Vakantiehuis VARS

Provence Alpes Côte d'Azur, Frankrijk

15% of € 100,- korting op onze vakantiehuizen voorwaarden

Beschrijving

Résidence Pra Sainte-Marie in Vars is een vrij nieuwe résidence met verzorgd ingerichte appartementen. Een aantal grotere, geschakelde chalets biedt onderdak aan vele appartementen van diverse grootte. Het geheel is met veel hout in lokale stijl gebouwd.
Alle appartementen beschikken over een kitchenette en een balkon of terras met vaak mooi uitzicht over de omringende bergen. Ze zijn netjes en doelmatig ingericht.

Wij bieden de keuze uit:
- een eenkamerappartement voor twee personen (FR-05560-17);
- een tweekamerappartement voor vier personen (FR-05560-18);
- een twee/driekamerappartement voor zes personen (FR-05560-19).

Bijzonderheden
Volgens de richtlijnen van de overheid worden er diverse extra maatregelen genomen op de vakantieparken. Hiermee beschermt men uw goede gezondheid en veiligheid. Op vakantieparken waar faciliteiten als animatie, kidsclub, zwembad, wellness en restaurants aanwezig zijn,kunnen aangepaste openingstijden en regels van toepassing zijn. Ook kunnen deze faciliteiten nog gesloten blijven. Zodra het volgens de adviezen van de overheid mogelijk is, worden de faciliteiten weer geopend.
Let op: er zijn COVID-19 maatregelen van kracht. Er kunnen andere voorwaarden gelden met betrekking tot skipassen, openingstijden en het gebruik van de skiliften in de wintersportgebieden. Wij adviseren u hiermee rekening te houden bij het boeken van uw vakantiehuis, aangezien een wijziging in de restricties in het algemeen geen geldige reden is om de boeking kosteloos te annuleren.

In de omgeving
Supermarkt op 0.12 km
Skiliften op 0.1 km

Huisindeling

Algemeen
Kitchenette(fornuis(keramisch), combimagnetron, koelkast)
Woon/slaapkamer(2-pers. slaapbank)
Badkamer(bad of douche, toilet)

Ligging

€ 464
vanaf 1 week