Vakantiehuis Superdévoluy

Provence Alpes Côte d'Azur, Frankrijk

15% of € 100,- korting op onze vakantiehuizen voorwaarden

Beschrijving

De inrichting is verzorgd en ieder chalet of appartement beschikt over een terras of balkon. Naast dit type bieden wij ook een 8 persoons chalet (FR-05250-28)aan en appartementen voor 4 pers. (FR-05250-24), 6 pers. (FR-05250-25) en 8 pers. (FR-05250-26).

Bijzonderheden
De woning kan qua inrichting enigszins afwijken van de getoonde foto's, het comfortniveau is echter zoals beschreven
Volgens de richtlijnen van de overheid worden er diverse extra maatregelen genomen op de vakantieparken. Hiermee beschermt men uw goede gezondheid en veiligheid. Op vakantieparken waar faciliteiten als animatie, kidsclub, zwembad, wellness en restaurants aanwezig zijn,kunnen aangepaste openingstijden en regels van toepassing zijn. Ook kunnen deze faciliteiten nog gesloten blijven. Zodra het volgens de adviezen van de overheid mogelijk is, worden de faciliteiten weer geopend.
Let op: er zijn COVID-19 maatregelen van kracht. Er kunnen andere voorwaarden gelden met betrekking tot skipassen, openingstijden en het gebruik van de skiliften in de wintersportgebieden. Wij adviseren u hiermee rekening te houden bij het boeken van uw vakantiehuis, aangezien een wijziging in de restricties in het algemeen geen geldige reden is om de boeking kosteloos te annuleren.

In de omgeving
Stad op 1 km
Supermarkt op 1 km

Huisindeling

Algemeen
Kitchenette(magnetron, afwasmachine)
Woon/eetkamer(2-pers. slaapbank, TV, balkon)
Slaapkamer(2-pers. bed)
Slaapkamer(2x 1-pers. bed)
Badkamer(ligbad, toilet)
Skiberging
Zwembad(gedeeld met andere gasten, overdekt)

Ligging

€ 647
vanaf 1 week