Vakantiehuizen in Ardennen Luik

De Belgische Ardennen lenen zich uitstekend voor een zonnige wandelvakantie of een sportief verblijf in een prachtige omgeving. Met vakantiehuizen in Ardennen Luik zit u precies op de juiste plek. Luik is één van de vier provincies waar u de prachtige Belgische Ardennen vindt. Gaat u vanuit een vakantiehuis Ardennen Luik op pad, trek dan zeker de wandelschoenen aan. Als u eenmaal de bijzondere uitzichten, de historische tintjes en de vele activiteiten aan het bezoeken bent, bent u namelijk voor zonsondergang nog niet terug! De cultuurrijke provincie heeft veel te bieden en het avontuur begint al als u de voordeur achter u dichtdoet.

Vakantiehuis Ardennen Luik nabij historische monumenten

Huurt u een vakantiehuis in Ardennen Luik, dan heeft u prachtige historische gebouwen in de buurt. Breng bijvoorbeeld een bezoek aan één van de vele kastelen, zoals het kasteel van Modave of van Jehay. Laat u verbazen door de rijke geschiedenis van de omgeving. Het gebied wordt tevens gesierd door veel charmante oude dorpjes en zelfs voor druipsteengrotten kunt u er terecht. Het leukste aan de Belgische Ardennen is misschien wel dat er zo veel verschil zit in de landschappen die u tegenkomt. Een vakantiehuisje in Ardennen Luik brengt u namelijk dichtbij uitgestrekte weiden en beboste valeien, maar tonen u ook glooiende bergruggen of woeste rotspartijen. De bekende bronnen en rivieren zijn ook zeker de moeite waard om te bezoeken. Een vakantie in deze regio staat garant voor veel aangename verrassingen!

Huur vakantiewoning Ardennen Luik via Vakantiehuisverhuur

Een vakantiewoning in Ardennen Luik vindt u eenvoudig en snel via Vakantiehuisverhuur.nl. Geef links op deze pagina uw voorkeuren aan en kies uit de zoekresultaten uw ideale vakantiewoning! Of u nu een huisdier mee hebt, met twee of met zes personen wil reizen, een zwembad in de buurt zoekt of fitnessactiviteiten: voor iedereen zijn prachtige vakantiehuisjes in Ardennen Luik te vinden. Bovendien zit er voor ieder budget iets tussen. Boek snel en geniet van uw vakantie!

Ardennen, Luik

Historie, natuur en volop activiteiten vindt u in deze regio. Proef de geschiedenis door een bezoek aan een van de kastelen (zoals het kasteel van Modave en van Jehay), kijk binnen in een kerkje in een charmant oud dorpje, of bewonder de bekende druipsteengrotten van Remouchamps.

Geniet van de natuur in een zeer afwisselend landschap: uitgestrekte weiden, beboste valleien, glooiende bergruggen en woeste rotspartijen, rivieren die slingeren langs bossen en rotsen, en de bekende bronnen (denk aan Spa of Chaudfontaine). En natuurlijk de watervallen van Coo en natuurreservaat De Hoge Venen met haar veenplassen, bos en heidevelden. En bovendien een uitgelezen gebied voor de sportieve vakantie: kajakken op de Amblève, wandelen, vissen, paardrijden, rotsklimmen en zelfs langlaufen of skien. Laat u verrassen door deze regio!


Wat u niet mag missen

- Prachtige kastelen als Chateau de Jehay (Amay) en Chateau de Modave of kasteel Reinhardstein.
- De watervallen van Coo.
- Een bezoekje aan het gezellige toeristische stadje Malmédy.
- De kuuroorden Spa of Chaudfontaine.
- Natuurreservaat de Hoge Venen (Botrange).
- Plaatsen als Malmedy, Stavelot, Luik.
- Grotten van Remouchamps en Safaripark Monde Sauvage (Aywaille).
- Stuwmeer van Robertville.
- En natuurlijk talloze activiteiten in de natuur: mountainbiken, wandelen, vissen, deltavliegen, speleologie, rotsklimmen en, bij voldoende sneeuw, langlauf of alpine ski (zoals in Baraque-de-Fraiture).

Vakantiehuis Ardennen Luik

Bestemmingen in Ardennen Luik