Vakantiehuizen Aat

Filter uw resultatenFILTER
5 vakantiehuizen
Sortering:
Vakantiehuizen Aat EUR-BE-0006-29

Landhuis Ellezelles

Dit huis is ideaal voor een verblijf met uw gezin in de Vlaamse Ardennen. Gelegen op loopafstand van Elzele, u heeft een prachtig uitzicht op het omliggende landschap en vanaf de twee terrassen van het huisje. De huisdiervriendelijke woning heeft 3 slaapkamers.
5
1
1
3
8,7
MEER INFO
Vakantiehuizen Aat EUR-BE-7890-07

Vakantiehuis Ellezelles

Dit landelijke vakantiehuisje ligt in het hart van de Vlaamse Ardennen. Het bestaat uit 2 verdiepingen, met op de begane grond een studio met een ingerichte keuken, een eetkamer, een zitkamer en een verborgen douche. Op de 1e verdieping liggen 2 mooie slaapkamers en een aangename badkamer.
7
2
9,3
MEER INFO
Vakantiehuizen Aat EUR-BE-7880-02

Landhuis Flobecq

Dit is een prachtige art nouveaux woning met een gigantische tuin. Het huis is in 1905 gebouwd in opdracht van een rijke familie en heeft gedurende de voorbije eeuw zijn status en uitstraling bewaard. De afgelopen jaren is het huis gerenoveerd en aangepast aan de hedendaagse comforteisen.
16
2
3
8
9,3
MEER INFO
Vakantiehuizen Aat EUR-BE-7880-10

Vakantiehuis Flodecq

Wanneer u de oprit naar deze woning oprijdt, zult u bijna niet kunnen geloven hoeveel ruimte u hier heeft. Voor de woning ligt een zeer grote en goed onderhouden tuin, die u bijna het gevoel zal geven van adel te zijn en op uw landgoed te arriveren. Bij mooi weer kunt u kiezen of u het gras onder uw voeten wilt voelen of op het terras wilt zitten dat langs de zijde van de woning ligt.
8
1
3
4
7,8
MEER INFO
Vakantiehuizen Aat EUR-BE-7880-01

Vakantiehuis Vloesberg (Flobecq)

Dit ecologische vakantiehuis in Henegouwen is voorzien van een sauna en een prachtig uitzicht. Er zijn 2 slaapkamers die in totaal 5 personen kunnen accommoderen. Dit is een geschikte optie voor gezinsvakanties. De dichtstbijzijnde supermarkt waar u een lekker ontbijtje kunt scoren is 3 km verwijderd van de accommodatie.
5
1
2
8,8
MEER INFO