Vakantiehuis Le Chateau d'Oléron

Nouvelle Aquitaine, Frankrijk

15% of € 100,- korting op onze vakantiehuizen voorwaarden

Beschrijving

Le Village des Amareyeurs biedt in rijtjes geschakelde woningen. Ze zijn in een lokale, kleurrijke stijl gebouwd en eenvoudig maar netjes en doelmatig ingericht. De woningen beschikken allemaal over een complete kitchenette en een terras en/of tuintje met zitje; soms met een garage.

Op het park zijn meerder huisjes beschikbaar, afhankelijk van de grote van uw reisgezelschap. U kunt kiezen voor een huisje voor vier met één slaapkamer (FR-17480-01). Met z'n viertjes weg, maar liever toch iets meer ruimte? Boek dan een twee slaapkamerwoning (voor maximaal 6 personen) (FR-17480-02). Een reisgezelschap van 6 tot 8 personen, geen probleem! Boek dan een vierkamerwoning (FR-17480-03).

Bijzonderheden
Volgens de richtlijnen van de overheid worden er diverse extra maatregelen genomen op de vakantieparken. Hiermee beschermt men uw goede gezondheid en veiligheid. Op vakantieparken waar faciliteiten als animatie, kidsclub, zwembad, wellness en restaurants aanwezig zijn,kunnen aangepaste openingstijden en regels van toepassing zijn. Ook kunnen deze faciliteiten nog gesloten blijven. Zodra het volgens de adviezen van de overheid mogelijk is, worden de faciliteiten weer geopend.
Houd er rekening mee dat in de meeste landen en/of regio’s COVID-19 maatregelen van kracht zijn. Wij adviseren u hiermee rekening te houden bij het boeken van uw vakantiehuis, aangezien een wijziging in de restricties in het algemeen geen geldige reden kan zijn om de boeking kosteloos te annuleren.

In de omgeving
Supermarkt op 0.4 km
Restaurant op 1.2 km
Toeristeninformatie (vvv) op 0.7 km
Luchthaven op 75 km
Bank op 0.35 km
Fietsverhuur op 0.05 km

Huisindeling

Algemeen
Kitchenette(fornuis, magnetron, afwasmachine, koelkast)
Woon/slaapkamer(2-pers. slaapbank)
Slaapkamer(2-pers. bed)
Slaapkamer(2x 1-pers. bed)
Slaapcabine(2x 1-pers. bed)
Badkamer(douche, toilet)
Zwembad(gedeeld met andere gasten, geopend van 1/2 Apr t/m 1/2 Sep)

Ligging

€ 552
vanaf 1 week