Vakantiehuizen in Ardennen Namen

Wie droomt er nu niet van een prachtige vakantie in een bijzonder gebied? Zoek niet verder! U hoeft niet de hele wereld rond te reizen voor de mooiste plekjes, ook Nederland en België lenen zich uitstekend voor een actieve, luie of cultuurrijke vakantie. Huurt u bijvoorbeeld één van de vele vakantiehuizen in Ardennen Namen, dan heeft u mogelijkheden te over! In deze provincie vindt u natuurlijk niet alleen de Belgische Ardennen, ook kunt u hier terecht voor diverse sportieve activiteiten en deelt u uw vakantie dus in zoals u dat zelf wilt.

Vakantiehuis Ardennen Namen voor veelzijdige vakantie

Betrekt u een vakantiehuis in Ardennen Namen, dan weet u zeker dat u een heerlijke vakantie tegemoet gaat. Bij Vakantiehuisverhuur is het aanbod ruim, u vindt dus altijd wat u zoekt. Geef links op de pagina aan waar u naar zoekt: met hoeveel personen wilt u op vakantie, hoeveel slaapkamers wilt u, gaat er een huisdier mee? Ook kunt u voorkeuren opgeven over de omgeving: welke activiteiten moeten er in de buurt te doen zijn? Denk hierbij bijvoorbeeld aan een tennisbaan, of een zwembad. Omdat u op de pagina ook uw vakantiedata en maximale budget aangeeft, hoeft u niet alle zoekresultaten nog door voor uw ideale vakantiehuis. Een vakantiehuisje in Ardennen Namen is dus zo geregeld.

Boek vakantiehuisje Ardennen Namen bij Vakantiehuisverhuur

Bij Vakantiehuisverhuur vindt u natuurlijk niet alleen prachtige vakantiewoningen in Ardennen Namen, u huurt bij ons ook in vele andere landen een bijzonder vakantiehuis. Voor ieder gezin, klein of groot, zijn vakantiewoningen te vinden. Komt u er niet uit tijdens het boeken, of heeft u vragen over een bepaalde vakantie? Op de contactpagina vindt u onze gegevens. Onze medewerkers staan klaar om uw vragen te beantwoorden of advies te geven.

Ardennen, Namen

Ontdek deze afwisselende regio: een bont palet van bossen, weilanden, valleien, kleine meren, en kabbelende riviertjes. Door haar rijkdom aan natuurschoon en cultureel erfgoed uitermate geschikt voor zowel natuur- als cultuurliefhebbers.

Urenlange wandelingen en mountainbiketochten kunnen deel uit maken van uw vakantie, evenals kanotochten op de Lesse. Of beleef het Carnaval van Binche. Mooie oude dorpjes, karakteristieke boerderijen, sprookjesachtige kastelen en abdijen, of een bezoekje aan de grotten van Han, maken uw vakantie hier compleet!


Wat u niet mag missen

- Het dorpje Celles,één van de'Mooiste dorpen van Wallonië'. Bezoek hier ook het Kasteel van Vêves, een indrukwekkend bastion.
- De citadel van Namen, deze burcht is bereikbaar via een kabelbaan of via een slingerende weg met tal van haarspeldbochten (de zogenaamde"Route Merveilleuse"). Vanuit de citadel heeft de bezoeker een prachtig uitzicht op de stad en de Maas- en Sambervallei.
- Wandel -en fietstochten, deze prachtige omgeving biedt rust en is ideaal voor de natuurliefhebber.
- De rivier de LESSE stroomt dwars door deze regio en wordt vaak gebruikt voor kajaktochten.
- De grot La Merveilleuse (Dinant).
- Het Domein van de Grotten van Han, met de grotten en het safaripark.
- De klassieke tuinen van Annevoie.
- Abdijen als de Abdij van Maredsous, de Abdij van Maredret en de Abdij van Leffe.
- Het kasteel van Lavaux-Sainte-Anne.
- Een tochtje met de railbike, van Falaën naar Maredsous.
- De ruïnes van Montaigle (Falaën).

Vakantiehuis Ardennen Namen

Bestemmingen in Ardennen Namen