Vakantiehuizen Aube

Filter uw resultatenFILTER
4 vakantiehuizen
Sortering:
Vakantiehuizen Aube EUR-FR-00024-09

Kasteel Bar-Sur-Seine

Dit schitterende kasteel in Bar-sur-Seine ligt vlak bij de rivier en is voorzien van een trampoline voor de kinderen. Er zijn 9 slaapkamers waar in totaal 23 personen in kunnen verblijven. Daardoor is deze accommodatie ideaal voor familievakanties. Begin de ochtend met een gezonde wandeling door het centrum dat ongeveer 100 m van de accommodatie vandaan ligt.
23
2
9
9,7
MEER INFO
Vakantiehuizen Aube EUR-FR-10140-07

Vakantiehuis Argançon

Dit tot in de puntjes verzorgde, luxe gîte in het dorpje Argançon, op 47 km ten oosten van Troyes. Het huis is voorzien van alle comfort, terwijl de authenticiteit van de gîte bewaard is gebleven; de fraaie stenen muren getuigen hiervan, alsook de originele tegelvloer en de antieke broodoven in de keuken.
9
2
4
8,9
MEER INFO
Vakantiehuizen Aube EUR-FR-10200-01

Vakantiehuis Bligny

Deze romantische gîte ligt in het relatief rustige, typisch Franse dorpje Bligny, 60 km ten oosten van Troyes. De charmante gîte ligt aan een rustig straatje waar bijna geen verkeer doorrijdt. U verblijft hier in een gezellig, romantisch en uitstekend verzorgd interieur met houten balken en sfeervolle decoraties.
6
1
1
3
8,4
MEER INFO
Vakantiehuizen Aube EUR-FR-10280-01

Vakantiehuis Rilly-Sainte-Syre

Dit prachtige vakantiehuis met authentiek karakter heeft een verwarmd zwembad en is gelegen in de mooie Champagnestreek. Geniet van het goede leven in dit vakantiehuis, waar u volledig kunt ontspannen. Neem en duik en kom tot rust in het unieke zwembad met Romeins uiterlijk.
8
1
2
4
6,5
MEER INFO