Vakantiehuis St. Jory-Las-Bloux max. 6 personen 3 slaapkamers zwembad #1Vakantiehuis St. Jory-Las-Bloux max. 6 personen 3 slaapkamers zwembad #2Vakantiehuis St. Jory-Las-Bloux max. 6 personen 3 slaapkamers zwembad #3Vakantiehuis St. Jory-Las-Bloux max. 6 personen 3 slaapkamers zwembad #4Vakantiehuis St. Jory-Las-Bloux max. 6 personen 3 slaapkamers zwembad #5Vakantiehuis St. Jory-Las-Bloux max. 6 personen 3 slaapkamers zwembad #6Vakantiehuis St. Jory-Las-Bloux max. 6 personen 3 slaapkamers zwembad #7Vakantiehuis St. Jory-Las-Bloux max. 6 personen 3 slaapkamers zwembad #8Vakantiehuis St. Jory-Las-Bloux max. 6 personen 3 slaapkamers zwembad #9Vakantiehuis St. Jory-Las-Bloux max. 6 personen 3 slaapkamers zwembad #10Vakantiehuis St. Jory-Las-Bloux max. 6 personen 3 slaapkamers zwembad #11Vakantiehuis St. Jory-Las-Bloux max. 6 personen 3 slaapkamers zwembad #12Vakantiehuis St. Jory-Las-Bloux max. 6 personen 3 slaapkamers zwembad #13Vakantiehuis St. Jory-Las-Bloux max. 6 personen 3 slaapkamers zwembad #14Vakantiehuis St. Jory-Las-Bloux max. 6 personen 3 slaapkamers zwembad #15Vakantiehuis St. Jory-Las-Bloux max. 6 personen 3 slaapkamers zwembad #16Vakantiehuis St. Jory-Las-Bloux max. 6 personen 3 slaapkamers zwembad #17Vakantiehuis St. Jory-Las-Bloux max. 6 personen 3 slaapkamers zwembad #18Vakantiehuis St. Jory-Las-Bloux max. 6 personen 3 slaapkamers zwembad #19Vakantiehuis St. Jory-Las-Bloux max. 6 personen 3 slaapkamers zwembad #20Vakantiehuis St. Jory-Las-Bloux max. 6 personen 3 slaapkamers zwembad #21Vakantiehuis St. Jory-Las-Bloux max. 6 personen 3 slaapkamers zwembad #22Vakantiehuis St. Jory-Las-Bloux max. 6 personen 3 slaapkamers zwembad #23Vakantiehuis St. Jory-Las-Bloux max. 6 personen 3 slaapkamers zwembad #24Vakantiehuis St. Jory-Las-Bloux max. 6 personen 3 slaapkamers zwembad #25Vakantiehuis St. Jory-Las-Bloux max. 6 personen 3 slaapkamers zwembad #26Vakantiehuis St. Jory-Las-Bloux max. 6 personen 3 slaapkamers zwembad #27Vakantiehuis St. Jory-Las-Bloux max. 6 personen 3 slaapkamers zwembad #28Vakantiehuis St. Jory-Las-Bloux max. 6 personen 3 slaapkamers zwembad #29Vakantiehuis St. Jory-Las-Bloux max. 6 personen 3 slaapkamers zwembad #30Vakantiehuis St. Jory-Las-Bloux max. 6 personen 3 slaapkamers zwembad #31Vakantiehuis St. Jory-Las-Bloux max. 6 personen 3 slaapkamers zwembad #32Vakantiehuis St. Jory-Las-Bloux max. 6 personen 3 slaapkamers zwembad #33Vakantiehuis St. Jory-Las-Bloux max. 6 personen 3 slaapkamers zwembad #34Vakantiehuis St. Jory-Las-Bloux max. 6 personen 3 slaapkamers zwembad #35Vakantiehuis St. Jory-Las-Bloux max. 6 personen 3 slaapkamers zwembad #36Vakantiehuis St. Jory-Las-Bloux max. 6 personen 3 slaapkamers zwembad #37Vakantiehuis St. Jory-Las-Bloux max. 6 personen 3 slaapkamers zwembad #38Vakantiehuis St. Jory-Las-Bloux max. 6 personen 3 slaapkamers zwembad #39Vakantiehuis St. Jory-Las-Bloux max. 6 personen 3 slaapkamers zwembad #40
St. Jory-Las-Bloux
Nouvelle Aquitaine, Frankrijk
Bekijk alle vakantiehuizen in St. Jory-Las-Bloux!
8,6

Vakantiehuis St. Jory-Las-Bloux

Nouvelle Aquitaine, Frankrijk
Bekijk alle vakantiehuizen in St. Jory-Las-Bloux!

