Vakantiehuizen in Ardennen Luxemburg

De prachtige Belgische Ardennen strekken zich ver uit, zelfs tot buiten België. Ook in Noord-Limburg vindt u een deel van dit bijzondere, bosrijke laaggebergte. Het gebied leent zich uitstekend voor wandelingen en fietstochten in de natuur, maar ook sportieve activiteiten in de omgeving en ook het relaxen mogen we niet vergeten. De Ardennen zijn als het ware uw achtertuin, vooral als u één van de vakantiehuizen in Ardennen Luxemburg huurt. Of u nu in de zomer of zelfs in de winter verblijft in of nabij de Ardennen, u kunt altijd genieten van het prachtige landschap en de vele mogelijkheden die het gebied met zich meebrengt.

Vakantiehuis Ardennen Luxemburg: kies uit vele opties

Op Vakantiehuisverhuur.nl vindt u bijna vijfhonderd vakantiehuisjes in Ardennen Luxemburg. Dat betekent dus dat er voor iedereen wel iets bij zit. Gaat u met uw gezin op vakantie, met een vriend of vriendin of zelfs met een vriendengroep? Geef uw voorkeuren aan op de website en bekijk de vele mogelijkheden die u heeft. U ziet gelijk in welke prijsklasses de huisjes vallen, of u huisdieren mee mag nemen en hoeveel slaapkamers de vakantiewoning heeft. Dus zoekt u een vakantiehuis in Ardennen Luxemburg? Vul uw voorkeuren in en begin maar vast met het inpakken van de koffers.

Vakantiehuisje Ardennen Luxemburg voor hele gezin

Vakantiehuisjes in Ardennen Luxemburg zijn er dus in overvloed, evenals de activiteiten in de buurt. Ook wanneer u graag aan zee wilt verblijven, op zoek bent naar een zwembad of juist nabij een skigebied uw vakantie wilt vieren, geeft u dit links op de pagina aan. Ook zijn er veel mensen die graag een huisdier mee willen nemen op vakantie. Bij veel van de vakantiewoningen in Ardennen Luxemburg is dit geen probleem, dus is een vakantie met het hele gezin ook echt een vakantie met het héle gezin.

Ardennen, Luxemburg

Charmante oude dorpjes, kastelen, een rijke geschiedenis, een afwisselend landschap en veel sportieve mogelijkheden. Ontdek de Ardennen!

Onze vakantiehuizen in Luxemburg zijn vaak gelegen in de bossen of in kleine Ardense dorpjes. Zo geniet u helemaal van het landschap en de lokale sfeer. In de grootste provincie van België, grenzend aan het Groothertogdom Luxemburg en Frankrijk, laat de natuur zich van zijn best kant zien. In een typisch landschap dat zich laat omschrijven als woest en ongerept, met dichtbegroeide bossen, rotsen, mysterieuze spelonken en valleien en uitgestrekte plateaus. Een landschap dat uitnodigt om verkent te worden!

Ga op pad en ontdek mooie authentieke dorpjes en interessante plaatsen als Bouillon (burcht), La Roche (kasteel), Bastogne (Ardens offensief), Saint-Hubert (o.a. de basiliek) of Arlon (Romeinse overblijfselen). Ook voor de kinderen is er genoeg te beleven: de Grotten van Hotton, Houtopia Kinderwereld, Parc Chlorophylle, het Labyrint in Durbuy, een tochtje met de stoomtreintische treintje, of het Euro Space Center, waar ze in de huid van een astronaut kunnen kruipen. Wilt u met meerdere gezinnen? Dan is een groepsvakantiehuis een aanrader!

Laat u verleiden tot een ontspannende of sportieve vakantie in de natuur: wandelen, vissen, kajakken, mountainbiken, klimmen, abseilen, speleologie, paardrijden, golfen, langlaufen of misschien wel skiën... Alles is mogelijk! En dat in een prachtige natuur.


Wat u niet mag missen

- Euro Space Center
- Kanovaren op de SEMOIS of OURTHE
- Abdij van Orval
- De plaatsen Bastogne, La Roche en Saint-Hubert
- De dorpen Nobressart en Torgny
- Arlon, met de romeinse overblijfselen
- Het boekenstadje Redu
- De stadjes Florenville, Durbuy en La Roche
- Bouillon met de burcht
- Uitzichtspunt Tombeau du Géant
- Indrukwekkende wandel- of mountainbike tochten door de mooi natuur

Vakantiehuis Ardennen Luxemburg

Bestemmingen in Ardennen Luxemburg