Vakantiehuizen Tongeren

Filter uw resultatenFILTER
9 vakantiehuizen
Sortering:
Vakantiehuizen Tongeren EUR-BE-0007-73

Vakantiehuis Mettekoven

Deze luxe, vrijstaande villa staat in het hart van het Belgische Limburg tussen de weiden en bloemenvelden. Met 5 ruime slaapkamers is er genoeg ruimte voor een familie of vriendengroep. Ter plaatse kan er zowel ontbijt, lunch als diner-catering verzorgd worden.
10
1
5
9,1
MEER INFO
Vakantiehuizen Tongeren EUR-BE-0570-01

Vakantiehuis Voeren

Deze ruime groepswoning bevindt zich in een voormalig hotel en is daarom perfect voor grote gezelschappen met kinderen. De 8 slaapkamers bieden voldoende ruimte voor iedereen. De bar en speelruimte biedt boordevol vermaak voor jong en oud. Dankzij de centrale ligging zijn steden als Maastricht, Aken, en Luik goed te bereiken.
20
1
8
9,1
MEER INFO
Vakantiehuizen Tongeren EUR-BE-0570-02

Vakantiehuis Voeren

Dit is een voormalig hotel met een ideale centrale ligging tussen Maastricht (NL), Aken (DE) en Luik (BE). Alle 4 slaapkamers in dit huis zijn voorzien van hoge ramen en een en suite-badkamer. De woning is geschikt voor 12 personen. Kenmerkend voor de streek zijn de verspreide kerkdorpjes en het glooiende heuvellandschap met weilanden, meidoornhagen en fruitbomen.
12
1
4
8,8
MEER INFO
Vakantiehuizen Tongeren EUR-BE-3790-05

Vakantiehuis Sint-Martens-Voeren

Deze charmante cottage ligt in het centrum van het dorp Sint-Martens-Voeren. De woning heeft 4 slaapkamers en is perfect voor 2 gezinnen of een grote familie. Geniet tijdens de mooie dagen in de tuin en tijdens de koude winterdagen van de open haard, die de sfeer compleet maakt.
8
1
2
4
8,9
MEER INFO
Vakantiehuizen Tongeren EUR-BE-3790-19

Vakantiehuis Voeren

Deze bijzondere, monumentale woning in Voeren stamt al uit 1734 en heeft sindsdien vele functies gehad. Het was een opslagplaats en een limonadefabriek en er hebben zelfs tijdelijk dames van plezier gewerkt! De woning beschikt over 2 slaapkamers en is ideaal voor een gezin.
4
1
2
8,8
MEER INFO
Vakantiehuizen Tongeren EUR-BE-3793-11

Vakantiehuis Teuven

In dit groepshuis in Teuven kunt u terecht voor een verblijf met familie of vrienden. Dit huis is het voormalige hoofdgebouw van de boerderij en is verbouwd tot een ruime vakantiewoning met 6 slaapkamers. De Nederlandse grens ligt vlakbij. In 20 minuten wandelt u door de landelijke omgeving naar de grens.
19
1
2
6
7,8
MEER INFO
Vakantiehuizen Tongeren EUR-BE-3793-12

Vakantiehuis Teuven

In deze groepscottage kunt u terecht voor een verblijf met familie of vrienden. De cottage bevindt zich op het landgoed van een boerderij en beschikt over 9 slaapkamers. De Nederlandse grens ligt vlakbij. In 20 minuten wandelt u door de landelijke omgeving naar de grens.
24
1
2
9
8,3
MEER INFO
Vakantiehuizen Tongeren EUR-BE-3840-02

Vakantiehuis Haren-Borgloon

Deze gezellige vakantiewoning is een volledig gerenoveerde vierkanthoeve uit 1925 en bevindt zich in Haren. Met 4 slaapkamers is de woning ideaal voor een groot gezelschap, zoals een familie of vriendengroep. De vakantiewoning is gelegen op het knooppunt van tal van prachtige wandel- en fietsroutes.
10
1
4
9,2
MEER INFO
Vakantiehuizen Tongeren EUR-BE-3870-01

Villa Heers

Deze prachtige en ruime vakantievilla bevindt zich in de schilderachtige fruitstreek Haspengouw. Met 4 slaapkamers is de woning ideaal voor een familievakantie. Het huis is sfeervol ingericht en beschikt over een ruime tuin met speeltoestellen. Haspengouw biedt eindeloze fiets- en wandeltochten door uitgestrekte velden en boomgaarden.
8
1
3
8,7
MEER INFO