Beschrijving

Dit prachtige landhuis uit 1650, iets buiten Saint-Jory-las-Bloux, is het ideale decor voor een onbezorgde vakantie. Het huis heeft diverse kleine niveauverschillen en lage doorgangen die de sfeer bepalen. Er is een aparte ruimte met een biljarttafel en een schouw. In één van de schuren staat een tafeltennistafel. Verder zijn er verschillende speeltoestellen, badmintonrackets en jeu-de-boulesballen aanwezig.

In deze streek zijn verschillende middeleeuwse burchten, abdijen en kasteeltjes te vinden. Het kasteel van Excideuil (10 km), maar ook die van Hautefort (26 km) is een bezoek meer dan waard. In Excideuil kun je ook terecht voor onder meer een zwembad, tennisbaan en golfbaan. In de omgeving van het huis kun je perfect fietsen en wandelen. In Saint-Germain kun je heerlijk brood en gebak halen bij de bakker (2 km).

Richting het noorden ligt Brantôme (36 km) met de voormalige, tegen de kalkrotsen gebouwde abdij uit 769! Dit schilderachtige plaatsje ligt verscholen in het dal van de Dronne; per kano komt u langs de fraaie oude huizen, een perfecte manier om Brantôme te verkennen. Ook de Middeleeuwse stad Périgueux (39 km) kunnen wij aanraden.

In de omgeving
Stad op 5 km, op 12 km
Tenniscourt op 5 km
Golfcourse op 6 km
Horseriding op 30 km
Lakebeach op 27 km
Watersports op 30 km
Supermarkt op 2 km, op 5 km
Bakery op 2 km
Restaurant op 5 km
Openbaar zwembad op 5 km
Bikerental op 3 km
Other op 30 km, op 34 km

Huisindeling

Op de 1e etage
Slaapkamer:
2-pers. bed
Slaapkamer:
2x 1-pers. bed
Slaapkamer:
2x 1-pers. bed
Badkamer:
ligbad, toilet, wasmachine
Algemeen
Woonkamer(TV, kachel(hout), DVD-speler, CD-speler, stereo-installatie)
Eetkamer(open haard)
Keuken(koffiezetapparaat, magnetron, afwasmachine, koel-/vriescombinatie)
Badkamer(ligbad)
Badkamer(douche)
Toilet
Verwarming
Terras
Tuin(omheind, > 1000 m2)
Tuinmeubilair
BBQ
Zwembad(privé, 8 x 4 m., geopend van 1/2 Mei t/m Sep)
Speeltoestellen
Tafeltennistafel
Biljart
Kinderbed
Kinderstoel

