parrot

Vakantiehuis Beieren gemakkelijk en snel geboekt

In het hart van Duitsland ligt de deelstaat Thüringen, met Erfurt als hoofdstad. Erfurt staat bekend om zijn oude stadscentrum, waarvan de belangrijkste bezienswaardigheden worden gevormd door de romaansgotische dom, de citadel en het marktplein. Ook het stadhuis, dat een gotische stijl heeft, maakt deel uit van de historie van Erfurt.

In heel Thüringen is veel cultuur en architectuur te bewonderen in de vorm van musea, kerken, bruggen en kastelen. De typische Duitse vakantiehuisjes met gekleurde gevels vindt u ook in deze regio veelvuldig terug. Wilt u echt in alle rust kunnen genieten van alles wat Thüringen u te bieden heeft, dan is het aan te raden om een vakantiewoning te huren.

Vakantiehuisjes zijn er in alle soorten en maten, dus u vindt ongetwijfeld wat u zoekt. Ook wat betreft de locatie van het vakantiehuisje zijn er talloze mogelijkheden. Of u nu midden in de bewoonde wereld wilt bivakkeren of juist heerlijk rustig op het platteland. Zoveel mensen, zoveel vakantiehuisjes. En ze zijn allemaal online te huren en reserveren via Vakantiehuisverhuur.nl!

Een greep uit onze vakantiehuizen

Vakantiehuis Weissenburg EUR-DE-91781-02
1 Gleißenberg EUR-DE-93477-09
Vakantiehuis Tännesberg EUR-DE-92723-04
1 Schwarzenbach EUR-DE-93470-01
1 Burggen EUR-DE-86977-02
1 Halblech EUR-DE-87642-01

Plaatsen

Aanbiedingen en kortingcodes ontvangen?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang als eerste onze aanbiedingen en kortingcodes direct in je inbox