Vakantiehuis PRA LOUP 1500

Provence Alpes Côte d'Azur, Frankrijk

15% of € 100,- korting op onze vakantiehuizen voorwaarden

Beschrijving

Dit chalet is gelegen in Pra loup en heeft 1 slaapkamer. Er kan een gezin verblijven in deze accommodatie. Résidence Village de Praroustan is een aangenaam vakantieadres voor een ontspannen wintersport- of actieve zomervakantie.

Met slechts 5 minuten rijden ben je al bij de skiliften die je naar het skigebied brengen. Pra Loup 1500 en 1600 vormen samen met La Foux d’Allos het skigebied Espace Lumière. Dit skidomein omvat ruim 180 km aan pistes en gaat tot een hoogte van 2600 m. Zowel in Praloup 1500 als in Praloup 1600 kun je je naast het skiën prima vermaken. De 2 dorpen zijn door middel van een gratis pendelbus met elkaar en het skigebied verbonden.

Het appartement bevindt zich in een gloednieuwe residentie en heeft een balkon of een terras. De residentie zelf beschikt over een overdekt zwembad en ski-opbergkasten waar je je spullen kwijt kunt na een vermoeiende dag.

Bijzonderheden
Volgens de richtlijnen van de overheid worden er diverse extra maatregelen genomen op de vakantieparken. Hiermee beschermt men uw goede gezondheid en veiligheid. Op vakantieparken waar faciliteiten als animatie, kidsclub, zwembad, wellness en restaurants aanwezig zijn,kunnen aangepaste openingstijden en regels van toepassing zijn. Ook kunnen deze faciliteiten nog gesloten blijven. Zodra het volgens de adviezen van de overheid mogelijk is, worden de faciliteiten weer geopend.
Let op: er zijn COVID-19 maatregelen van kracht. Er kunnen andere voorwaarden gelden met betrekking tot skipassen, openingstijden en het gebruik van de skiliften in de wintersportgebieden. Wij adviseren u hiermee rekening te houden bij het boeken van uw vakantiehuis, aangezien een wijziging in de restricties in het algemeen geen geldige reden is om de boeking kosteloos te annuleren.

Huisindeling

Algemeen
Kitchenette
Woon/slaapkamer(2-pers. slaapbank)
Slaapkamer(2-pers. bed)
Badkamer(bad of douche)
Toilet

Ligging

€ 338
vanaf 1 week