Vakantiehuis Villedubert max. 6 personen 1 huisdier 3 slaapkamers #1
Vakantiehuis Villedubert max. 6 personen 1 huisdier 3 slaapkamers #2
Vakantiehuis Villedubert max. 6 personen 1 huisdier 3 slaapkamers #3
Vakantiehuis Villedubert max. 6 personen 1 huisdier 3 slaapkamers #4
Vakantiehuis Villedubert max. 6 personen 1 huisdier 3 slaapkamers #5
Vakantiehuis Villedubert max. 6 personen 1 huisdier 3 slaapkamers #6
Vakantiehuis Villedubert max. 6 personen 1 huisdier 3 slaapkamers #7
Vakantiehuis Villedubert max. 6 personen 1 huisdier 3 slaapkamers #8
Vakantiehuis Villedubert max. 6 personen 1 huisdier 3 slaapkamers #9
Vakantiehuis Villedubert max. 6 personen 1 huisdier 3 slaapkamers #10
Vakantiehuis Villedubert max. 6 personen 1 huisdier 3 slaapkamers #11
Vakantiehuis Villedubert max. 6 personen 1 huisdier 3 slaapkamers #12
Vakantiehuis Villedubert max. 6 personen 1 huisdier 3 slaapkamers #13
Vakantiehuis Villedubert max. 6 personen 1 huisdier 3 slaapkamers #14
Vakantiehuis Villedubert max. 6 personen 1 huisdier 3 slaapkamers #15
Vakantiehuis Villedubert max. 6 personen 1 huisdier 3 slaapkamers #16
Vakantiehuis Villedubert max. 6 personen 1 huisdier 3 slaapkamers #17
Vakantiehuis Villedubert max. 6 personen 1 huisdier 3 slaapkamers #18
Vakantiehuis Villedubert max. 6 personen 1 huisdier 3 slaapkamers #19
Vakantiehuis Villedubert max. 6 personen 1 huisdier 3 slaapkamers #20
Vakantiehuis Villedubert max. 6 personen 1 huisdier 3 slaapkamers #21
Vakantiehuis Villedubert max. 6 personen 1 huisdier 3 slaapkamers #22
Vakantiehuis Villedubert max. 6 personen 1 huisdier 3 slaapkamers #23
Vakantiehuis Villedubert max. 6 personen 1 huisdier 3 slaapkamers #24
Vakantiehuis Villedubert max. 6 personen 1 huisdier 3 slaapkamers #25
Vakantiehuis Villedubert max. 6 personen 1 huisdier 3 slaapkamers #26
Vakantiehuis Villedubert max. 6 personen 1 huisdier 3 slaapkamers #27
Vakantiehuis Villedubert max. 6 personen 1 huisdier 3 slaapkamers #28
Vakantiehuis Villedubert max. 6 personen 1 huisdier 3 slaapkamers #29
Vakantiehuis Villedubert max. 6 personen 1 huisdier 3 slaapkamers #30
Vakantiehuis Villedubert max. 6 personen 1 huisdier 3 slaapkamers #31
Vakantiehuis Villedubert max. 6 personen 1 huisdier 3 slaapkamers #32
Vakantiehuis Villedubert max. 6 personen 1 huisdier 3 slaapkamers #33
Vakantiehuis Villedubert max. 6 personen 1 huisdier 3 slaapkamers #34
Vakantiehuis Villedubert max. 6 personen 1 huisdier 3 slaapkamers #35
9,4

Vakantiehuis Villedubert

Frankrijk ↬ Occitanie ↬ eur-fr-11800-05
6113

Beschrijving

Wil je eens iets heel anders in je vakantie? Deze woonschuit in het Canal du Midi is een voormalige handelsschuit, gebruikt in België en Frankrijk in de jaren dertig. Na een grondige renovatie in 2005, is het nu een bijzonder en aantrekkelijk en comfortabel vakantieverblijf geworden. Het schip beschikt over een schaduwrijk terras op de brug met een mooi uitzicht op het beroemde Canal du Midi, dat een plaats bemachtigd heeft op de Werelderfgoedlijst. Er is zelfs een kleine tuin aan wal voor je aangelegd.

In de directe nabijheid van dit drijvende vakantiehuis vind je een kleine sluis, typerend voor het "Canal du Midi". De werking en historie van het kanaal komen op die manier heel dichtbij tot leven.

