Vakantiehuis Bozanov max. 8 personen 3 slaapkamers #1
Vakantiehuis Bozanov max. 8 personen 3 slaapkamers #2
Vakantiehuis Bozanov max. 8 personen 3 slaapkamers #3
Vakantiehuis Bozanov max. 8 personen 3 slaapkamers #4
Vakantiehuis Bozanov max. 8 personen 3 slaapkamers #5
Vakantiehuis Bozanov max. 8 personen 3 slaapkamers #6
Vakantiehuis Bozanov max. 8 personen 3 slaapkamers #7
Vakantiehuis Bozanov max. 8 personen 3 slaapkamers #8
Vakantiehuis Bozanov max. 8 personen 3 slaapkamers #9
Vakantiehuis Bozanov max. 8 personen 3 slaapkamers #10
Vakantiehuis Bozanov max. 8 personen 3 slaapkamers #11
Vakantiehuis Bozanov max. 8 personen 3 slaapkamers #12
Vakantiehuis Bozanov max. 8 personen 3 slaapkamers #13
Vakantiehuis Bozanov max. 8 personen 3 slaapkamers #14
Vakantiehuis Bozanov max. 8 personen 3 slaapkamers #15
Vakantiehuis Bozanov max. 8 personen 3 slaapkamers #16
Vakantiehuis Bozanov max. 8 personen 3 slaapkamers #17
Vakantiehuis Bozanov max. 8 personen 3 slaapkamers #18
Vakantiehuis Bozanov max. 8 personen 3 slaapkamers #19
Vakantiehuis Bozanov max. 8 personen 3 slaapkamers #20
Vakantiehuis Bozanov max. 8 personen 3 slaapkamers #21
Vakantiehuis Bozanov max. 8 personen 3 slaapkamers #22
Vakantiehuis Bozanov max. 8 personen 3 slaapkamers #23
Vakantiehuis Bozanov max. 8 personen 3 slaapkamers #24
Vakantiehuis Bozanov max. 8 personen 3 slaapkamers #25
Vakantiehuis Bozanov max. 8 personen 3 slaapkamers #26
Vakantiehuis Bozanov max. 8 personen 3 slaapkamers #27
Vakantiehuis Bozanov max. 8 personen 3 slaapkamers #28
Vakantiehuis Bozanov max. 8 personen 3 slaapkamers #29
Vakantiehuis Bozanov max. 8 personen 3 slaapkamers #30
Vakantiehuis Bozanov max. 8 personen 3 slaapkamers #31
Vakantiehuis Bozanov max. 8 personen 3 slaapkamers #32
Vakantiehuis Bozanov max. 8 personen 3 slaapkamers #33
Vakantiehuis Bozanov max. 8 personen 3 slaapkamers #34
Vakantiehuis Bozanov max. 8 personen 3 slaapkamers #35
Vakantiehuis Bozanov max. 8 personen 3 slaapkamers #36
Vakantiehuis Bozanov max. 8 personen 3 slaapkamers #37
Vakantiehuis Bozanov max. 8 personen 3 slaapkamers #38
Vakantiehuis Bozanov max. 8 personen 3 slaapkamers #39
Vakantiehuis Bozanov max. 8 personen 3 slaapkamers #40
Vakantiehuis Bozanov max. 8 personen 3 slaapkamers #41
9,0

Vakantiehuis Bozanov

Tsjechië ↬ Reuzengebergte-IJzergebergte ↬ eur-cz-54974-03
83

Beschrijving

In het dorpje Božanov, gelegen in Noord-Bohemen midden in het beschermde natuurgebied Broumovské Steny, ligt dit luxe vakantiehuis met sauna. De woning heeft 3 slaapkamers en is ideaal voor een familie.

Het dorp Božanov is gelegen onder de bergtop de Koruna (770 m). Een groot recreatiemeer met ligweiden is gelegen op 2 km afstand van Božanov en in de buurt is een geheel nieuw buitenzwembad met glijbanen en kinderbad. Het historische stadje Broumov ligt op 7 km afstand en biedt naast talrijke culturele bezienswaardigheden ook talloze gezellige terrasjes en restaurantjes. In de winter is dit een prachtige omgeving voor skiën, langlaufen en sneeuwwandelen. Er zijn skiliften en langlaufloipen in de nabije omgeving van Božanov.

