Vakantiehuis PRA LOUP 1500

Provence Alpes Côte d'Azur, Frankrijk

15% of € 100,- korting op onze vakantiehuizen voorwaarden

Beschrijving

Village de Praroustan is een résidence met eigentijds en comfortabel ingerichte appartementen. Drie grotere chalets bieden elk onderdak aan tientallen appartementen van diverse grootte. Het geheel is met veel hout en goede materialen in lokale stijl gebouwd.
Alle appartementen beschikken over een balkon of terras met vaak mooi uitzicht over de omringende bergen. Ze zijn goed ingericht in een moderne, lichte stijl.

Wij bieden de keuze uit:
- een éénkamerappartement voor twee personen (FR-04400-27);
- een tweekamerappartement voor vier personen (FR-04400-28);
- een tweekamerappartement met slaapcabine voor zes personen (FR-04400-29);
- een driekamerappartement voor zes personen (FR-04400-30);

Bijzonderheden
Volgens de richtlijnen van de overheid worden er diverse extra maatregelen genomen op de vakantieparken. Hiermee beschermt men uw goede gezondheid en veiligheid. Op vakantieparken waar faciliteiten als animatie, kidsclub, zwembad, wellness en restaurants aanwezig zijn,kunnen aangepaste openingstijden en regels van toepassing zijn. Ook kunnen deze faciliteiten nog gesloten blijven. Zodra het volgens de adviezen van de overheid mogelijk is, worden de faciliteiten weer geopend.
Let op: er zijn COVID-19 maatregelen van kracht. Er kunnen andere voorwaarden gelden met betrekking tot skipassen, openingstijden en het gebruik van de skiliften in de wintersportgebieden. Wij adviseren u hiermee rekening te houden bij het boeken van uw vakantiehuis, aangezien een wijziging in de restricties in het algemeen geen geldige reden is om de boeking kosteloos te annuleren.

Huisindeling

Algemeen
Kitchenette
Woon/slaapkamer(2-pers. bed)
Badkamer(bad of douche)
Toilet

Ligging

€ 276
vanaf 1 week