Vakantiehuizen Eeklo

Filter uw resultatenFILTER
4 vakantiehuizen
Sortering:
Vakantiehuizen Eeklo EUR-BE-9982-01

Landhuis Sint-Laureins

Temidden van alle kreken ligt dit schitterende landhuis met zeer smaakvolle inrichting. Op koude dagen kun je hier heerlijk van een diner genieten bij de open haard. In de knusse zitkamer lees je onder een heerlijke plaid een goed boek terwijl je de open haard hoort knisperen.
6
1
3
9,6
MEER INFO
Vakantiehuizen Eeklo EUR-BE-9990-02

Appartement Maldegem

Vakantiewoning 't Moerhuisje is een smaakvol, modern ingericht appartement op de eerste verdieping van een vroegere hoeve. De woning bevindt zich in het landelijke Moerhuize. Geniet van het terras dat een wijds uitzicht heeft over de weide rondom het huis waar de paarden en schapen grazen.
5
1
2
9,2
MEER INFO
Vakantiehuizen Eeklo EUR-BE-9990-06

Vakantiehuis Maldegem

Deze smaakvol ingerichte vakantiewoning met fijne tuin en terras staat in de leuke plaats Maldegem. Het huis heeft een modern landelijke inrichting en biedt een heerlijk terras om buiten te zitten. Vanuit de woning kun je prachtige wandelingen en fietstochten te maken.
5
1
2
8,7
MEER INFO
Vakantiehuizen Eeklo EUR-BE-9990-07

Vakantiehuis Maldegem

Deze smaakvol ingerichte vakantiewoning met fijne tuin en terras staat in de leuke plaats Maldegem. Met 5 slaapkamers is het huis ideaal voor een gezelschap met kinderen. Het huis heeft een modern landelijke inrichting en biedt een heerlijk terras om buiten te zitten.
10
1
5
9,1
MEER INFO