Vakantiehuizen in Auvergne Rhône Alpes

Denkt u aan de Alpen, dan denkt u aan ondergesneeuwde bergtoppen (als u graag op de ski’s staat), de Tour de France (als u van wielrennen houdt) en natuurlijk de Mont Blanc (als u gek bent op bergen en het beklimmen daarvan). De Alpen in Frankrijk lenen zich door hun wilde rivieren echter ook uitstekend voor ruige sporten als raften en kajakken. Deze rivieren zijn ontstaan uit het smeltwater van de Alpen.

In de zomer zijn de Alpen vooral populair bij wandelaars en natuurliefhebbers die een vakantiehuisje huren in een van de bungalowparken. Tijdens de winterperiode worden de vele chalets weer bevolkt door fanatieke skiërs.

Vakantiehuisjes zijn er in alle soorten en maten, dus u vindt ongetwijfeld wat u zoekt. Ook wat betreft de locatie van het vakantiehuisje zijn er talloze mogelijkheden. Of u nu midden in de bewoonde wereld wilt bivakkeren of juist heerlijk rustig op het platteland. Zoveel mensen, zoveel vakantiehuisjes. En ze zijn allemaal online te huren en reserveren via Vakantiehuisverhuur.nl!

Zuid Alpen

De ruigheid van de eeuwig besneeuwde toppen en uitdagende gletsjers kenmerken de Alpen. Terwijl ook meren, alpenweiden en uitgestrekte wijngaarden volop van zich laten spreken. Een gebied van contrasten en een adembenemende schoonheid. Van sprookjesachtige kastelen en pittoreske dorpen, maar ook van Romaanse en Roomse pracht. De schoonheid van steden als Annecy, Chambery en Lyon. Ook het land van de verrukkelijke Beaujolais wijnen. Een uniek vakantiegebied voor lichaam en geest!

In deAlpes du Sudvindt u grote skigebieden als Les Trois Vallées, les Deux Alpes en Alpe d'Huez. Maar verder kunt u genieten van het indrukwekkende berglandschap met prachtige uitgestrekte natuurparken als de Vercors. Of boek een van de grotten of volg de Napoleonroute.


Wat u niet mag missen

- De 30 watervallen van Le ferà Cheval.
- De imposante stad Grenoble.
- Het bizarre Palais Idéal in Hauterives.
- Het meer van Monteynard.
- De grotten van Chorange.
- Natuurparken Ecrins en Vercors.
- Romeinse overblijfselen van St-Romain-en-Gal.

Vakantiehuis Auvergne Rhône Alpes

Bestemmingen in Auvergne Rhône Alpes