parrot

Vakantiehuis Auvergne Rhône Alpes gemakkelijk en snel geboekt

Denkt u aan de Alpen, dan denkt u aan ondergesneeuwde bergtoppen (als u graag op de ski’s staat), de Tour de France (als u van wielrennen houdt) en natuurlijk de Mont Blanc (als u gek bent op bergen en het beklimmen daarvan). De Alpen in Frankrijk lenen zich door hun wilde rivieren echter ook uitstekend voor ruige sporten als raften en kajakken. Deze rivieren zijn ontstaan uit het smeltwater van de Alpen.

In de zomer zijn de Alpen vooral populair bij wandelaars en natuurliefhebbers die een vakantiehuisje huren in een van de bungalowparken. Tijdens de winterperiode worden de vele chalets weer bevolkt door fanatieke skiërs.

Vakantiehuisjes zijn er in alle soorten en maten, dus u vindt ongetwijfeld wat u zoekt. Ook wat betreft de locatie van het vakantiehuisje zijn er talloze mogelijkheden. Of u nu midden in de bewoonde wereld wilt bivakkeren of juist heerlijk rustig op het platteland. Zoveel mensen, zoveel vakantiehuisjes. En ze zijn allemaal online te huren en reserveren via Vakantiehuisverhuur.nl!

Een greep uit onze vakantiehuizen

1 SAINT CHAMOND EUR-FR-42400-02
16 Grospierres EUR-FR-07120-14
16 Nyons EUR-FR-26110-19
1 Meribel-Mottaret EUR-FR-73550-39
1 Beaufort EUR-FR-73270-08
16 Tignes les Brevieres EUR-FR-73320-04

Plaatsen

Aanbiedingen en kortingcodes ontvangen?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang als eerste onze aanbiedingen en kortingcodes direct in je inbox