Huis Rád is een schitterende vakantiewoning in typische Tsjechische Roubenka stijl met veel privacy en is gelegen aan de rand van een kleinschalige camping. Uiteraard kan je gebruikmaken van alle faciliteiten (alleen in de zomermaanden).
Kenmerkend in dit gebied zijn de unieke grillige zandsteenrotsen, vergezichten en uitzichtpunten. Deze omgeving is o.a. een ideale uitvalsbasis voor wandelaars en fietsers.

Bijzonderheden
Betreffende COVID-19: Gasten voor dit vakantiehuis worden alleen geaccepteerd als zij kunnen voldoen aan de Corona-maatregelen en -eisen zoals die door de lokale overheid worden gehanteerd. Aangezien de Corona-maatregelen in de loop der tijd veranderen, verzoeken wij u de maatregelen kort voor vertrek nogmaals te controleren.
Let op: er zijn COVID-19 maatregelen van kracht. Er kunnen andere voorwaarden gelden met betrekking tot skipassen, openingstijden en het gebruik van de skiliften in de wintersportgebieden. Wij adviseren u hiermee rekening te houden bij het boeken van uw vakantiehuis, aangezien een wijziging in de restricties in het algemeen geen geldige reden is om de boeking kosteloos te annuleren.

Tip van de eigenaar
Wat te doen in de nabij omgeving

Hieronder vindt u informatie over wat er in de nabije omgeving allemaal te doen is, onderverdeeld in natuur, actief, cultuur/steden en wintersport.

Natuur

Broumovske Steny:
De Broumovske steny is een ongeveer 12 km lange, onregelmatige en pittoreske bergrug met ruige rotsformaties, ruwe kloven, riviertjes, ravijnen en prachtige panorama's. Dit gebied van zandsteenblokken heeft een net van toeristische wandel- en mountainbikeroutes die variëren in lengte en zwaarte. De belangrijkste wandelroute leidt over de verschillende toppen met vele adembenemende uitzichtpunten over de Broumovsko vallei.

Hvezda:
Hier bevindt zich de barokke kapel de Hvezda (De Ster) en het restaurant Hvezda met buitenterras en adembenemend uitzicht over het dal van Broumov. Hiervandaan kunt u prachtig wandelen, zoals o.a de route die u door de kloof Kovarova Rokle leidt met aan beide kanten de indrukwekkende hoge zandsteenrotsen.

Teplice Skaly:
Nationaal park met unieke zandsteenrotsen. Het natuurgebied wordt gekarakteriseerd door dicht op elkaar staande, torenhoge rotsformaties, ravijnen, rotswanden en smalle doorgangen. Teplice Skaly is een unieke rotsstad met een ca. 2 1/2 uur durende rondgang. De wandelroute van Teplice Skaly naar Adrspach Skaly en met een typisch Tsjechisch treintje retour is zeker aan te raden.

Adrspach Skaly:
Nationaal park met grillig gevormde zandsteenrotsen. Aan het begin van het park bevindt zich een azuurblauw meer met op de achtergrond de unieke rotsformaties. De rotsen van Adrspach strekken zich uit over een gebied van 20 vierkante kilometer. Temidden van de rotsen bevindt zich in een kloof een klein meertje in de stroom van de rivier de Metuije en een 5 meter hoge waterval.

Ostas:
Nationaal park met een labyrint van rotsformaties. Een mooie ca. 2 uur durende wandelroute loopt door het gebied. Er zijn twee kleinere rotssteden, het Hogere Labyrint en het Lagere Labyrint. De route leidt tevens over de top van de heuvel met een aantal zeer unieke uitzichtpunten over het Reuzengebergte, de Broumovske Steny en het gebergte Javori Hory. Voor kinderen is het een leuke route, vanwege de labyrint rotsen en de kortere duur van de rondwandeling.

