Vakantiehuizen in Oost Vlaanderen

Veel mensen zijn bij het boeken naar hun vakantie op zoek naar een combinatie van niet ver hoeven reizen en tóch het vakantiegevoel beleven. Een ideale bestemming daarvoor is Belgïe, met name Oost Vlaanderen. Deze provincie hoort bij het Vlaams Gewest en grenst onder andere aan het Nederlandse Zeeland, de provincie Antwerpen en het Waalse Henegouwen. Bezoekjes aan Zeeland, Antwerpen of de Ardennen kunnen uw vakantie meer laten bieden dan u zelf had verwacht! Vakantehuizen in Oost Vlaanderen vindt u in overvloed bij Vakantiehuisverhuur.nl.

Trakteer uzelf op vakantiehuis Oost Vlaanderen

Een vakantiehuis in Oost Vlaanderen is er voor verschillende gezelschappen. Zo hebben we huisjes voor twee personen, maar is het ook prima mogelijk om een huisje te huren voor vier, zes of acht personen. In het overzicht staat gelijk hoeveel personen er in het huisje kunnen, hoeveel slaapkamers de woning heeft en of er een huisdier mee mag. Zo ziet u in één oogopslag of dit huisje wel of niet geschikt is voor u en uw gezin/vakantiegezelschap. Klikt u verder op een vakantiehuisje in Oost Vlaanderen, dan krijgt u een uitgebreide omschrijving van zowel het huis als de omgeving te zien. Ook tonen wij u gelijk de kalender waarop u de beschikbare data inziet.

Bijzondere vakantieverblijven

Er zijn opties genoeg wanneer u een vakantiewoning in Oost Vlaanderen zoekt. Verblijf bijvoorbeeld in een gerestaureerde windmolen uit 1816, of een voormalig koetshuis. Gun uzelf een bijzondere vakantie in een unieke vakantiewoning. Geef op deze pagina uw voorkeuren aan en maak een keuze uit de zoekresultaten. Wilt u bijvoorbeeld een zwembad in de buurt, of een huisje met een afwasmachine? Wij maken uw vakantie graag zo relaxed mogelijk, zodat u daarna compleet opgeladen weer naar uw dagelijkse leven terugkeert. Voor een ideale vakantie boekt u bij Vakantiehuisverhuur.nl!

Oost-Vlaanderen

In Oost-Vlaanderen kunnen cultuurliefhebbers zich tegoed doen aan indrukwekkende kastelen, eeuwenoude hoeves, kerkjes, schilderachtige dorpjes en kunststeden. Vergeet niet een bezoek te brengen aan Gent! Natuurliefhebbers kunnen tot rust komen in het afwisselende landschap: heuvelachtig, bossen, heidevelden, akkers en rivieren.

Gent, de hoofdstad van Oost-Vlaanderen, is een bezoek meer dan waard! Deze gezellige, culturele stad met historische stadskern kent een divers aanbod van evenementen, musea en bezienswaardigheden. Denk dan aan de Sint-Baafskathedraal (met het beroemde schilderij‘De Aanbidding van het Lams God’), de Sint-Niklaaskerk, het Belfort en het Gravensteen. De Middeleeuwen zijn nog terug te zien in veel oude gevels, bijvoorbeeld van de prachtige gildenhuizen aan de Gras- en Korenlei. Vanuit hier vertrekken er ook rondvaarten over de Gentse binnenwateren. Natuurlijk kan er in Gent ook geshopt worden en zijn er restaurantjes in overvloed. ’s Avonds is het Patershol gezellig. Loop hier door de smalle straatjes op zoek naar een leuk restaurantje.


Wat u niet mag missen

- Gent, deze middeleeuwse stad is zeker het bezoeken waard, hier vindt u vele historisch gebouwen.
- Tuinen van Adegem.
- Poeke Kasteel.
- Het kasteel van Ooidonk, aan de oevers van de Leie
- Het historische stadje Oudenaarde, met haar monumentale gebouwen, zoals het stadhuis met zijn Lakenhalle en de Abdij Maagdendale. De stad is ook bekend om zijn wandtapijten.
- Het stadje Ronse, met de Romeinse St-Hermescrypte. Deze crypte met 32 zuilen, onder de St-Hermeskerk, is een bedevaartsoord geworden.
- Maak ook eens een tochtje met de stoomtrein, tussen Maldegem en Eeklo.

Vakantiehuis Oost Vlaanderen