De regio biedt een een groot aantal buitengewone bezienswaardigheden, zoals het beroemde middeleeuwse centrum van vestingstad Carcassonne met twee Werelderfgoedmonumenten. Je vindt in de omgeving ook de Kathaarse burchten, de gigantische kloof bij Cabrespine, wijnkelders en vele abdijen, zoals Fontfroide. Kortom, plaatsen die je niet links kunt laten liggen.

Om veiligheidsredenen wordt de huur van de boot sterk afgeraden aan families met kinderen onder de 7 jaar of gezinnen waarvan de kinderen nog niet kunnen zwemmen.

Bijzonderheden
Houd er rekening mee dat in de meeste landen en/of regio’s COVID-19 maatregelen van kracht zijn. Wij adviseren u hiermee rekening te houden bij het boeken van uw vakantiehuis, aangezien een wijziging in de restricties in het algemeen geen geldige reden kan zijn om de boeking kosteloos te annuleren.
Huurlicentie: Fr11800

Tip van de eigenaar
Deze boot is een oude kanaalaak die vanaf 1930 onder meerdere generaties binnenschippers werd ingezet voor het transport van graan.

De aak vaarde eerst onder de naam Maryvonne. De geschiedenis van de boot begon in april 1930 in Forges de Strasbourg, een smederij uit Straatsburg. De bouwstijl van Oost-Frankrijk is terug te zien in de karakteristieke, ronde vorm van de boot en het heet opgeklonken staal. De staalwerkers hebben alles gegeven aan deze boot.

In die tijd was de constructie van arken in ijzer net in opkomst. Voorheen werden ze nog van stevig kromhout gemaakt om weerstand te bieden tegen de continue waterdruk. De nieuwe bouwvorm in staal moest zich nog bewijzen en het vertrouwen winnen van schippers om ze vervolgens te verleiden hun oude boten te vervangen. Dat de motor destijds zelfs nog een optie was, geeft aan in wat voor andere tijden men toen leefde. De aak Maryvonne werd geleverd zonder motor en werd voortgetrokken door paarden, waarvoor aan boord een speciale overnachtingsplek was gecreëerd in de vorm van een stal.

Enkele jaren later nam een motor de plek in van de stal midden op de boot, tussen de scheepshut van de matroos aan de voorzijde en de scheepshut van de schipper aan achterzijde. Met enkele aanpassingen werd de voormalige paardenstal omgebouwd tot stuurhut. Dit alles heeft zich afgespeeld in België en het noorden van Frankrijk.

De boot overleefde de Tweede Wereldoorlog, omdat deze in België vaarde. Veel soortgelijke boten in Frankrijk werden destijds omgevormd tot munitie of op een andere manier ingezet voor oorlogsvoering.

Vanaf de jaren ’70 kwam de concurrentie op van grotere schepen en andere transportvormen, wat een einde betekende voor de transportfunctie van dit soort kanaalaken. Te duur om te behouden, kwamen veel aken op de schroothoop. Slechts enkele vonden een nieuwe bestemming als woonboot.

Toen de huidige eigenaar voor zijn werk naar Carcassonne kwam, werd hij onmiddellijk verleid door het Canal du Midi, in 1681 gebouwd onder Lodewijk XIV. Het kanaal is bekend vanwege het uitzonderlijke erfgoed en krijgt grote toeristische belangstelling in de regio Languedoc-Roussillon. Van oorsprong komt de eigenaar uit Noord-Frankrijk en het Canal du Midi herinnerde hem aan de kanalen en arken daar. Hij ging uiteindelijk overstag en besloot om een ark op te knappen. Hij zag zich al zitten op het Canal du Midi onder de eeuwenoude platanen. In 2001 kocht hij de ark Maryvonne bij een oude scheepsman in de Belgische stad Namen. Deze man gebruikte de boot voor de opslag van boeken en tijdschriften die hij verkocht op beurzen. Enkele beginnende lekken in de scheepsromp zorgden voor een aantrekkelijke prijs.

Op het Canal du Midi mogen geen schepen varen die langer zijn dan 30 meter, simpelweg omdat de sluizen niet groter zijn. De ark Maryanne is van het type Freycinet, wat betekent dat de boot 38,90 meter lang is. Er moest dus zo'n 9 meter af voordat de boot naar zijn bestemming kon. Door de beginnende lekken had ook de bodem een grondige renovatie nodig. Na een verbouwing van ruim vier jaar kreeg de ark Maryvonne eindelijk haar allure weer terug.

