Vakantiehuizen in Antwerpen

Overweegt u een heerlijke vakantie naar België? Kies dan één van de vele vakantiehuizen in Antwerpen. Antwerpen is de hoofdstad van de gelijknamige provincie, en tevens qua inwonertal de grootste gemeente van België. Er is veel te doen en te zien in de stad en de gehele provincie. Wanneer u een vakantiehuis in Antwerpen huurt, kunt u dan ook alle kanten op. Of u nu op zoek bent naar schitterende stadsgezichten, bruisende culturele activiteiten of juist wat historische diepgang: in Antwerpen vindt u het allemaal.

Haal het meeste uit uw vakantie met vakantiehuisje Antwerpen

Antwerpen bekijken beleven lukt niet in één dag, daarvoor heeft u echt de tijd nodig. Daarom is het extra leuk om een vakantiewoning in Antwerpen te huren, zodat u uitgebreid de tijd kunt nemen om alles te gaan bekijken. Actieve vakantiegangers kunnen zich uitleven door bijvoorbeeld te gaan winkelen, of een fiets- of wandeltocht te ondernemen. Ook het nachtleven leent zich uitstekend voor een actieve vakantie. Gaat u liever op vakantie voor de rust? Vertrek dan in de ochtend vanuit uw vakantiehuisje in Antwerpen en bezoek de vele diverse musea in de buurt. U bepaalt geheel zelf uw eigen tempo en planning, wat extra gemakkelijk is wanneer u verblijft in één van de vele vakantiehuisjes in Antwerpen. Zo weet u zeker dat u uw ideale vakantie tegemoet gaat.

Vakantiewoning Antwerpen via Vakantiehuisverhuur

Vakantiehuizen in Antwerpen vindt u in overvloed op de website van Vakantiehuisverhuur. Links op de pagina geeft u uw voorkeuren aan, op basis daarvan worden de zoekresultaten aan u getoond. Wilt u bijvoorbeeld uw hondje meenemen, of zoekt u een bepaald aantal slaapkamers? Geef het aan en kies daarna de optimale vakantiewoning. Voor ieder budget is er wel een geschikte vakantiewoning te vinden. Bekijk gelijk online de beschikbaarheid van uw favoriete vakantiehuizen in Antwerpen.

Antwerpen

De provincie Antwerpen biedt een prachtig wandel- en fietsgebied met dennenbossen, weilanden, beekjes, heide en vennen. Fiets eens de Smokkelaars- of Diamantroute. En breng uiteraard een bezoekje aan de gezellige stad Antwerpen of het attractiepark Bobbejaanland!


Wat u niet mag missen

- Het historische stadje Lier!
- Technopolis (Mechelen).
- Bobbejaanland.
- De stad Antwerpen, met Zoo Antwerpen (een van de oudste en beroemdste dierentuinen van de wereld midden in de stad) en het Diamantmuseum (belangrijkste diamantenmuseum van heel Europa).

Vakantiehuis Antwerpen