Vakantiehuizen in Limburg

Of u nu op zoek bent naar schitterende stadsgezichten, bruisende culturele activiteiten of historische diepgang, in Limburg vindt u het allemaal. Daarvoor heeft u echter wel de tijd nodig, want in één dag lukt het uiteraard niet om alles te beleven wat Limburg u te bieden heeft. Actieve vakantiegangers kunnen zich uitleven door te gaan winkelen en het nachtleven in te duiken, maar u kunt er natuurlijk ook voor kiezen om uw vakantie wat rustiger door te brengen door bijvoorbeeld diverse musea aan te doen. Vanuit uw vakantiehuisje in Limburg is dat prima te organiseren. Zo lang u maar zorgt dat u niet teveel doet…het is tenslotte vakantie!

Vakantiehuisjes zijn er in alle soorten en maten, dus u vindt ongetwijfeld wat u zoekt. Ook wat betreft de locatie van het vakantiehuisje zijn er talloze mogelijkheden. Of u nu midden in de bewoonde wereld wilt bivakkeren of juist heerlijk rustig op het platteland. Zoveel mensen, zoveel vakantiehuisjes. En ze zijn allemaal online te huren en reserveren via Vakantiehuisverhuur.nl!

Limburg

De Belgische provincie Limburg kent een uniek fietsroutenetwerk langs mooie plekjes, met veel groen. Boomgaarden, weilanden, bossen en heidelandschappen wisselen elkaar af.

De streek Haspengouw is de bloesemstreek, waar in de lente de bekende Bloesemfeesten worden gehouden. Geniet hier van het glooiende platteland, met akkers en boomgaarden.

Watersporters komen aan hun trekken in Maasland: hier kunt u zeilen, windsurfen, kajakken en waterskiën. En ook wandelen kunt u perfect in deze regio. Een regio om te ontdekken dus!

Tussen Maastricht en Luik in gelegen bevindt zich de Voerstreek, een uniek stukje Vlaanderen. Deze streek bestaat uit zes schilderachtige dorpjes: Moelingen,'s-Gravenvoeren, Sint-Martens-Voeren, Sint-Pieters-Voeren, Teuven en Remersdaal. Het landschap is golvend, met uitgestrekte bossen, weilanden, riviertjes, typische vakwerkhuizen en hier en daar een kasteel of hoeve. Deze streek is een paradijs voor wandelaars en fietsers, u geniet hier van rust&natuur. Probeer tijdens een tochtje ook eenséén van de unieke streekproducten zoals ambachtelijk bereide appel- en perenstroop, sleedoornjenever, Rick’s kersenbier, wijn, Herfse kaas en koningskoek. Wilt u even naar een stad, dan maakt u een uitstapje naar Luik, Maastricht of Aken.


Wat u niet mag missen

- Japanse Tuin te Hasselt.
- Provinciaal Domein Bokrijk, het grootste openluchtmuseum van Vlaanderen.
- Europlanetarium te Genk.
- Mergelgrotten van Kanne in Riemst.
- Wandelen of fietsen in de Voerstreek.

Vakantiehuis Limburg

Direct naar alle vakantiehuizen in Limburg