Gory Stolowe PL:
Nationaalpark in Polen genaamd de Tafelbergen, vanwege zijn uitgestrekte plateaus die bestaan uit lagen zandsteen die horizontaal op elkaar liggen. Zeer indrukwekkend zijn de labyrinthen van Bledne Skaly, die zijn ontstaan door bizarre rotsformaties. De zandstenen rotsen nemen fantastische vormen aan. Langs de rotsgangen zijn gemarkeerde toeristische routes aangelegd. Ook voor kinderen een echte aanrader.

Actief

Martinkovice:
In Martinkovice is er mogelijkheid tot zweefvliegen. Eveneens kunt u met een klein motervliegtuigje een rondvlucht maken en de prachtige omgeving verkennen.

Mezimesti:
Een mooi en modern openlucht zwembad. Het zwembad heeft twee grote glijbanen, een kinderbad voor de kleintjes met een kleine glijbaan en een waterpartij en een wedstrijdbad.

Radkow PL:
Recreatie zwemmeer in Polen met ligweiden met op de achtergrond de berg "Koruna", de hoogste top van de bergrug Broumovske Steny. Het meer is gelegen in een prachtige omgeving, vlakbij Bozanov en ideaal om heerlijk tot rust te komen en te genieten van het uitzicht. Voor kinderen is het een mooie plek om lekker te zwemmen en te spelen.

Velky Drevic:
In dit dorp bevindt zich een spectaculaire kartbaan. De overdekte "bergachtige" kartbaan (710 m) is iets bijzonders in Europa. De baan is in een oude fabriek gebouwd en loopt over twee verdiepingen. Hier kunt u nog karten tegen een aantrekkelijke prijs.

Cultuur/Steden

Broumov:
Het benidictijnen klooster behoort tot de belangrijkste bezienswaardigheden van Broumov. De 17e-eeuwse kerk bevat prachtige schilderingen en beeldhouwwerken. In Broumov bevindt zich ook het oudste houten bewaard gebleven kerkje uit Tsjechië.

Trutnov:
Trutnov is de oostelijke toegang tot het Reuzengebergte. Het plein van Krakonos (Krakonosovo namesti) vormt het historische centrum van Trutnov. Het is een prachtig plein met leuke winkeltjes en gezellige terasjes. Houdt u van winkelen en lekker eten dan is een bezoek aan deze stad echt een aanrader.

Nachod:
Nachod heeft een mooi plein en u kunt hier goed winkelen. Maar vooral het renaissancekasteel die gelegen is op een heuvel pal boven het stadscentrum, is uw bezoek zeker waard.

Czermna PL:
In dit dorp in Polen bevindt zich de beroemde 18e-eeuwse schedelkapel. De muren, wanden en plafond van deze kapel zijn bekleed met 3000 menselijke schedels. Dit zijn allemaal slachtoffers van oorlogen en pestepidemieën, die toendertijd het hele dorp velde. Deze kapel is vergelijkbaar met de meer bekende kapel in de plaats Kutna Hora in Tsjechië.

Wambierzyce PL:
De basiliek in Wambierzyce, een replica van de St. Pieterskerk in Rome, is gebouwd in de Italiaanse barokstijl met een monumentale trap. De basiliek heeft een rijk barok interieur met schilderingen en beelden.

Wintersport

Janovicky:
Het dichtsbijzijnde skigebied in Janovicky is op ca. 10 km van Božanov gelegen. Dit is een ideaal gebied voor de beginnende tot middelmatige skiër of snowboarder. In dit skigebied zijn drie liften en drie afdalingen, waarvan één rode en twee blauwe pistes. Er is mogelijkheid tot het volgen van Nederlandse ski- of snowboardlessen voor zowel kinderen als volwassenen van beginnend tot gevorderd. Ook kan hier materiaal worden gehuurd.
De skipas, materiaalhuur en het eten en drinken zijn zeer goed te betalen, wat het aantrekkelijk maakt om met het gehele gezin te genieten van een heerlijke wintersportvakantie.
Verder zijn hier langlaufroutes uitgezet. Naast dit skigebied zijn er nog meerdere mogelijkheden om te skiën in de omgeving.

Bozanov:
Vanuit het huis zijn schitterende langlaufroutes mogelijk. Ook is deze omgeving een goede uitvalsbasis voor sneeuwwandelen. Met speciale sneeuwschoenen (soort tennisrackets met schoenbindingen) komt u op alle mogelijke plekken waar u anders niet zou komen. Wij kunnen de materiaal huur voor u verzorgen.