Ligging

Beoordelingen

Dhr. Viaene
2 weken06-07-2019 - 20-07-2019
Zeer vriendelijke ontvangst.
Dhr. Pastoor
1 week31-08-2019 - 07-09-2019
Het eerste wat opvalt in en rondom de accommodatie is de rust. Een paar huizen bij elkaar gesitueerd in een landelijk gebied. Het huis zelf ademt historie uit en kent verrassende vertrekken en plekken, sommige met trapjes te bereiken. Het terrein waarop het huis staat is ruim voorzien van planten en struiken en is groter dan men op het eerste gezicht zou verwachten. Gebruik van het zwembad was heerlijk tijdens de warme dagen. Elke dag werd het zwembad door eigenaar Didier in de vroege ochtend schoongemaakt, zonder dat wij er last van hadden. Onze privacy werd volledig gerespecteerd. Didier heeft ons hartelijk ontvangen en op de dag van vertrek uitgeleide gedaan. Voor wie het aangaat: Didier spreekt alleen Frans. Vanwege de dikke muren is het bereik van de wifi beperkt in het huis tot de woonkamer en de kamer erboven. Maar dat hebben we eigenlijk niet echt als nadeel ondervonden; het past goed bij de rust die daar te vinden is!
Dhr. Koevoets
2 weken21-07-2018 - 04-08-2018
Prachtige tuin met ruim zwembad. We werden hartelijk ontvangen, en konden eerder in het huis dan aangegeven, contact daarover vooraf was prettig. De inrichting past bij het huis maar is wel gedateerd. De kamers en bedden als ook de keuken zijn prima. Het sanitair is ook ouderwets maar volstaat. Wat heel plezierig is is de ruime tuin en vele kamers in het huis. De tafeltennistafel is veel gebruikt. het huis ligt op een rustig plekje. We hebben twee weken genoten!
Mevr. Jacobs
2 weken10-09-2016 - 24-09-2016
heel vriendelijke en korrekte eigenaar die ook uitgebreide info verschaft betreffende de mogelijkheden die de streek bied,zowel op culinair als op toeristisch vlak. mooi ingerichte historische woning .prachtig zwembad met omliggende tuinen. De gastheer beschouwt het verblijf van zijn gasten in optimale omstandigheden, als zeer belangrijk en is hoewel heel discreet,toch vlot bereikbaar indien er zich problemen voordoen. Wij hebben de woning gehuurd met de intentie rust en kalmte te vinden en het verblijf kon voor ons niet beter geweest zijn. Met oprechte dank aan de heer Cluzeau. Wij keren zeker weer.
Dhr. Lycke
1 week20-08-2016 - 27-08-2016
Prachtige vakantie. Hadden wel geluk dat het de hele week 36gr was. De verhuurder is zeer vriendelijk maar spreekt enkel Frans. Het huis is verzorgd en er is veel te ontdekken. Het zwembad is meer dan in orde en de verhuurder komt om de 2 dagen om het te reinigen. We gaan er zeker nog eens naar terug maar dan voor minimum 2 weken want 1 week was veel te kort.
Dhr. Van Den Bos
2 weken30-07-2016 - 13-08-2016
Wij hebben een voorspoedige reis gehad en kwamen om 16.00 uur aan bij het vakantiehuis, de eigenaar was daar aanwezig dat vonden wij prettig. Het interieur van het vakantiehuis was voor ons in eerste instantie een cultuurschok, maar gaande weg hebben wij het leren waarderen. Wij vonden het een bijzondere ervaring om in een huis te verblijven dat kasteristiek past in de omgeving. De omgeving vonden wij schitterend, met zijn kleine dorpjes, kerken en kastelen. Wij hebben vooral genoten van de sfeer op de terrassen van de restaurants op de pleinen van de dorpjes en steden. We hadden schitterend weer en hebben ook heel erg genoten van de heerlijke tuin bij het vankantiehuis en het zwembad.
Dhr. Rijnkels
2 weken29-08-2015 - 12-09-2015
Het verblijf in een echt Frans huis op een domein was een belevenis. Je voelt er de historie en toch met het hedendaagse comfort. Een gigantische tuin vol met bloemen, heesters en zelfs tropische bomen. Voor heel kleine (lopende) kinderen is dit niet geschikt. 2 weken prachtig weer(september!!!) met temperaturen van 26 tot 28 graden. Al met al weer een geslaagde vakantie.
Mevr. Lemmens
1 week22-08-2015 - 29-08-2015
Ondanks een andere aankomsttijd werden wij hartelijk ontvangen en kregen en volle vertrouwen van de gastheer, Didier. Toen we hem nodig hadden (ivm kleine verstopping) reageerde hij snel en kwam meteen langs om het op te lossen. Verder een mooi, oud huis op een prachtige locatie! Het zwembad was goed en schoon en wordt elke dag schoongemaakt.
Dhr. Den Tuinder
1 week11-07-2015 - 18-07-2015
Sfeervol en karakteristiek landhuis. Vriendelijke eigenaar. Heerlijk zwembad. Alles aanwezig voor een heerlijke vakantie. De bakker is op 3 km afstand en voor eventuele andere boodschappen is de Lidl te vinden op 10 km afstand. De omgeving is erg rustig maar mooi.
F. De Fyn
1 week24-08-2013 - 31-08-2013
Een ongelooflijke droomplek waar de stilte en rust alles overheerst. Zeer comfortabel huis, met een waaier aan prachtige spullen. Zeer attente en vriendelijke eigenaar. Zeer netjes en correcte afhandeling van waarborg enz... Wel zeer afgelegen dat een wagen absoluut noodzakelijk is. Prachtige bloementuin en verzorgd zwembad. Mits wat kilometers met de wagen zijn er prachtige plekken te bezoeken. Het huis zelf is een absolute aanrader.
J. De Naeyer
1 week17-08-2013 - 24-08-2013
Gigantisch grote woning. Drie ruime slaapkamers. Deels mooi opgeknapt. Eén slaapkamer is wel soort mezzanine met doorsteek naar living op gelijkvloers (dus niet geschikt voor kids die vroeger naar bed moeten of voor uitslapers). Zwembad is ok en supervriendelijke eigenaar komt het om de twee dagen kuisen. Streek is wondermooi en niet te toeristisch. Het echt toeristische deel van Dordogne ligt ca. 100 km. zuidelijker. Ideaal voor weekje met schitterend weer.
P. De Bisschop
1 week30-07-2011 - 06-08-2011
Ondertussen een jaar geleden maar we vonden, en vinden nog, dat dit een schitterend huis is. We waren met 5 volw. en een kind en het is bijna alsof elk een eigen appartementje heeft. Tuin en zwembad groot en mooi! Dit is wel een huis voor wie rust zoekt. Enige nadeel: elke boodschap, brood - groenten- vlees, is het nodig de wagen te nemen voor enkele kilometers. Dit weegt wel niet op tegen het comfort van het huis zelf.
H. Van Meeuwen
1 week10-07-2010 - 17-07-2010
Het privé zwembad is zó fijn! Het tuinmeubilair is erg comfortabel en ik heb eigelijk niks gemist. Binnen is het sfeervol en krijg je een warm gevoel.
€ 847
1 week