parrot

Vakantiehuis Baden-Württemberg gemakkelijk en snel geboekt

In het zuidwesten van Duitsland bevindt zich de deelstaat Baden-Württemberg met ruim 10 miljoen inwoners en Stuttgart als hoofdstad. Dat het een populaire vakantiebestemming is, blijkt wel uit de 40 miljoen overnachtingen die er jaarlijks worden geboekt in vakantiehuisjes, bungalows, chalets en hotels.

Het schitterende landschap en de historische en culturele diversiteit zijn de belangrijkste redenen voor deze populariteit. Het Zwarte Woud en de verschillende kuuroorden doen het eveneens goed. In Stuttgart is bovendien veel cultureel vermaak te vinden: ballet, opera en galerieën. Ook kent Baden-Württemberg meer dan duizend musea met voor ieder wat wils. Kortom, u zult zich in het zuiden van Duitsland niet vervelen!

Vakantiehuisjes zijn er in alle soorten en maten, dus u vindt ongetwijfeld wat u zoekt. Ook wat betreft de locatie van het vakantiehuisje zijn er talloze mogelijkheden. Of u nu midden in de bewoonde wereld wilt bivakkeren of juist heerlijk rustig op het platteland. Zoveel mensen, zoveel vakantiehuisjes. En ze zijn allemaal online te huren en reserveren via Vakantiehuisverhuur.nl!

Een greep uit onze vakantiehuizen

Vakantiehuis Waldbrunn EUR-DE-69429-02
1 Altshausen EUR-DE-00041-12
Vakantiehuis Waldbrunn EUR-DE-69429-01

Plaatsen

Aanbiedingen en kortingcodes ontvangen?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang als eerste onze aanbiedingen en kortingcodes direct in je inbox