Vakantiehuizen Aisne

Filter uw resultatenFILTER
4 vakantiehuizen
Sortering:
Vakantiehuizen Aisne EUR-FR-02260-02

Vakantiehuis Englancourt

Uw vakantiewoning is een groot, gerenoveerd, karaktervol vakantiehuis van 240 m2. De indeling van het vakantiehuis is erg huiselijk en comfortabel. De ruime kamers bieden genoeg ruimte voor een grotere groep. U beschikt over stijlvol meubilair, een mooi uitzicht en een grote, omheinde tuin - gedeeld met de naastgelegen vakantiewoning, met bomen in de buurt van een kasteel.
9
1
1
5
8,2
MEER INFO
Vakantiehuizen Aisne EUR-FR-02260-03

Vakantiehuis Englancourt

La Rabouillère 2 is een typisch Thierache huis. De woning ligt op een heuvel in het glooiend landschap in de buurt van de Oise en de beroemde 'Groene As'. De inrichting van de vakantiewonig is royaal en de authentieke balkenplafonds dragen bij aan de sfeer.
8
1
1
3
7,8
MEER INFO
Vakantiehuizen Aisne EUR-FR-02350-02

Boerderij Boncourt

Het vakantiehuis beschikt over een aantal authentieke aspecten zoals een open haard en een televisie met dvd-speler voor gezellige avonden. In de grote omheinde tuin zit je al in een bos. Je geniet er van de rust of s avonds van de barbecue. Het vakantiehuis is geschikt voor maximaal zeven personen.
7
2
2
9,4
MEER INFO
Vakantiehuizen Aisne EUR-FR-02650-02

Vakantiehuis Moulins (Mézy-Moulins)

In dit sfeervolle 19e-eeuwse vakantiehuis met overdekt terras en paradijselijke tuin in Moulins is het volop genieten. Liefhebber van rozen? Weet dat er meer dan honderd (!) verschillende rozensoorten in de grote tuin te vinden zijn. Ook buitenshuis hoef je het niet ver te zoeken!
4
2
8,3
MEER INFO