Vakantiehuizen Bas Rhin

Filter uw resultatenFILTER
4 vakantiehuizen
Sortering:
Vakantiehuizen Bas Rhin EUR-FR-67130-02

Vakantiehuis Natzwiller

Dit vakantiehuis heeft 4 slaapkamers en is geschikt voor 6 personen, ideaal voor gezinnen met kinderen. Gelegen in het Elsasser landschap. Het 1e wandelpad door de ongerepte natuur start 50 m van het huis. Het dichtstbijzijnde riviertje vindt u op 300 mafstand.
6
2
3
3
8,7
MEER INFO
Vakantiehuizen Bas Rhin EUR-FR-67160-01

Vakantiehuis Schleithal

Dit in traditionele stijl gerenoveerde huis ligt in het langste dorp van de Elzas, 10 km ten zuid-oosten van Wissembourg en net onder het Duitse Bienwald. Het huis is comfortabel en sfeervol ingericht, en bevindt zich aan de dorpsstraat. Voor het huis is een prachtige gras- en bloementuin aangelegd (omheind) met een speeltoestel, zandbak en basket (met een bal).
6
1
2
8,4
MEER INFO
Vakantiehuizen Bas Rhin EUR-FR-67220-06

Vakantiehuis Neubois

In dit kleine hoekje van Frankrijk, waar de Voges en de Elzas samenkomen, bevindt zich deze vakantiewoning. Er zijn 3 slaapkamers, wat de woning ideaal maakt voor een gezin of vriendengroep. Het verwarmde binnenzwembad kan in alle seizoenen worden gebruikt.
6
1
1
2
MEER INFO
Vakantiehuizen Bas Rhin EUR-FR-67290-03

Vakantiehuis Wimmenau

Dit vakantiehuis bevindt zich in een klein dorpje in een groene omgeving. De met houtkorrels gestookte centrale verwarming houdt de vakantiewoning warm tijdens koude dagen (€ 0,10 kw). De studio is voor 2 personen en is ingericht met mooi hout. De badkamer ligt op de begane grond en boven vindt u de woonkamer, de slaapkamer en de keuken.
2
1
1
8,6
MEER INFO