillen. U kunt uw auto kwijt op de parkeerplaats en voor de sportievelingen is er een tennisbaan die wordt gedeeld met andere gasten.

De dichtstbijzijnde bushalte vindt u op 5 km van de accommodatie.

Tip van de eigenaar
WEGBESCHRIJVING

(Als je van Brussel komt) quand vous venez de Bruxelles

1) E411 richting Luxenburg-Namen

2) Afrit 20 (richting Dinant/Philipville) NIET Dinant binnen rijden BLIJF op de viervaksbaan richting Philipville!!!!!!!!!!!!!

3) Je rijd de brug over van Dinant en daarna afslag HASTIERE/ONHAYE

4) Volg Hastiere

5) In Hastiere volg GIVET

6) In Givet volg CHARLEVILLE – MEZIERES

7) Tot je in VIREUX-MOLHAIN aankomt!!!

8) In Vireux- Molhain neem je LINKS de brug de Maas over richting Vireux-Wallerand

9) Je volgt de hoofdweg die naar rechts draait voorbij de kerk (kerk ligt links van jou,apotheker rechts)

10) Na de kerk ongeveer 400m Tot aan een nieuw ROND PUNT Daar sla je RECHTS af

11) Volg deze weg tot aan de Maas (NERGENS meer AFSLAAN !!!)

Je komt links een sporthal en zwembad tegen

12) Aan de oever van de Maas gekomen. Ga naar LINKS het maaspad volgen. LET op er staat een bord met verboden toegang, doch dit is onze toegangsweg ENKEL voor de klanten.

13) Vanaf het Bord is het nog een 3km. De weg is een verhard pad, de Maas ligt rechts.

LINKS ZIE JE EEN WIT KASTEEL,

WELKOM JE BENT ER;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

In de omgeving
Stad op 5 km
Bos/woud op 0.1 km
Meer op 1 km
Supermarkt op 5 km
Restaurant op 5 km
Openbaar veroer op 5 km
Toeristeninformatie (vvv) op 5 km

Huisindeling

Parterre
Woonkamer:
open haard, kachel (hout)
Open keuken:
oven, magnetron
Op de 1e etage
Slaapkamer:
2-pers. bed
Badkamer:
douche, wastafel, toilet
Op de 2e etage
Slaapkamer:
3x 1-pers. bed
Slaapkamer:
2x twijfelaar
Algemeen
Wasdroger(tegen betaling)
Wasmachine(gedeeld met andere gasten, tegen betaling)
Terras
Tuin(gedeeld met andere gasten)
Tuinmeubilair
BBQ
Parking
Tennisbaan(gedeeld met andere gasten)
Tafeltennistafel
Kinderbed(op aanvraag)

Ligging

Beoordelingen

Dhr. Bosch
1 week09-08-2019 - 16-08-2019
Positieve ontvangst; men gaat voor z'n gasten. De accommodatie ziet er op foto's gelikter uit dan in werkelijkheid. Maar was verder prima. Een mooie omgeving voor rustzoekers, wandelaars, maar ook voor (jonge) gezinnen (er is op het terrein zelf ook wel het e.e.a. te beleven).
Dhr. Ijbema
2 weken11-08-2017 - 25-08-2017
Een mooie, rustige omgeving, aan de Maas. Ruim speelveld voor de kinderen, met tafeltennistafel en trampoline. De pizza's in Hargnies zijn een aanrader!
Dhr. Vanderbeeken
4 dagen06-06-2013 - 10-06-2013
Prachtig domein met kasteel!We waren de enige huurders van les Gittes, wat ook het voordeel van rust bood.Mooie combinatie van natuur middenin de vallei van de Maas, en sport (wandelen, fietsen, mountain bike, kano, zwemmen). Vriendelijke huiseigenaars, die zich hard inspannen om de huurders tegemoet te komen. Het huisje was beneden wel wat klein, en weinig comfort. Maar extra gezellig, en voldoende slaapplaats voor zes volwassenen mét hond!
Dhr. De Maesschalck
1 week05-08-2011 - 12-08-2011
Prima verblijf voor wie houdt van wandelingen (prachtige wandelingen met mooie uitzichten over de volledige vallei). Ook een aanrader is een bezoek aan het kasteel van Sedan (op een uurtje rijden - maar echt de moeite waard). Leuke vakantie gehad (alleen het weer wou niet echt mee).