Vakantiehuizen Diksmuide

Filter uw resultatenFILTER
6 vakantiehuizen
Sortering:
Vakantiehuizen Diksmuide EUR-BE-0000-57

Villa Diksmuide

Gelegen tussen de landerijen vindt u deze ruime villa in Diksmuide. De perfecte uitvalsbasis voor uw vakantie! Met een ruime keuken van alle gemakken voorzien en een ruime tuin vermaakt u zich prima. De kinderen kunnen ravotten op het gras terwijl u op het terras de voorbereidingen treft voor een heerlijke BBQ.
8
2
4
8,8
MEER INFO
Vakantiehuizen Diksmuide EUR-BE-0010-41

Vakantiehuis Diksmuide

Dit moderne vakantiehuis in West-Vlaanderen is voorzien van een heerlijk terras. Er zijn 5 slaapkamers waar in totaal 12 gasten in kunnen verblijven en deze optie is ideaal voor familievakanties. Begin de dag met een gezonde ochtendwandeling door de prachtige omgeving.
12
2
5
9,4
MEER INFO
Vakantiehuizen Diksmuide EUR-BE-0012-32

Vakantiehuis Diksmuide

Deze luxueuze groepswoning in Diksmuide beschikt over een bar en een heerlijke grote tuin. Er zijn 4 slaapkamers die 8 personen kunnen accommoderen in totaal. Dit is ideaal voor grote gezinnen. Begin de dag met een ontbijtje in de supermarkt die 2 km verderop ligt in Sint Jacobskapelle.
8
2
4
9,9
MEER INFO
Vakantiehuizen Diksmuide EUR-BE-1048-01

Landhuis Kaaskerke Diksmuide

Dit schitterende landhuis ligt dicht bij de kust, op slechts 3 kilometer afstand van het centrum van Diksmuide. Het woongedeelte in dit landhuis biedt een prachtig uitzicht. De open haard in de dinerruimte zorgt voor een behaaglijke sfeer op koudere dagen.
24
2
9
9,0
MEER INFO
Vakantiehuizen Diksmuide EUR-BE-8650-01

Boot Merkem

In het kanaal Ieper - Ijzer aan de kade van de Drie Grachten gelegen, vindt u dit verbouwde vrachtschip uit 1929. Een sfeervolle woonboot met 6 slaapkamers met alle comfort aan boord. Ideaal voor een bijzondere vakantie met vrienden of familie. U kunt er tevens een schipper bijhuren zodat u van anker kunt gaan in Lo, Veurne, Nieuwpoort, Diksmuide en Ieper.
15
2
6
8,1
MEER INFO
Vakantiehuizen Diksmuide EUR-BE-8650-02

Boot Merkem

In het kanaal Ieper - Ijzer aan de kade van de Drie Grachten gelegen, met een uitzicht over de laaggelegen broeklanden van Merkem en Noordschote, ligt dit tot woonboot verbouwde vrachtschip uit 1929. De woonboot heeft 4 slaapkamers en is ideaal voor een familievakantie of een bijzondere ervaring met uw vriendengroep.
9
1
4
8,0
MEER INFO