Vakantiehuizen in Brabant

Vakantiehuisje Brabant
gemakkelijk en snel geboekt

betaalbare
vakantiehuizen
duizenden
beoordelingen
diverse
landen

Uw vakantiehuis in Brabant

De voormalige Belgische provincie Brabant is in 1995 opgesplitst in Vlaams-Brabant, Waals-Brabant en het Brussels Hoofdstedelijk Gewest. Vlaams-Brabant ligt in het midden van België met als hoofdstad Leuven. In de provincie wordt Nederlands gesproken met Brabants als dialect. Ten zuiden van Vlaams-Brabant ligt Waals-Brabant, waar Frans de voertaal is.

Vooral mensen die tijdens hun vakantie een stukje historie willen meepikken, kunnen hier terecht. In dit gedeelte van Brabant ligt namelijk Waterloo, waar Napoleon Bonaparte in 1815 werd verslagen. Voor toeristen zijn er verschillende vakantieparken die vakantiehuisjes te huur aanbieden. Ook zijn er losse bungalows en chalets beschikbaar, evenals groepsaccommodaties voor grotere gezelschappen.

Vakantiehuisjes zijn er in alle soorten en maten, dus u vindt ongetwijfeld wat u zoekt. Ook wat betreft de locatie van het vakantiehuisje zijn er talloze mogelijkheden. Of u nu midden in de bewoonde wereld wilt bivakkeren of juist heerlijk rustig op het platteland. Zoveel mensen, zoveel vakantiehuisjes. En ze zijn allemaal online te huren en reserveren via Vakantiehuisverhuur.nl!