Vakantiehuis Cabourg

Normandië, Frankrijk

15% of € 100,- korting op onze vakantiehuizen voorwaarden

Beschrijving

Le Domaine des Dunettes is een kleinschalige résidence die bestaat uit een vijftal in mooie, lokale stijl gebouwde appartementenblokken. Ze zijn netjes en doelmatig ingericht en beschikken altijd over een complete kitchenette en balkon of terras/patio met zitje.

Er is keuze uit de volgende types:
1 slaapkamer appartement voor 4 pers. (FR-14390-05)
2 slaapkamer appartement voor 6 pers. (1 etage of duplex) (FR-14390-06)

Bijzonderheden
Volgens de richtlijnen van de overheid worden er diverse extra maatregelen genomen op de vakantieparken. Hiermee beschermt men uw goede gezondheid en veiligheid. Op vakantieparken waar faciliteiten als animatie, kidsclub, zwembad, wellness en restaurants aanwezig zijn,kunnen aangepaste openingstijden en regels van toepassing zijn. Ook kunnen deze faciliteiten nog gesloten blijven. Zodra het volgens de adviezen van de overheid mogelijk is, worden de faciliteiten weer geopend.
Houd er rekening mee dat in de meeste landen en/of regio’s COVID-19 maatregelen van kracht zijn. Wij adviseren u hiermee rekening te houden bij het boeken van uw vakantiehuis, aangezien een wijziging in de restricties in het algemeen geen geldige reden kan zijn om de boeking kosteloos te annuleren.

In de omgeving
Strand op 0.8 km
Watersport op 3 km
Restaurant op 0.5 km

Huisindeling

Algemeen
Woonkamer(2-pers. slaapbank)
Kitchenette(kookplaat, kookplaat, waterkoker, koffiezetapparaat, magnetron, afwasmachine, koelkast)
Slaapkamer(2-pers. bed)
Badkamer(bad met douche, wastafel, wastafel)
Toilet

Ligging

€ 439
vanaf 1 week