Vakantiehuizen Hasselt

Filter uw resultatenFILTER
6 vakantiehuizen
Sortering:
Vakantiehuizen Hasselt EUR-BE-1032-02

Vakantiehuis Beringen

Dit charmante vakantiehuis ligt in Beringen in België. Er zijn 5 slaapkamers waar in totaal 12 personen kunnen overnachten, ideaal voor een familievakantie. Daarnaast mag u maximaal 2 huisdieren meenemen. Het huis beschikt over een zonnebank. In de omgeving is genoeg te doen.
12
1
2
5
7,8
MEER INFO
Vakantiehuizen Hasselt EUR-BE-0008-72

Vakantiehuis Gingelom

Deze boerderij is geschikt voor 6 personen. De 3 slaapkamers hebben ieder een wastafel of een eigen badkamer. U heeft een mooi uitzicht op de tuin en de Haspengouwse velden. Via de balkontrap komt u uit op uw privéterras, waar u kunt genieten van de jacuzzi of een gezellige barbecue.
6
1
2
3
8,4
MEER INFO
Vakantiehuizen Hasselt EUR-BE-3890-02

Vakantiehuis Gingelom

Deze voormalig vakantieboerderij is gelegen in Gingelom beschikt over 3 slaapkamers. De woning is zeer kindvriendelijk en daarom geschikt voor gezinnen. Vanaf het privéterras kunt u genieten van het mooie uitzicht. Kenmerkend voor Gingelom zijn de de Galo-Romeinse grafheuvels gepaard met mooie natuur, authentieke monumenten, kerkjes, kappeletjes en rust.
6
1
2
3
MEER INFO
Vakantiehuizen Hasselt EUR-BE-3660-04

Chalet Opglabbeek

Midden in de bossen op een groot privéterrein in het plaatsje Opglabbeek staat dit prachtige, knusse chalet. Dit vakantiehuisje wordt omringd door de natuur. Er is geen aparte slaapkamer, maar de bedstee in de woonkamer maakt de woning ideaal voor een koppel.
2
2
9,1
MEER INFO
Vakantiehuizen Hasselt EUR-BE-3800-02

Vakantiehuis Sint - Truiden

Dit prachtige, voormalige klooster van de Karmelieten is compleet gerenoveerd en omgetoverd tot vakantieverblijf voor grote groepen. Er zijn maar liefst 11 slaapkamers en de woning is huisdiervriendelijk. Zepperen ligt in de deelgemeente St. Truiden, de hoofdstad van Haspengouw.
28
1
1
11
8,0
MEER INFO
Vakantiehuizen Hasselt EUR-BE-3980-02

Vakantiehuis Tessenderlo

Dit knusse en gezellige vakantiehuisje voor ligt in Engsbergen in de Limburgse Kempen. Met 2 slaapkamers is de woning ideaal voor een gezin. De woning ligt aan de rand van stilte- en natuurgebied Gerhagen. Het stiltegebied Gerhagen strekt zich uit over 3 provincies (Limburg, Antwerpen en Vlaams Brabant) en 3 gemeenten (Tessenderlo, Laakdal en Averbode).
6
2
8,0
MEER INFO