Vakantiehuis Fouras max. 4 personen 1 huisdier 1 slaapkamer zwembad #1Vakantiehuis Fouras max. 4 personen 1 huisdier 1 slaapkamer zwembad #2Vakantiehuis Fouras max. 4 personen 1 huisdier 1 slaapkamer zwembad #3Vakantiehuis Fouras max. 4 personen 1 huisdier 1 slaapkamer zwembad #4Vakantiehuis Fouras max. 4 personen 1 huisdier 1 slaapkamer zwembad #5Vakantiehuis Fouras max. 4 personen 1 huisdier 1 slaapkamer zwembad #6Vakantiehuis Fouras max. 4 personen 1 huisdier 1 slaapkamer zwembad #7Vakantiehuis Fouras max. 4 personen 1 huisdier 1 slaapkamer zwembad #8
Fouras
Nouvelle Aquitaine, Frankrijk
Bekijk alle vakantiehuizen in Fouras!

Vakantiehuis Fouras

Nouvelle Aquitaine, Frankrijk
Bekijk alle vakantiehuizen in Fouras!

Beschrijving

Dit appartement is gelegen op een residentie in Fouras. De accommodatie heeft 1 slaapkamer en is geschikt voor een gezin. Door de centrale ligging is zowel de zee als het centrum van Fouras op loopafstand!

Elke dinsdag- en vrijdagochtend in juli en augustus is er een markt in Fouras en op zaterdag is er ook nog eens een gezellige avondmarkt. Proef hier de lokale lekkernijen zoals oesters en heerlijk brood. Ook is het leuk om de Franse eilanden Île d'Oléron en Île de Ré te bezoeken. Beide liggen op 50 km afstand van de residentie en zijn bereikbaar door middel van een brug. Île d'Oléron staat bekend vanwege zijn bijzondere licht. Île de Ré is voor de Fransen het eiland waar je alle drukte van het dagelijkse leven even helemaal achter je laat.

De kinderen zullen zich deze vakantie prima vermaken in het grote zwembad of in de speeltuin. Voor de allerkleinsten is er de mogelijkheid om een kinderstoel te huren.

Bijzonderheden
De woning kan qua inrichting enigszins afwijken van de getoonde foto's, het comfortniveau is echter zoals beschreven
Volgens de richtlijnen van de overheid worden er diverse extra maatregelen genomen op de vakantieparken. Hiermee beschermt men uw goede gezondheid en veiligheid. Op vakantieparken waar faciliteiten als animatie, kidsclub, zwembad, wellness en restaurants aanwezig zijn,kunnen aangepaste openingstijden en regels van toepassing zijn. Ook kunnen deze faciliteiten nog gesloten blijven. Zodra het volgens de adviezen van de overheid mogelijk is, worden de faciliteiten weer geopend.

In de omgeving
Supermarkt op 0.4 km

Huisindeling

Algemeen
Open keuken(koffiezetapparaat, magnetron, afwasmachine, koelkast)
Woon/eetkamer(2-pers. onderschuifbed, TV)
Slaapkamer(2-pers. bed)
Badkamer(bad of douche)
Toilet
Balkon of terras
Verwarming
Tuinmeubilair
Zwembad(gedeeld met andere gasten, geopend van Mei t/m Sep)

Ligging

€ 445
vanaf 1 week