In 2005 was het bijzondere vakantiehuis een feit. Drie slaaphutten staan tot de beschikking van maximaal zes personen, evenals een gezellige eetkeuken en een ruime woonkamer. Het overdekte terras op de brug biedt een panorama-uitzicht op het Canal du Midi, dat een plaats heeft verworven op de Werelderfgoedlijst van Unesco. De boot wordt stilliggend verhuurd, maar kan nog varen. De eigenaar doet dit soms, maar door alle sluizen en aquaducten in het Canal du Midi vraagt dit veel concentratie en vakmanschap.

Fietsen staan ter beschikking om bijvoorbeeld een bezoekje te brengen aan de middeleeuwse stad Carcassonne, die eveneens op de Werelderfgoedlijst staat.

Deze woonboot is een origineel onderkomen in een opvallende omgeving. De boot ligt van april tot eind oktober in het water.

Canal du Midi
Het Canal du Midi is de grootste werelderfgoedplek ter wereld. Bedenker van het kanaal is Pierre-Paul Riquet, een rijke man uit Béziers, die lange tijd droomde van een verbindingskanaal tussen de Middellandse Zee en de Atlantische Oceaan. Koning Lodewijk XIV werd aangestoken door zijn enthousiasme wat in 1681 resulteerde in het Canal Royal des Deux Mers. Het beroemde kanaal is 240 kilometer lang en overbrugt een hoogteverschil van 200 meter. Het staat vooral bekend om de 350 waterwerken, variërend van vele sluizen, aquaducten tot prachtige bruggen en zelfs een tunnel van 173 meter. Lange tijd was het kanaal één van de belangrijkste waterwegen van Frankrijk wat zorgde voor toenemende welvaart in de Languedoc. De jaagpaden langs het kanaal fungeerden vroeger als trekpad voor de paarden voor de ongemotoriseerde schepen. Tegenwoordig vind je hier vele fietsers en wandelaars. Toen in 1856 het spoor tussen Bordeaux en Sète in gebruik werd genomen, verloor het kanaal de belangrijkste economische functie. Tegenwoordig is het kanaal een grote toeristische trekpleister. Het door platanen omlijste kanaal zorgt voor een idyllische sfeer.

Carcassonne
De vestingstad Carcassonne is één van de topattracties van de Languedoc. De citadel heeft een sprookjesachtige sfeer en staat eveneens op de Werelderfgoedlijst van Unesco.

In de omgeving
 Stad op 1 km
 Meer op 1 km
 Supermarkt op 6 km
 Restaurant op 4 km
 Openbaar vervoer op 5 km
 Toeristeninformatie (vvv) op 6 km

Beschikbaarheid

Deel dit vakantiehuis op

Huisindeling

Parterre
Zitkamer:
tv, open haard, dvd-speler, stereo-installatie
Woonkeuken:
oven, magnetron, afwasmachine
Slaapkamer:
2-pers. bed, jetstream, wastafel
Slaapkamer:
2-pers. onderschuifbed
Slaapkamer:
2-pers. onderschuifbed
Badkamer:
jetstream, wastafel, toilet
Algemeen
Airconditioning
Terras
Tuin
Tuinmeubilair
4x fietsen beschikbaar

