Vakantiehuizen in Bourgogne Franche Comté

Of u nu op zoek bent naar schitterende landschappen, bruisende culturele activiteiten of historische diepgang, in de Bourgogne vindt u het allemaal. Daarvoor heeft u echter wel de tijd nodig, want in één dag lukt het uiteraard niet om alles te beleven wat de Bourgogne u te bieden heeft.

Actieve vakantiegangers kunnen zich uitleven door te gaan wandelen of fietsen, maar u kunt er natuurlijk ook voor kiezen om uw vakantie wat rustiger door te brengen door bijvoorbeeld de pittoreske dorpjes of diverse musea aan te doen. Vanuit uw vakantiehuisje in het hart van de Bourgogne is dat prima te organiseren. Zo lang u maar zorgt dat u niet teveel doet…het is tenslotte vakantie!

Vakantiehuisjes zijn er in alle soorten en maten, dus u vindt ongetwijfeld wat u zoekt. Ook wat betreft de locatie van het vakantiehuisje zijn er talloze mogelijkheden. Of u nu midden in de bewoonde wereld wilt bivakkeren of juist heerlijk rustig op het platteland. Zoveel mensen, zoveel vakantiehuisjes. En ze zijn allemaal online te huren en reserveren via Vakantiehuisverhuur.nl!

Bourgogne

Wijnen, kastelen, natuur en'Art de Vivre'. Laat u verrassen door deze streken van wereldberoemde wijnen en culinaire specialiteiten van de Bourgogne. Geniet van het landschap met bossen, weidevelden, wijngaarden en een aantal aantrekkelijke recreatiemeren.

Met zijn vele rivieren is de regio ook erg leuk om via het water te verkennen. Ervaar het Bourgondische leven in Bourgondie en geniet van cultuur, natuur en lekker eten!


Wat u niet mag missen

- Een bezoek aan een van de vele wijnhuizen van de Bourgogne, waar u wijn kunt proeven en kopen.
- Het kasteel van Ancy-le-Franc, een van de mooiste van de Bourgogne.
- Het prachtige natuurgebied van de Morvan. In de Morvan vindt u tevens een aantal recreatiemeren, waarvan Lac de Settons het meest populair is.
- Het Cisterciënzer klooster van Fontenay.

Vakantiehuis Bourgogne Franche Comté