Broumovske Steny, Hvezda, Adrspach en Teplice Skaly:
Deze gebieden zijn uitermate geschikt voor sneeuwwandelaars. Veel wandelroutes worden in de winter bijgehouden en zijn goed begaanbaar. De unieke rotsformaties zien er in de winter met een pak sneeuw op de toppen spectaculair uit.

In de omgeving
 Stad op 1 km
 Bos/woud op 1.5 km
 Meer op 1.5 km
 Supermarkt op 1 km
 Restaurant op 1 km
 Openbaar vervoer op 0.1 km
 Openbaar zwembad op 8 km
 Skiliften op 14 km, op 20 km, op 35 km
 Langlaufen op 0.1 km
 Skiarea op 14 km, op 22 km, op 36 km, op 49 km
 Toeristeninformatie (vvv) op 0.1 km

Beschikbaarheid

Deel dit vakantiehuis op

Huisindeling

Parterre
Woonkamer: tv (flatscreen, satelliet, internationale zender (s)), eettafel (8 personen), kachel (hout), zithoek, dvd-speler, tuindeuren
Open keuken: waterkoker, fornuis (4 kookplaten, keramisch), afzuigkap, koffiezetapparaat, oven, magnetron, afwasmachine, koel-/vriescombinatie
Badkamer: douche, sauna, wastafel
Op de 1e etage
Slaapkamer: 2-pers. bed (2 persoons dekbed)
Slaapkamer: 2x 1-pers. bed (dekbed)
Slaapkamer: 2x 1-pers. bed (dekbed), stapelbed
Badkamer: ligbad, douche, wastafel, toilet
Algemeen
Recreatieruimte (tafeltennistafel (gedeeld met andere gasten), tafelvoetbal (gedeeld met andere gasten), biljart)
Terras (privé)
Tuin (privé)
Tuinmeubilair
BBQ
Parking
Trampoline
Zwembad (gedeeld met andere gasten, verwarmbaar, 8 x 4 m.)
Zandbak (gedeeld met andere gasten)
Speeltoestellen (gedeeld met andere gasten)
Glijbaan (gedeeld met andere gasten)
Voetbalgoal (gedeeld met andere gasten)
Kinderstoel

Ligging

Beoordelingen

Van Huizen
1 week15-05-2022 - 22-05-2022
Huisje was compleet en schoon , matrassen van de bedden waren uitstekend. Sauna was goed. keuken is compleet, oven, afwasmachine etc. Het park en bijgebouwen was netjes onderhouden. de fam Heerkens heeft de boel goed voor elkaar
Dhr. Nicolai
1 week02-03-2019 - 09-03-2019
Mooie omgeving, enthousiast ontvangen en betrokken eigenaars. Nette accomodatie
Mevr. Norden
5 dagen03-01-2011 - 08-01-2011
Wij hebben een super goed verblijf gehad. Het huisje was super schoon, luxe en gastvrije beheerders. Alles wat je leest en op de foto's ziet klopt precies. Vanuit het plaatsje Bozanov kun je alle kanten op. Wij hebben een hele leuke vakantie gehad.
Dhr. Uilenhoed
1 week16-10-2010 - 23-10-2010
Mooi en sfeervol ingericht huis. Biedt volop privacy in een rustige natuurlijke omgeving.
Fam Van Olffen
1 week20-02-2010 - 27-02-2010
Hallo En geweldig huis heel verzorgd en schoon. En erg gezellig ingericht de houtkachel was heel leuk en sfeervol. de omgeving is prachtig en ik kan het iedereen aanraden. Zeer vriendelijke eigenaren die altijd voor je klaar staan. In broumov op 7 km is een heerlijk restaurant (paganini) waar je heerlijk kunt eten voor zeer weinig geld. Met al een zeer geslaagde week meden doordat er ook veel sneeuw lag.
€ 717
vanaf 1 week
Aanbiedingen en kortingcodes ontvangen?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang als eerste onze aanbiedingen en kortingcodes direct in je inbox