Ligging

Beoordelingen

Dhr. Hoogendoorn
2 weken06-07-2019 - 20-07-2019
Mooie rustige omgeving. Sfeervol vlak bij een sluisje. We werden hartelijk ontvangen door de eigenaar van het schip.
Dhr. Rentier
3 weken04-05-2019 - 25-05-2019
Een geweldige locatie . Wij hebben drie weken genoten van de rust, de natuur en de omgeving. Een zeer vriendelijke en correcte eigenaar die je bovendien nog van alle informatie voorziet wat er allemaal in de omgeving te bezoeken/te bekijken valt.
Mevr. Van Steijn
1 week08-07-2017 - 15-07-2017
De accommodatie was super, de boot voldoet echt aan alle verwachtingen. De eigenaar is heel aardig en geeft je graag informatie over activiteiten die je in de omgeving kan bezichtigen of doen. De omgeving is heel mooi en rustig, goed om helemaal tot rust te komen.
Dhr. Roeling
1 week10-09-2016 - 17-09-2016
Prachtige historische boot, zeer ruim. Schone toiletten en badkamer. Zelfs voorzien van airco! Leuke locatie, naast de sluis, dus altijd wat te zien en wat aanspraak. Maar tegelijkertijd heel rustig. Leuke steden in de buurt. Met de fietsen die bij de huur inbegrepen zijn fiets je langs het kanaal (dus volledig vlak) in 35 minuten naar de prachtige historische Cité van Carcassonne of in 20 minuten naar Trèbes. Zeer ruime parkeerplaats, tuin naast de boot. Leuke dorpen in de buurt, waanzinnig grote hypermarché op minder dan 10 minuten afstand met de auto.
Dhr. Pasman
1 week11-06-2016 - 18-06-2016
Fantastische boot. Alles er op en er aan.. Schoon, in ėėn woord perfect. Rust, veel te zien aan boten die langs komen. Hele aardige eigenaar en leuke sluiswachter. Een prachtig plekje, zeer aan te bevelen. We komen zeker terug!!
Dhr. Van Hoorn
1 week04-06-2016 - 11-06-2016
De boot bood nog meer ruimte dan uit de foto's bleek. De keuken is echt groot, de woonkamer riant. De ruime tweepersoonshut heeft een eigen badkamer met wastafel, douche en toilet. Verder zijn er twee ruime eenpersoonshutten met daar tegenover zo'n zelfde badkamer met wastafel, douche en toilet. Helemaal top! Wat niet op de foto's staat is de grote zonneluifel op het dek. Een mooie, lichte stoffen overkapping die het uitzicht geenszins belemmert, maar die de zon perfect tegenhoudt. Wij hadden 34 graden en hebben heerlijk kunnen zitten aan dek. Dat dek is trouwens zo groot, dat er voldoende ruimte in de zon overblijft. En verder is het reality tv geblazen tussen 07.00 en 19.00 uur wordt de sluis bediend en varen de huurbootjes langs. Dat gaat niet altijd soepel. -) Wij zaten zondag op de boot bovendien eerste rang bij de marathon van Carcassonne die over het pad aan de overzijde werd verlopen. Daar lopen, rennen, fietsen voor recreanten, altijd leuk om te zien. Goeie fietsen, prachtig rustige omgeving, mooie gelegenheid voor uitstapjes. De boot heeft een eigen pad, daar komt dus niemand langs.
Dhr. Van Spaandonk
1 week28-05-2016 - 04-06-2016
Geweldige accommodatie, deze boot bij de sluis. Leuk om iedereen voorbij te zien varen. Dicht bij Carcassonne, de nodige kasteel(ruines), abdijen en stadjes (o.a. montolieu). genieten van op het water zijn in een prachtig opgeknapte sloep. Al voor de tweede keer geweest en weer was het genieten.
Dhr. Geelhoedt
1 week18-07-2015 - 25-07-2015
Een hele speciale vakantie op de 85y-oude Lodela , op het Canal du Midi. De boot ligt dan wel stil op zijn plekje , maar het varen mis je niet. Het uitzicht , en het rustige leven rondom , geeft genoeg om van te genieten. Al helemaal onder de zonnekap , die toch wel nodig is in het warme Zuid-Frankrijk. Carcassonne heeft een prachtige oude gigantisch grote burcht, zeer een bezoek waard .
Dhr. Wassink
1 week20-06-2015 - 27-06-2015
