Vakantiehuis Gréoux-Les-Bains

Provence Alpes Côte d'Azur, Frankrijk

15% of € 100,- korting op onze vakantiehuizen voorwaarden

Beschrijving

Op het park kunt u kiezen uit verschillende soorten accommodaties.

Voor de buitenmens hebben wij twee mobilhomes in de aanbieding: een voor max. 4 personen (FR-04800-07) en een voor max. 6 personen (FR-04800-08). De mobilhomes liggen op een zeer rustig en natuurrijk deel van het vakantiepark.

Daarnaast kunt u er ook voor kiezen om in een eenvoudig maar comfortabel appartementje te verblijven. Deze zijn voor 4 personen (FR-04800-04) of voor maximaal 5 personen (FR-04800-05). De appartementen liggen in het hart van het vakantiepark en zijn verdeeld over 3 gebouwen met één étage; geen lift aanwezig.

Bijzonderheden
Volgens de richtlijnen van de overheid worden er diverse extra maatregelen genomen op de vakantieparken. Hiermee beschermt men uw goede gezondheid en veiligheid. Op vakantieparken waar faciliteiten als animatie, kidsclub, zwembad, wellness en restaurants aanwezig zijn,kunnen aangepaste openingstijden en regels van toepassing zijn. Ook kunnen deze faciliteiten nog gesloten blijven. Zodra het volgens de adviezen van de overheid mogelijk is, worden de faciliteiten weer geopend.
Houd er rekening mee dat in de meeste landen en/of regio’s COVID-19 maatregelen van kracht zijn. Wij adviseren u hiermee rekening te houden bij het boeken van uw vakantiehuis, aangezien een wijziging in de restricties in het algemeen geen geldige reden kan zijn om de boeking kosteloos te annuleren.

In de omgeving
Supermarkt op 1.5 km
Treinstation op 15 km
Dokter op 1.5 km
Bank op 1.5 km

Huisindeling

Algemeen
Kitchenette(fornuis(2 kookplaten, elektrisch), koffiezetapparaat, magnetron, koelkast)
Woon/slaapkamer(2-pers. slaapbank)
Slaapkamer(2-pers. bed)
Slaapkamer(2x 1-pers. bed)
Slaapkamer(stapelbed)
Badkamer(douche, toilet)
Balkon of terras

Ligging

€ 528
vanaf 1 week