Vakantiehuizen in Hessen

Vakantiehuis Hessen
gemakkelijk en snel geboekt

Een greep uit onze vakantiehuizen

0 Altenstädt EUR-DE-34311-01
0 Twistetal-Oberwaroldern EUR-DE-34477-05
1 Twistetal-Oberwaroldern EUR-DE-34477-06
1 Twistetal-Oberwaroldern EUR-DE-34477-07
9 Korbach Eppe EUR-DE-34497-13
0 Waldeck-Netze EUR-DE-34513-08

Uw vakantiehuis in Hessen

Hessen is ontstaan in de 13e eeuw, toen de Duitse streek zich losmaakte van Thüringen. De huidige vorm van Hessen ontstond pas in 1945, toen Hessen-Nassau en Hessen-Darmstadt werden samengevoegd. De grootste steden van de regio zijn Frankfurt am Main, Wiesbaden, Hanau, Darmstadt en Mainz.

De stad Frankfurt is de financiële hoofdstad van Duitsland, omdat zowel de Bundesbank en de Duitse beurs als de Europese centrale bank er gevestigd zijn. Als bruisende en jonge stad heeft Frankfurt echter veel meer te bieden dan dat en datzelfde geldt voor heel Hessen. Een vakantiewoning in dit deel van Duitsland is dan ook een veel gebruikt rustpunt voor zowel Duitsers als buitenlanders.

Vakantiehuisjes zijn er in alle soorten en maten, dus u vindt ongetwijfeld wat u zoekt. Ook wat betreft de locatie van het vakantiehuisje zijn er talloze mogelijkheden. Of u nu midden in de bewoonde wereld wilt bivakkeren of juist heerlijk rustig op het platteland. Zoveel mensen, zoveel vakantiehuisjes. En ze zijn allemaal online te huren en reserveren via Vakantiehuisverhuur.nl!