Wij verbleven eind juni een week op deze woonboot. De woonboot is met veel liefde verbouwd tot een aangenaam verblijf. De eigenaar is bijzonder enthousiast en gastvrij. Wij hadden prachtig weer en verbleven alleen maar op het bovendek. Bij slecht weer kun je prima binnen zitten, hoewel we wel twijfelen over het comfort van de bank en stoelen in het zitgedeelte. De bedden zijn prima en de keuken is van alle gemakken voorzien. Overdag komen er geregeld pleziervaartuigen voorbij en de gang van zaken bij de sluis is soms ronduit vermakelijk. Aan de overkant van het kanaal loopt een fiets/voetpad waar veel gebruik van wordt gemaakt. 's Avonds heerst er over het algemeen rust rond de boot. Het kan voorkomen dat vlak bij de boot een aantal andere boten aanleggen voor een overnachting. De sluis blijkt ook een geliefde plek om te picknicken, soms door grote groepen. Tijdens ons verblijf gebeurde dat 2x in een gemoedelijke sfeer. Wil je een keer wat anders dan een vakantiehuis dan is deze woonboot een unieke optie. Wij hebben het als bijzonder leuk ervaren. Verder sluiten wij ons volledig aan bij de overige beoordelingen.
Dhr. Heyerick
2 weken13-09-2014 - 27-09-2014
Een vakantieverblijf op een woonboot is eens iets anders! Het is iets avontuurlijker, je leert een ander soort vakantieleven kennen. Heerlijk terras waar we een goed en leuk overzicht hadden op de werking van de sluis en de voorbij varende vakantieboten. Ver van de drukke wegen en de lichtvervuiling 's nachts. Plezierige ervaringen met de zwaaiende voorbijkomende schippers. ... De omgeving leent zich voor fantastische uitstappen (zowel voor natuurwandelingen als voor culturele bezienswaardigheden in het land van de Catharen). Het was plezant na de uitstappen niet in een gewoon vakantiehuis terug te komen maar aan boord te mogen gaan in een volledig uitgerust verblijf met goed ingerichte keuken, gezellige living, rustige slaapkamer (+ 2 kleinere slaapkamers voor kinderen), 2 kleine badkamertjes met heerlijke douches. Kortom het was een droomvakantie .
Dhr. Kroonen
1 week06-09-2014 - 13-09-2014
Het was een mooie ervaring, en week 'wonen' op de Lôdela. Wat een prachtige plek. Overdag de bedrijvigheid rondom de sluis, 's avonds de rust. En in een half uurtje op de fiets in Carcassonne. Veel bezienswaardigheden in de buurt, oude burchten, pittoreske dorpjes. Kortom, een prachtplek!
Mevr. Martine
1 week19-07-2014 - 26-07-2014
Woonboot is groter dan verwacht, vooral de keuken.Prachtig bovendek. Gezellige omgeving en alles dichtbij in de buurt, mits gebruik van fiets of wagen. Vriendelijke en hulpvaardige gastheer. 1 Week was te weinig, 2 weken misschien te lang. Een aanrader, we gaan zeker nog een terug.
Dhr. Van Spaandonk
1 week17-05-2014 - 24-05-2014
Leuke lokatie. de boot ligt vlak bij een sluis waardoor er veel contact is met andere plezierbootjes op het canal di midi. Dichtbij carcasonne met voorzieningen en allerlei bezienswaardigheden in de Aude. Een aardige eigenaar die tevens Engels spreekt.
Mevr. Bouck
1 week27-07-2013 - 03-08-2013
We hebben ons een week lang prima vermaakt op de boot. Lekker rustig, prima faciliteiten, meer dan voldoende ruimte en dagelijks lekker vakantiegangers uitlachen die amper met een jacht kunnen varen en toch door de sluisjes moeten manoeuvreren. Met de fiets, vier bij de boot aanwezig, is de negen kilometer naar Carcassone prima te doen maar je kunt ook mooi hardlopen langs het kanaal. Sympathieke booteigenaar die een eindinspectie niet noodzakelijk vindt. Een aanrader.
Dhr. Jean
1 week20-07-2013 - 27-07-2013
De boot lag verankerd aan een sluis. Veel animatie door het bootverkeer overdag.'s Avonds werd het rustig en konden we genieten van een mooie sterrenhemel.Mooie fietstochten mogelijk over het jagerspad van Canal du Midi.
Mevr. Van Den Eynde
1 week23-07-2011 - 30-07-2011
Vanaf het eerste moment heeft de Lodela ons gecharmeerd. De karaktervolle boot in combinatie met de rustige omgeving maakten onze vakantie zeer geslaagd. Het warme onthaal door Hugues was de kers op de taart: het leek alsof we elkaar al jaren kenden. Een echte aanrader! Wij keren alvast terug en blikken tevreden terug op een mooie vakantie!
Mevr. Caspers
1 week21-05-2011 - 28-05-2011
Deze vakantiebestemming heeft alles. De eigenaar van het schip is bijzonder vriendelijk en gastvrij. De ligging van het schip, vlak bij een van de sluizen in het Canal du Midi, zorgt er voor dat er overdag 'scheepvaart' verkeer is. Eind mei zorgde het aanbod van bootjes voor veel kijkplezier. De Lodela is van alle gemakken voorzien. Keukenprinsen en prinsessen kunnen zich uitleven in de zeer goed geoutilleerde keuken, liefhebbers van luieren komen aan hun trekken op het dek onder een gigantische zonneluifel of in de gezellige salon onderdeks. De locatie in het land van de Catharen biedt volop mogelijkheden voor leuke en leerzake uitstapjes. Kortom, een aanrader!
