Vakantiehuizen Oudenaarde

Filter uw resultatenFILTER
11 vakantiehuizen
Sortering:
Vakantiehuizen Oudenaarde EUR-BE-0001-59

Vakantiehuis Zwalm

Dit vrijstaande vakantiehuis in Zwalm heeft 3 slaapkamers en is geschikt voor een gezin. Midden in het hart van de Vlaamse Ardennen vindt u deze accommodatie. De ruime binnentuin biedt veel privacy tijdens het verblijf. Geniet van de zomer en vier hier uw vakantie met een gezellige barbecue.
6
3
8,6
MEER INFO
Vakantiehuizen Oudenaarde EUR-BE-0006-52

Villa Ronse

Deze luxueuze vakantievilla bevindt zich in de groene heuvels van de Vlaamse Ardennen. De woning heeft 10 slaapkamers en leent zich perfect voor grote gezelschappen. U mag tegen betaling 2 huisdieren meenemen. Het privézwembad en de Finse saune bieden volop ontspanning.
24
1
2
10
8,0
MEER INFO
Vakantiehuizen Oudenaarde EUR-BE-0014-34

Landhuis Kluisbergen

Dit moderne landhuis ligt in Kluisbergen, in België. Er zijn 14 slaapkamers waar in totaal 30 mensen kunnen overnachten. Het is de perfecte accommodatie voor een vakantie met de hele familie. Rondom het huis ligt een grote tuin waar de kinderen kunnen spelen terwijl u van de zon geniet.
30
1
14
9,6
MEER INFO
Vakantiehuizen Oudenaarde EUR-BE-9600-03

Vakantiehuis Ronse

Dit kleine, knusse huisje is gelegen op een groot landgoed en diende vroeger als kruidenierszaakje. In het romantische huisje vindt u allerlei authentieke elementen terug, zoals een ligbad op pootjes en de houten vloeren, die ervoor zorgen dat u de historie van deze woning keer op keer herbeleeft.
6
1
2
8,0
MEER INFO
Vakantiehuizen Oudenaarde EUR-BE-9600-04

Vakantiehuis Ronse

Dit geweldige landgoed met prachtige parktuin en historische villa is gelegen in een heuvelachtig gebied in het Belgische stadje Ronse. Het landgoed bestaat uit een grote villa voor 24 personen en een kleiner verblijf waar nog eens 6 personen kunnen slapen.
30
1
2
12
7,7
MEER INFO
Vakantiehuizen Oudenaarde EUR-BE-9660-01

Boerderij Michelbeke - Brakel

Deze ruime vierskantshoeve ligt werkelijk prachtig in het glooiende landschap van de Vlaamse Ardennen. De hoeve biedt onder meer een haard, biljart, tafelvoetbal en een schitterend uitzicht. De voormalige stallen zijn nog aanwezig en zijn toegankelijk voor de gasten.
7
1
2
3
9,1
MEER INFO
Vakantiehuizen Oudenaarde EUR-BE-9660-02

Landhuis Brakel

Dit prachtige, luxe landhuis ligt in Brakel, midden in de natuur van de Vlaamse Ardennen. Het landhuis beschikt over 8 slaapkamers en is ideaal voor grote families. In de omgeving vindt u talloze grote en kleinere natuurgebieden. U kunt de bekende "Ronde van Vlaanderen" fietsen of een bezoekje brengen aan Gent, Oudenaarde of Geraardsbergen.
23
2
8
8,3
MEER INFO
Vakantiehuizen Oudenaarde EUR-BE-9667-05

Vakantiehuis Sint Kornelis Horebeke

De Reus van Horebeke is een gerestaureerde windmolen uit 1816. De inrichting is sober en rustig, maar met alle moderne voorzieningen en een goed uitgeruste keuken. Er zijn 2 slaapkamers voor 5 personen. Gezinnen zullen hier een heerlijke tijd beleven!
5
1
2
2
8,8
MEER INFO
Vakantiehuizen Oudenaarde EUR-BE-9688-01

Vakantiehuis Maarkedal

Dit vrijstaande vakantiehuis in België beschikt over een prachtige landelijke omgeving en een heerlijke sauna. Er zijn 11 slaapkamers die gezamenlijk 24 gasten kunnen accommoderen. Dit is een goede optie voor families. Begin de dag met een gezonde wandeling door het bos dat op 2 km van de accommodatie te vinden is.
24
3
11
MEER INFO
Vakantiehuizen Oudenaarde EUR-BE-9750-01

Vakantiehuis Zingem

In de Vlaamse Ardennen, aan de rand van het dorpje Zingem, vind je dit sfeervolle geschakelde vakantiehuis met een prachtige tuin. De eigenaar woont in het naastgelegen gedeelte. Je hebt de beschikking over een hal, woonkamer, open keuken, slaapkamer, badkamer en berging.
2
1
9,1
MEER INFO
Vakantiehuizen Oudenaarde EUR-BE-9750-03

Villa Zingem

Dit landhuis bevindt zich midden in het groen. Dankzij de grote woonruimten en 4 slaapkamers geniet u met een groot gezelschap van een rustig verblijf. De accommodatie is kindvriendelijk. Het landhuis is gelegen in het hart van de Vlaamse Ardennen en heeft veel moois te bieden.
12
1
3
4
8,6
MEER INFO