parrot

Vakantiehuis Sauerland gemakkelijk en snel geboekt

De naam Sauerland wordt zowel gebruikt voor een streek als een gebergte in het midden van Duitsland. Het gebied ligt bijna geheel in het stroomgebied van de Rijn. Vanwege de neerslag ontspringen in Sauerland verschillende rivieren. Deze rivieren worden soms onderbroken door stuwmeren, die niet alleen dienen voor wateropslag, maar ook voor recreatie worden gebruikt. Vandaar dat veel watersporters al jarenlang hun weg naar Sauerland weten te vinden.

Evenals veel wintersporters trouwens, want dankzij het bergachtige gebied kan men er uitstekend skiën, snowboarden en langlaufen. De vele vakantiehuisjes en chalets bieden onderdak aan iedereen die de vakantie wil doorbrengen in het prachtige Sauerland.

Vakantiehuisjes zijn er in alle soorten en maten, dus u vindt ongetwijfeld wat u zoekt. Ook wat betreft de locatie van het vakantiehuisje zijn er talloze mogelijkheden. Of u nu midden in de bewoonde wereld wilt bivakkeren of juist heerlijk rustig op het platteland. Zoveel mensen, zoveel vakantiehuisjes. En ze zijn allemaal online te huren en reserveren via Vakantiehuisverhuur.nl!

Een greep uit onze vakantiehuizen

Vakantiehuis Meschede-Erflinghausen EUR-DE-59872-12
Vakantiehuis Medebach-Wissinghausen EUR-DE-59964-122
1 Willingen EUR-DE-34508-165
Vakantiehuis Schmallenberg-Oberkirchen EUR-DE-57392-69
1 Diemelsee-Stormbruch EUR-DE-34519-12
Vakantiehuis Brilon EUR-DE-59929-47

Plaatsen

Aanbiedingen en kortingcodes ontvangen?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang als eerste onze aanbiedingen en kortingcodes direct in je inbox