Mevr. Speklé-Jansen
1 week26-06-2010 - 03-07-2010
Erg vriendelijke eigenaar die ons prima ontving en die meerdere talen spreekt. Afwisselend door het toeristische bootverkeer dat langs vaart en er is altijd iets te zien bij een sluis. Badkamers vielen wat tegen, maar voor een weekje vakantie goed te doen. Het meubilair in de woonkamer is beneden peil. Geen fijne zitstoelen en nogal wat mieren en spinnen in huis. Goede mogelijkheden om te fietsen naar nabij gelegen plaatsen en de supermarkt is ook niet ver.
Dhr. Van Nunen
1 week20-06-2009 - 27-06-2009
Voor de derde keer naar onze Lodela. Uitstekende ligging en alles prima. Rustige ligging en mooie accomodatie. We hebben weer enorm genoten!!!
Fam Van Geit
1 week25-10-2008 - 01-11-2008
Wij hebben een fantastische week achter de rug in "onze" boot. De kinderen vonden het super, het dekterras, de patrijspoortjes in de kamertjes, de activiteit aan de sluis, de andere boten die voorbijvaren ... Hugues, de eigenaar, is ongelofelijk vriendelijk, behulpzaam en attent. Hij bracht ons een verwarmingstoestel omdat werd voorspeld dat het heel koud zou worden 's nachts ! De omgeving is schitterend, fietsen langs het canal is makkelijk ook met kinderen(en er zijn fietsen aan boord). Kortom een aanrader voor wie een rustige vakantie wil in een aparte omgeving, wij gaan zeker terug !
Dhr. Parlevliet
13 dagen03-08-2008 - 16-08-2008
Wij verbleven 2 weken op de peniche. We zijn voor ons leven verpest betreft locatie, zo zul je het niet snel ergens anders aantreffen. Allereerst een compliment voor de eigenaar, een zeer vriendelijke man voor wie niets te veel is. De peniche is een oase waar heel de wereld aan voobij trekt. De toeristische scheepvaart door het Canal du Midi is van internationale allooi wat een bijzondere ervaring is, zoveel aardige mensen. Menig Fransman keek naar 'ons' stekje met een beetje afgunst. Gelukkig viel er bij vertrek een spat regen, waardoor afscheid nemen iets minder moeilijk was. De peniche is trouwens completer uitgerust dan in de eerste instantie wordt aangegeven. Wasmachine, puike oven,magnetron en last but not least 2 toilletten. Genieten en leven in 'La Douce France',top!
Fam Willemevr.
1 week03-05-2008 - 10-05-2008
Een fantastische, gezellige en ontspannen week doorgebracht met mijn gezin op de prachtige Lodela. Ook de lokatie van de boot/gite is geweldig. We werden zeer gastvrij ontvangen door de eigenaar. Wij willen graag nog eens terugkeren naar deze lokatie om nog meer van de schitterende omgeving te verkennen. Fam. Willems
Dhr. Moons
1 week25-08-2007 - 01-09-2007
We werden ontvangen door een uiterst vriendelijke (boot)eigenaar die trots mag zijn op zijn vakantiewoning. 'La péniche Lodela' is een aanrader voor wie van rust, natuur en ontspanning houdt. De originele locatie, op Canal du Midi, net aan een sluis, zorgt dat je overdag wat afleiding hebt, door de vakantieboten die passeren, terwijl je na 19u volledige rust hebt. De kinderen hebben zich dan reuzegeamuseerd met het roeien in een rubberbootje of het vissen vanop het dek. De omgeving is zeker de moeite waard, en je kan er fantastisch mooie daguitstappen maken. Enige minpuntje, de fietsen waren iets te groot voor onze kids (8 en 10 jaar), anders hadden we zeker nog een daguitstap gemaakt fietsend langs het 'Canal du Midi'. Kortom, een aanrader. Fam. Moons, Puurs

Annuleringsvoorwaarden

De volgende kosten worden in rekening gebracht bij het annuleren van uw boeking
  • Voor de annulering tot en met de 43ste dag voor de afgesproken aankomst: 0% van de reissom.
  • In geval van annulering van 42 tot en met 29 dagen voor aankomst: 40% van de reissom.
  • In geval van annulering van 28 tot en met de laatste dag voor de overeengekomen huurperiode 90% van de reissom.
  • 100% van het bedrag wordt in rekening gebracht voor latere annulering of niet-verschijnen.
€ 958
vanaf 1 week
Aanbiedingen en kortingcodes ontvangen?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang als eerste onze aanbiedingen en kortingcodes direct in je inbox