Vakantiehuizen Aalst

Filter uw resultatenFILTER
4 vakantiehuizen
Sortering:
Vakantiehuizen Aalst EUR-BE-0011-20

Villa Gijzegem- Aalst

Deze luxueuze villa in het Belgische Aalst beschikt over een schattige vijver en een heerlijk terras. Er zijn 3 slaapkamers waar maximaal 9 gasten in kunnen verblijven. Deze optie is ideaal voor grote gezinnen. In de omgeving zijn er tal van mogelijkheden om een goede stevige wandeling te organiseren.
9
1
3
9,2
MEER INFO
Vakantiehuizen Aalst EUR-BE-9620-01

Vakantiehuis Oombergen

Kom je genieten van dit bijzondere vakantiehuis in een oorspronkelijke graanwindmolen? Dit zeer opvallende vakantiehuis herbergt zich in de romp van een oorspronkelijke graanwindmolen. Dit zorgt voor een authentieke sfeer en een bijzondere inrichting van de woning.
5
1
2
9,0
MEER INFO
Vakantiehuizen Aalst EUR-BE-9620-03

Villa Zottegem (Godveerdegem)

Aan de voet van de Vlaamse Ardennen ligt een moderne villa, beschikkend over 6 slaapkamers; zeer geschikt voor grote groepen of families. Het vakantiehuis beschikt over een buitenzwembad, buitenbar en in het poolhouse een sauna met douche. Verder heeft u een ruime tuin met terras met barbecue tot uw beschikking.
20
1
6
8,5
MEER INFO
Vakantiehuizen Aalst EUR-BE-9620-06

Vakantiehuis Zottegem

Dit moderne appartement ligt aan de voet van de Vlaamse Ardennen, in het mooie Zottegem. Het appartement ligt op de begane grond en heeft een industriële inrichting. De ruime woon-/eetkamer biedt plaats aan 14 personen en de strak witte keuken nodigt uit tot gezamenlijk kokkerellen of gezellig ontbijten.
14
1
7
8,5
MEER INFO