Vakantiehuizen Moeskroen

Filter uw resultatenFILTER
6 vakantiehuizen
Sortering:
Vakantiehuizen Moeskroen EUR-BE-7782-04

Vakantiehuis Le Bizet

Dit vakantiehuis heeft 3 slaapkamers en is geschikt voor 8 personen, ideaal voor 1 of 2 gezinnen. Deze mooie gîte is omgeven door de prachtige natuur van de Leiestreek en ligt dicht bij de Franse grens. In de directe omgeving kunt u naar hartenlust wandelen en fietsen.
8
1
3
9,1
MEER INFO
Vakantiehuizen Moeskroen EUR-BE-7782-05

Vakantiehuis Le Bizet

Dit grote vakantiehuis in Westhoek is voorzien van een zonnig binnenplein en een prachtig uitzicht op de weidse natuur. Er zijn 4 slaapkamers waar in totaal 10 gasten in kunnen verblijven. Dit is een geschikte optie voor familievakanties. Deze accommodatie ligt tegen de Frans-Belgische grens aan.
10
1
4
9,3
MEER INFO
Vakantiehuizen Moeskroen EUR-BE-7782-06

Vakantiehuis Le Bizet

Dit vakantiehuis heeft 1 slaapkamer en is geschikt voor 4 personen, ideaal voor een gezin. Gelegen in Le Bizet. Gelegen in een mooie en rustige omgeving nabij de oevers van de Leie. U kunt een bezoek brengen aan Ieper, Lille, Duinkerken en de kust.
4
1
1
9,3
MEER INFO
Vakantiehuizen Moeskroen EUR-BE-7783-01

Vakantiehuis Le Bizet

Deze vakantiewoning bevindt zich in de driehoek gevormd door de steden Armentière, Rijsel en Ieper. In 1920 begonnen de grootouders van de huidige eigenaar de boerderij te exploiteren. Sindsdien is deze in de familie gebleven. De huidige eigenaren wilden deze mooie, eigentijdse boerderij nieuw leven inbrengen via een vakantiehuis.
8
1
1
2
8,7
MEER INFO
Vakantiehuizen Moeskroen EUR-BE-7783-03

Vakantiehuis Le Bizet

Het vakantiehuis is gelegen in de driehoek gevormd door de steden Armentiers, Rijsel en Ieper. Alles is smaakvol ingericht en is door de eigenaars gekozen. Een tuin met een terras en een kleine vijver zal uw avonden te maken. Comfort en gastvrijheid maken uw verblijf uniek te maken.
8
1
1
3
8,3
MEER INFO
Vakantiehuizen Moeskroen EUR-BE-7782-01

Boerderij Ploegsteert

Deze comfortabele boerderij in Komen-Waasten is voorzien van een privétuin en een barbecue. Er zijn 4 slaapkamers waar in totaal 10 personen in kunnen verblijven. Dit is een geschikte optie voor grotere gezinnen of familievakanties. In de ochtend kunt u een heerlijk gezonde wandeling maken in het bos op 100 m afstand om de dag goed te beginnen.
10
1
4
9,0
MEER INFO